ModeTøj

Revers - hvad er det?

Revers - en klap, når grænsen af de øvre knapper. Nævnte element afviger i forskellige kostumer form, en bredde og en længde, funktioner finish. Lad os overveje de grundlæggende typer af revers.

I øjeblikket er der følgende typer af reverserne: V-formede, spidse og kontinuerlig. I de fleste designere gennemfører med deres egne design ideer, flere skiftende standard repræsentation af typiske parametre, der er typiske for en bestemt type flapper.

bredde

I første omgang, separate revers adskiller sig fra hinanden i overensstemmelse med bredden parameter. I fortiden, jakker prydet brede revers. I dag revers - det er en smal stribe af stof, der ikke skiller sig ud på baggrund af den samlede sammensætning.

En slank mand-til-ansigt elegante revers. Jakke med satin revers imponerende bredde ser ikke alt for attraktiv på tynd mand. Det ville foretrække, snarere, jo stærkere køn, som de siger "i kroppen." Baseret på det foregående, kan vi konkludere, at reverserne vælges i overensstemmelse med egenskaberne af figuren. Det ser ud som om de har den mest naturlige.

At vælge bredden på revers påvirke nogle traditionelle synspunkter afhængigt af regionen. Så jakker med brede revers foretrækker at bære napolitanerne. Indbyggerne i de britiske øer forsøger at overholde foranstaltningen i alle ting. Her revers - en smallere revers. Med hensyn til de italienske og franske trendsættere, sidstnævnte ofte går til yderligheder, der tilbyder mænd jakker med for smalle eller brede revers, afhængigt af den aktuelle tendens.

Venstre traditionelt løkker eller på revers badge. Sagde element spiller en rolle boutonnieres til dekoration blomst kostume. Meget ofte realiseringen af ideer kan ses på tøj, der er designet til at besøge festlighederne. Klar jakker sjældent indeholder sådan en bekvem enhed. Men det kan nemt sy en dragt efter køb, skal du kontakte din nærmeste butik.

længde

Parameter revers længde afhænger primært af antallet af knapper, som leveres i designet af jakken. Følgelig er de korteste flapper bruges til syning dragter med fire knapper, lang - med to.

Den bedste løsning anses finde harmoni mellem længden og bredden af revers. Alt for korte revers ser meget rodet, hvis overdreven stress fuldstændighed figur. Følelsen af disharmoni bringer til denne opløsning under anvendelse af en bred krave.

Revers V-formet

V-formet revers - den mest almindelige form, der bruges til syning hovedparten af klassiske dragter. Det ser let nok denne mulighed. Mellem kraven og legemet af klappen er indeholdt tilspidset fordybning.

Mænd, der køber en jakke til hverdagsbrug, bør være opmærksomme på modeller med en mellemstor udskæring. En sådan nedskæring ikke tiltrække for meget opmærksomhed og er velegnet til daglige arbejde, besøg på offentlige faciliteter, catering. Den mest organiske form, såsom en flap ser på dannelsen af ikke-påtrængende måde i afslappet stil.

spids revers

Er en klap med en aflang øvre del. Særlige demand jakker med revers lignende, der anvendes i det XVI århundrede. Det er denne form for frakker var højtstående embedsmænd ved retten i Ludvig XIV.

Ifølge historikere, pegede revers, fotos af som kan ses i dette materiale, spillede en rent praktisk rolle. Hvis det er nødvendigt, kan de let fast i løftet position, som gør det muligt for ejeren at undgå at falde regnsæt til gaten i dårligt vejr.

I dag spidse revers er ofte dekoreret med smoking og dobbelt-breasted jakker. Selv i begyndelsen af sidste århundrede, er disse flapper anvendes ofte ved syning konventionel single-jakke. Måske af denne grund, disse løsninger er nu ved at blive betragtet som et element der er karakteristisk for det tøj, indrettet i en retro stil.

Attraktiv nok spidse revers ser på skræddersy jakke med mohair og uld stof. Sådanne varianter falder til ansigt slank lille mand, fordi visuelt forlænge silhuetten.

faste revers

Hvordan til at sy kraven til revers af hans jakke fast? Sådanne klapper kaldes også Shalev og syet som et enkelt stof strimmel, der strækker sig rundt om halsen i form af en krave og ned til den øverste linje knapper. Ved at skræddersy disse modeller for at bestille det bruger mest moderne herrer. I fortiden, jakker sagde skæreorganer bar mænds klubber, hvor det blev besluttet at komme i en dragt.

Brugen af vedvarende revers bringer til udformningen af jakken en særlig glamour. På nuværende tidspunkt er de i vid udstrækning anvendes til syning allerede nævnte smoking og aften kjoler. Kun dobbelt-breasted jakker giver ikke sådanne flapper.

Faktisk synes solide revers den nemmeste løsning. Som bemærket ovenfor, er de præsenteres i form af et simpelt stykke stof segment. Men talentfulde skrædder undlader at bringe i deres design er særdeles attraktive løsninger, ekspanderende, indsnævring, afkortning, forlænge flapper ved at gøre dem ud af stof, der kommer i modsætning til hovedlinjerne i hans jakke.

Som konklusion

Generelt revers af sin jakke - det er ikke så praktisk design element som et værktøj, der giver dig mulighed for at understrege værdighed figuren, fremhæve silhuet af en mand fra mængden. Det er svært at argumentere for - uden kostumer ser meget almindelige og endda kedeligt, især på baggrund af den samlede masse af lignende modeller.

At vælge de rigtige revers, på grundlag af de elementer i figuren, kan du sende dig selv til andre, ikke kun som en stilfuld person, men også som en sand gentleman.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.