LovUlovlig indtrængen

Erstatning for skader

Erstatning for skader - denne forpligtelse, som under visse omstændigheder kan opstå i de sektorer, der er omfattet af arbejdskraft eller civilretten.

Erstatning for skader i erstatningsret

Alt her er relateret til en skade på ejendom eller person, af borgere, ejendom af juridiske enheder. En person, der har forårsaget skaden, i de fleste tilfælde, skal kompensere det fuldt ud. Fritagelse for betaling er kun mulig, hvis gerningsmanden beviser sin uskyld.

Erstatning for skader forårsaget af personer, der endnu ikke har nået en alder af fjorten, der udføres af deres forældre eller andre retlige repræsentanter. Den mindreårig, der har fjorten år hæfter på generelle grunde, men hvis deres egen indkomst, de har, den skade refundere forældre (værger, etc.).

Kompensation for skader kræves ikke, hvis det anvendes under forhold med ekstrem nødvendighed, i tilfælde af selv-forsvar , og så videre.

Skader kan fordres hos de organisationer, samt kommunale og endda statsinstitutioner.

I tilfælde af at en person er blevet skadet som følge af hvilken han mistede sin evne til at arbejde, ville den person, der forårsager skaden være forpligtet til at kompensere det beløb, som offeret kunne have tjent, men virkede ikke, da han var ved at blive behandlet. det ofte kommer og tab af fortjeneste. Hvad er det? Denne materielle fordele, at en person ville have modtaget, hvis han ikke var blevet skadet. For eksempel, om tab af fortjeneste kan sige taxachaufføren, hvis bilen lidt i en ulykke.

Den nøjagtige mængde betalinger er altid svært at afgøre. I de fleste tilfælde er det nødvendigt at ty til særlige agenter. Dette omfatter en uafhængig undersøgelse af skaden. I sin proces med en detaljeret rapport samt grænserne for kompensation beregnes. Kalibrering sker ved særlige organisationer.

CC sagde om de moralske farer. Dette koncept er specifik og meget abstrakt. Hvad menes der med moralsk skade? Oftest de såkaldte mentale og moralske lidelser. Mulig ikke-økonomisk skade i en ulykke, fornærmelse, og så videre. Det er svært at bevise, men i stigende grad folk til gavn beslægtede spørgsmål.

Form for ikke-økonomisk skade - penge.

Hvad betyder arbejdsret

TC regulerer erstatning for skade påført dem i de regulerede retsforhold. Økonomiske ansvar for en part kun finder sted, hvis hændelsen er baseret på forseelse. Bemærk, at der er undtagelser: de får TC. Pligt til at kompensere for skader af arbejdsgiveren og medarbejderen er forskellige.

i henhold til vores love skal arbejdsgiveren kompensere medarbejderen, at hans løn, som han var til at modtage i tilfælde af, at hændelsen ikke ville ske. Også, er arbejdsgiver forpligtet til at betale, og kompensation for skader på ejendom.

Ikke-økonomisk skade er også muligt. Det er, som i ovenstående tilfælde, også skal betales kontant.

Arbejdere har tendens til at refundere kun den direkte skade. I dette tilfælde, hverken som mistede indtægt vi ikke kan gå. Grænserne for ansvar, der er arbejdstagere, er fastsat ved lov.

Det skal bemærkes, at lovene i vores land er bedre end du tror. En domstol kan kompensere for næsten enhver skade. Mange mennesker forstår ikke eller simpelthen ikke tillid til retfærdighed. Opret en påstand og tage det, hvor du vil - ikke så svært. Ja, retssagen - det er ikke så sjovt, men at hævde deres rettigheder skal altid og overalt. Erfarne folk og komme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.