LovUlovlig indtrængen

Isakov Aleksandr: kriminalitet, ønskede, anholdt du?

I dag i Rusland et stort antal mennesker søges. Typisk, det er den person, der af forskellige årsager flygtninge. Mange er på udkig efter årtier, og nogen opdager et par dage senere. Derfor har indenrigsministeriet regelmæssigt offentliggjort i medierne en liste over ønskede forbrydere og minder assistance til sådanne personer flygte kan betegnes som kriminel bistand. Så Isakov Aleksandr om sommeren er i den føderale ønskede liste.

På tærsklen til forbrydelsen

I juni, en provinsby Sobinka chokeret forfærdelig nyhed. På tærsklen til en af bar var der et mord lovende spiller. Sobinka er et distrikt i Vladimir-regionen med en befolkning på mindre end tyve tusind. Ikke overraskende, om mordet på en besked forårsagede en masse støj.

Det hele startede med de oplysninger, der er klokken tre om morgenen nær den lokale natklub fundet liget af en fodboldspiller. Han spillede for FC "Trud". Hans navn var Dmitrij Yashuhin. Han kom til at sidde i en bar med sin ven, og derefter gå på arbejde i Moskva. Hun forsikrede: mellem hende og andre besøgende placerer var der ingen konflikter.

Takket være sin bistand til undersøgelsen var i stand til at genskabe en krønike af begivenheder. Ved 03:12 Dima fyr kom op, de var ved at tale og forlod klubben. Et minut senere var han væk. Det er ikke umiddelbart muligt at fastslå identiteten af morderen. Det viste sig at Isakov Aleksandr Valerevich. Hans 21 år, bosiddende i Moskva, var i klubben med sin kæreste.

række begivenheder

Efterforskerne har ikke umiddelbart i stand til at fastslå, hvad der præcist skete på det skæbnesvangre dag. Hjulpet på dette overvågningskamera. I en af de parkerede biler blev inkluderet DVR. Clip ramt internettet, men senere trukket tilbage fra offentlig adgang.

Den nat, Alexander Isakov var i klubben med sin kæreste. Det syntes, at hr Yashuhin har hendes opmærksomhed, og tilbød at gå "til at forstå." De gik ud og gik til venstre for hovedindgangen. Rundt om hjørnet af bygningen brød en verbal skænderi. Dmitry Yashuhin åbent afvige fra konflikt og var ved at forlade, da Alexander Isakov skubbede ham og påførte flere slag. Når jeg kom ind i bilen og kørte væk.

Billede af forbrydelsen netop restaureret takket være videoen. To unge mennesker sortere tingene ud, og derefter en af dem gik til den side af baren. Angriberen på det tidspunkt skarpt ramte offeret i adamsæble, forurolige ham og spark. Må ikke skyr det hoppe på ofrets hoved. Efter pigen løber op og opfordrer til en ambulance, men hun kom allerede til den døde dreng. Morderen roligt kom ind i sin bil og forlod.

Alexander Isakov: søg begyndte

Umiddelbart efter etableringen af den person, der har begået kriminalitet, blev erklæret ønskede. Desværre lykkedes det ham at flygte. Politiet officielt appellerede til beboerne i Vladimir-regionen for at hjælpe med at finde den skyldige. Desværre, i dag, search aktiviteter var mislykket.

Ifølge foreløbige data, morder truer h. 4 Art. 111 i straffeloven (forsætlig påførelse af grov legemsbeskadigelse, uagtsomt kostede offeret). eller Artikel 109 i straffeloven, der truer med at to års fængsel.

Men mange spørgsmål tilbage. For eksempel har de, der har set videoen, ikke forstå, hvorfor Alexander Isakov er anklaget for manddrab. Da den før-døden indtraf Dmitry Yashuhina som følge af legemet falder og rammer hovedet mod en fast genstand.

Hvor var sikkerheden?

Da det blev kendt, fodbold navn morder, blev han straks frigivet til medierne. Det Isakov Aleksandr Valerevich. Wanted blev erklæret i hele Rusland. некоторые люди задавались вопросом, где была охрана клуба, почему она не вмешалась в драку? Men nogle mennesker spekuleret over, hvor var beskyttelsen af klubbens hvorfor hun ikke gribe ind i en kamp? Ifølge indbyggere i byen, sikkerhedskontrol kun, hvad der er inde i bygningen, men intet for hans område. Desuden er det ikke engang en del af hendes opgaver.

Venner har rost den afdøde Dmitry Yashuhine. De siger, at han var en spirende atlet, venlig og sympatisk person. Han fik aldrig involveret i konflikten, ikke argumentere og alle foretrak at blive løst på fredelig vis. På tidspunktet for sin død var han 25 år gammel, havde han den 1. voksen niveau fodbold, lidt afhængighed. På sine forældre, var han enebarn.

Den Undersøgende Komité Rusland ville stadig kriminelle. Hans navn - Isakov Aleksandr. Han kan leve i enhver by i Rusland. Udvalget giver også en garanti for fortroligheden af oplysninger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.