LovUlovlig indtrængen

Retsmedicinsk undersøgelse af trafikulykker: rådgivning. Retsmedicinsk undersøgelse efter ulykken, hvor meget det koster?

Med massedistribution af køretøjer af forskellige former for trafikulykker steget. Og ikke kun fejl af bilisterne, men også fejl af fodgænger. I dette tilfælde viser hårde statistikker, at flertallet af ulykker på vejene, der er forbundet med drivere, uvidenhed af færdselsregler eller deres forsætlig overtrædelse. Med udviklingen af teknologi alle har haft mulighed for at forenkle den mystiske proces, der kaldes "retsmedicinsk undersøgelse af ulykker." Fodgænger fanget i en trafikulykke, kan uafhængigt tiltrække de vidner eller beviser for at give til politiet.

Hvad er retsmedicinsk ekspertise (SMV)?

I de seneste år, en kraftig stigning i antallet af ulykker på vejene, MEA er i stigende grad efterspurgt som befolkningen, og blandt de retshåndhævende myndigheder. Dette er en meget sofistikeret og kostbar procedure, der udføres retsmedicinsk. Desuden de krav til en sådan fagmand meget høj. Derfor henholdsvis og deres arbejde er godt betalt. JMO faktisk er et kompleks af medicinsk forskning, der gør det muligt at fastslå arten og sværhedsgraden af skader, kollision tid, køretøjets hastighed, og mere.

Hvad holdt MEA?

JMO oftest bruges i hændelserne på vejene. De specialister, der skal udføre komplekse medicinske indgreb skal være højt kvalificeret. Deres opgave er at etablere tidspunktet for hændelsen, der dokumenterer de skader, den beslutsomhed bilens hastighed, og så videre. D. Faktisk, MEA giver dig mulighed for at "kaste" lys over, hvad der skete efter ulykken og for at etablere alle årsagerne til og omstændighederne ved ulykken. Det bør erindres, at de retsmedicinske læger også kan være forkert. Ofte modtaget klager på grund af forkert bestemmelse af tidspunktet for ulykken, eller fodgænger dødsfald, fejl og unøjagtigheder i fastlæggelsen af sværhedsgraden af skader og mere.

Forside af SMV?

Til dato, loven anerkender russisk som en stat eksamen, og ikke-statslige.

Ikke-statslige (privat) gennemførte retsmedicinsk undersøgelse af trafikulykker i de statslige medicinske institutioner og ekspertlaboratorier. Samtidig staten undersøgelse udføres i Bureau of retsmedicinske eksperter med hjælp fra staten.

Kravene er de samme for begge tilfælde. Enhver har ret til at ty til juridisk ekspertise, men det kræver en opløsning organer efterforskning eller retssag.

Statens lægeundersøgelse foretaget på bekostning af budgetmidler, og offeret ikke bruge deres penge. Retten angiver JMO udgifter til ydelser, men i praksis alle omkostningerne er i staten. Men mens staten retsmedicinsk undersøgelse i en ulykke har en enorm ulempe. Undersøgelsen kan udføres inden for et par måneder, på trods af at eksperter er forpligtet ved lov til at give sin mening inden for 30 kalenderdage fra datoen for modtagelsen til deres rådighed alle de nødvendige dokumentation.

Men ikke-statslig ekspertise kan behage deres kunder manglen på køer og hastighed af tjenesten levering. Men omkostningerne i dette tilfælde vil blive baseret på offeret,, er staten ikke kompensere. kan fås Resultaterne af undersøgelsen på den følgende dag, og udgifterne til sådanne fornøjelser spænder fra flere tusinde til flere titusinder af rubler.

Typer af Retsmedicinsk

Efter ulykken alle de skyldige "festlighederne" sendes til MEA. Specialister er der flere typer af undersøgelser , der skal udføres:

 1. Uafhængig (forud for retssagen) undersøgelse.
 2. Kompleks, provision og ensidig undersøgelse.
 3. Re (det er valgfrit) og primære ekspertise.

Hvis årsagen til ulykken ikke forårsagede nogen kontrovers på begge sider af vejen ulykke og retshåndhævelse, vil retten udpege en ensrettet passage af lægeundersøgelse. Samtidig, hvis omstændighederne og årsagerne til ulykken er uklare og rejse tvivl og kontroverser, vil retten direkte deltagere til ulykken provision JMO. Hvis der i løbet af undersøgelsen får brug for fagfolk med en bredere base af viden om et bestemt emne, retten beslutter at foretage en omfattende undersøgelse.

Indledende retsmedicinsk undersøgelse i en ulykke, skal give svar på alle spørgsmål af interesse for stævningsmænd. Hvis svarene er urigtige eller ufuldstændige, kan retten kræve at gennemføre yderligere forskning. Men re-MEA udføres i tilfælde af, at retten eller en part i en ulykke der er tvivl om kvalifikationer og ekspertise retsmedicineren, eller de data, der anvendes i den sagkyndige bestemmelse er ugyldig.

De vigtigste opgaver for en retsmedicinsk lægeundersøgelse

Under en fuldstændig og omfattende undersøgelse af ulykker fakta (ved den måde, ville konsekvensen være taknemmelig, hvis offeret eller et af vidnerne til at gøre en foto ulykke), ud over de generelle spørgsmål (årsagen til ulykken, kollisionen tid, dødsårsagen, arten af skaden og graden af alkohol eller narkotika forgiftning) eksperter bør også reagere på en række andre spørgsmål, navnlig:

 • bestemmelse af tilstedeværelsen af og skade på en bilulykke grund;
 • natur skader: tab af køretøjets aflevering, flytte, zoom eller skade i køretøjet;
 • etablering af slagtilfælde bevægelse af bilen, og det faktum, at ofrets tegning af vejbanen;
 • bestemmelse af køretøjstypen (personbil, lastbil, bus, trolleybus, etc ...);
 • analyse af sundhedstilstanden hos offeret før og efter en ulykke;
 • raffinement bilmærker evne til evne til at forårsage en form for skader;
 • bestemmelse af placeringen ulykke og retning af køretøjet, og bestemmelse af en type hjul, som har forårsaget skade (bagfra eller forfra);
 • bestemmelse af positionen af offeret på tidspunktet for ulykken;
 • bestemmelse køretøjets hastighed.

Den sidste opgave er en af de vigtigste i løbet af MEA på grund af arten og typen af skader og skade for offeret kan bestemmes ved at bevæge køretøjet med en tilladt hastighed eller ej.

Hvor meget koster en retsmedicinsk lægeundersøgelse for borgerne?

Retsmedicinsk undersøgelse af flystyrtet er ret dyrt, så mange borgere spørger, hvor meget de vil betale for dens gennemførelse. Blot ønsker at præcisere, at, hvis du beslutter at passere staten eksamen, så at betale for noget der ikke er nødvendigt. Alle undersøgelse afholdes af staten. Men det er værd at huske, at proceduren på det tidspunkt, er ganske lang og kan tage flere måneder.

Hvis du ikke har tænkt dig at vente så længe, har du ret til at gælde for ikke-statslige eksperter laboratoriepersonale, som du vil være glad for relaterede tjenester, men for et gebyr. Mængden af betaling vil afhænge af regionen, at det haster og kompleksitet. I øjeblikket er de gennemsnitlige omkostninger for den MEA i private institutioner er omkring 10 tusind. Rubler. På samme tid i Moskva og St. Petersborg SMV-værdi kan nå op til 25 tusind. Rubler, mens i landdistrikterne kan det anslås ved 2-5 tusind. Rubler.

Det skal forstås, at den retsmedicinsk undersøgelse på ulykken skal besvare en række spørgsmål. Og flere af disse spørgsmål, jo større bliver omkostningerne ved at levere tjenester. Derfor, for at opnå pålidelige data om omkostningerne ved en retsmedicinsk lægeundersøgelse, skal du gå direkte til de ansatte i referencelaboratorium. Kun i deres kompetence til at give en nøjagtig og generaliserende svar på spørgsmålet: "Hvor meget vil det koste lægeundersøgelse?"

Til sidst vil jeg gerne give råd. besøge Aldrig tvivlsom laboratorium. Inden jeg går til eksperten privat laboratorium, kigge efter hende alle oplysninger. Og tror ikke de fagfolk, der er villige til at hjælpe dig for lidt penge. Retsmedicinsk undersøgelse efter ulykken - dyrt, som du ville betale i overensstemmelse hermed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.