Kunst og underholdningKunst

Riddles maleri. Velazquez 'Las Meninas "

Der er i historien om maleri lærreder, puslespil, som i århundreder forsøger at blive gravide afkom, og er i høj grad stadig ukendte. En af disse værker er et maleri af Velazquez 'Las Meninas ". Det vigtigste mysterium denne enorme lærred, stolthed maleriet samling af Prado-museet i Madrid, er det kompositoriske struktur. Hvad vi ser, ser på billedet?

I den centrale del viser et fem-årige datter af den spanske kongepar - Infanta Margarita. Lys, skrøbelig figur af en lille pige, omgivet af respektfuld Følge - stuepiger af ære-Menino, der tjente som titlen på maleriet, hofnarren og en dværg, stor hvilende, snarere ligeglad hund. Alt dette er vigtigt og nødvendigt persons omgangskreds spansk hof, som meget ærligt portrætteret Velazquez. "Las Meninas" - billede af den historiske, kendte selv til navnene på alle billeder på det. Men dette er ikke vigtigt i nettet. Riddle er anderledes. Vi gør opmærksom på kunstneren billedet på venstre side, som står over for en stor staffeli med pensler og palet. Han er travlt med arbejde - tegner et portræt af regentparrets, hvis billede kan ses, hvis man ser nøje og ser ind i spejlet hænger over hovedet på Infanta. Synes således at regentparret er direkte foran i billedet - der, hvor de hoffolk ser sig selv Velasquez. "Las Meninas" - maleri, hvor billedlig plan hænger nøje sammen med den virkelige. Faktisk publikum, ser på billedet, det bliver direkte involveret, fordi de er placeret ved siden af eller bag kongeparret. en sådan illusion opnås og visse kunstneriske teknikker, der anvendes af Velazquez. "Las Meninas" malet en meget præcis og realistisk, det spil af lys og skygge skaber volumen og dybde.

Så usædvanligt og gådefulde sammensætning er, at det ikke er kunstneren står før det skaber på nettet. Det er en del af billedet, og trækker den, der stod foran ham. Til gengæld ene han tegner, er afspejlet i spejlet hænger på den modsatte væg, og det ser ud som om uden for kunstverdenen, uden for lærredet. Tilskuere se malerier, er i virkeligheden, men er også en del af den kunstneriske plan illusorisk stede ved et arrangement.

Sådan en multifacetteret sammensætning "billede i billede" bruges ofte Velasquez. "Las Meninas" levende eksempel på dette. Hvad kunstneren ønskede at formidle til publikum? Indtil videre er der ingen eksakt forklaring på dette.

Spejlbillede input sammensætning i maleriet - en teknik, som er højt værdsat i renæssance maleri. Så præcis, realistisk billede af billede-skifting understregede grad af dygtighed af kunstneren.

Muligvis inklusive ham selv i rammen lærred, kunstneren ville vise derved sin afhængighed, stivhed, manglende frihed. Han er som en hofmaler kunne gøre alene i de mørke vægge kongeslottet.

Hvad skal man sige Diego Velaskes? "Las Meninas" - kunstnerisk skabelse, som stadig ikke er løst. Hans hemmelige betydning er den kilde til en række forskellige forudsætninger og undersøgelser ikke kun kunstnere, kunstkritikere, men også historikere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.