Kunst og underholdningKunst

Ivan Nikolaevich Kramskoy - realist af den anden halvdel af det nittende århundrede

Ivan Nikolaevich Kramskoy, kunstner af den anden halvdel af det 19. århundrede, gik over i historien som grundlæggeren af den indenlandske maleri realistiske tendens i kunsten. Han udvikler aktivt principperne for kritisk realisme i hans arbejde, samt artikler om teorien om kunst. Mange af hans malerier indregnes klassikere af russisk maleri. Forfatteren var en mester i portrætter, historiske og genrescener.

CV

Kramskoy, kunstner, berømt for sine realistiske malerier, blev født i 1837 i Voronezh provinsen i den middelklasse familie. Han dimitterede ostrogorzhskoe rigtig skole, men på grund af familiens fattigdom var ikke i stand til at fortsætte deres uddannelse i gymnasiet. Arbejde i den lokale Dumaen, han blev interesseret i foto retouchering. Snart hans lærer var M. Tulin der lærte ham det grundlæggende i maleriet. Et par år senere Kramskoy, en kunstner bedst kendt for sine portrætter, han flyttede til St. Petersborg, hvor han begyndte sin frugtbare kunstneriske karriere, der varede indtil den pludselig død i 1887.

Undersøgelse på akademiet

I 1857 blev han en discipel af akademiker Markov, der har specialiseret sig i historiske maleri. Under sine studier fik han flere medaljer til både sine malerier og kopier af malerier af andre kunstnere på religiøse temaer. En lille guldmedalje fremtidens berømte maler modtog et maleri dedikeret til bibelske emner.

For kunstneren havde titlen med ret til at modtage folkepension til at indsende til konkurrencen arbejdet på scenen af de skandinaviske sagaer. Men Kramskoy, kunstner, stræben efter et realistisk billede af begivenheder og kreativ frihed, sammen med tretten andre studerende henvendte sig til Academy of Management med en anmodning om at fjerne dem fra konkurrence, begrunder sit ønske om, at de ønsker at skrive om emner, der selv foretrækker. Efter at de unge malere oprette deres kunstneriske bande, som dog var kortvarig, da dens medlemmer snart besluttede at flytte til staten indhold.

"Peredvizhniki"

Painter Kramskoy, hvis malerier allerede i den tidlige periode af hans arbejde er blevet en ikonisk begivenhed i det kulturelle liv i imperiet, blev en af arrangørerne og ideologiske inspiratorer for denne organisation. Dens medlemmer forsvarede principperne for realisme i kunsten, aktiv social og samfundsmæssig stilling kunstnere. I sit arbejde, forfatteren forsvarede principperne om realisme. Han mente, at maleriet ikke blot skal være troværdig, men også bære den moralske og pædagogiske betydning. Derfor virker det særlig dramatisk infused.

I 1870'erne, forfatteren skaber en hel række bemærkelsesværdige portrætter af sine berømte samtidige: han skriver billedet af Tolstoj, Nekrasov, Shishkin, Tretyakov og andre. I denne serie, er en særlig plads, som et portræt af kunstneren Kramskoy skabt af ham i 1867. Denne web har en høj grad af realisme som resten af hans arbejde periode.

Portræt af Nikolai Nekrasov

Mange portrætter af forfatteren er skrevet i stil med genre malerier. Afbildet på dem præsenteres mennesker i aktion, så malerierne er scener fra livet og levevis.

Et eksempel er den berømte værk af kunstneren, "Nekrasov under" Sidste Songs "" 1877-1878 år. I dette maleri, kunstneren satte sig for at vise den berømte digter på arbejde i den sidste periode af sit liv. Generelt i kunstnerens arbejde spillede en vigtig rolle temaet for menneskelige mentale oplevelser, af hans kamp med døden, eller en hvilken som helst chok. I værker af mestre i disse fag havde ingen sociale dimension, som i værker af andre malere. Han altid viste kampånd med sygdommen, og den tungest formået at formidle denne idé i billedet ovenfor.

Kvinders portrætter

Måske den mest berømte værk af master - "The Stranger" male Kunstner Kramskoy understregede skønhed hans model. Han understregede, at det er en urban fashionistas, så omhyggeligt beordrede hendes udseende: en rig pels, flirtende hovedklæde smukke smykker og tekstiler.

Tegn på, at baggrunden for dette maleri er af sekundær betydning: det er præsenteret i en tåge, som forfatter til al vores opmærksomhed fokuserer på den elegante unge kvinde. Han kunne godt lide især at male portrætter af kunstneren Ivan Kramskoy. forfatter malerier er en anden stemning.

Hvis kvinden på billedet ovenfor viser en stolt selvsikker positur, modellen på lærredet "Pige med hendes le," derimod, er vist i vanskelig, endda smertefuldt øjeblik, da hun syntes at forsage alle andre, og er helt selvoptaget. Derfor er hendes ansigt, i modsætning til udseendet af en fremmed, udtrykker dyb koncentreret eftertænksomhed, tristhed og sorg lys.

"Inconsolable Grief"

Dette billede blev malet i 1884, inspireret af kunstnerens personlige sorg, som mistede sin søn. Derfor, som en kvinde, der er vist i en sorg kjole, skelne funktionerne i kone fra forfatteren.

Dette maleri adskiller sig fra andre værker af forfatteren af denne fortvivlelse, som den er gennemsyret. I midten af lærredet viser en midaldrende kvinde i en sort kjole. Den står ved siden af en kasse fuld af blomster. Hendes sorg udtrykkes ikke i den position, der er helt naturligt, og endda gratis, og hans øjne og flytte sine hænder, som hun presser et lommetørklæde for munden. Dette maleri er formentlig en af de stærkeste i kunstneren og russisk kunst generelt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.