ComputereComputerspil

Som i "The Sims 4" til at flytte til en anden by, hjem til en anden karakter?

Spillet "The Sims 4" fast vundet hjerter af fans af serien. Og det til trods for, at der ikke er sådanne interessante tilføjelser som "Kæledyr", "Seasons", "Alle aldre" og mange foretrukne funktioner i "The Sims 3". Men i den nye version også spillere venter på en masse interessante nye produkter, der vedrører ikke kun det mest virtuelle liv, men også til gameplayet.

Vi foreslår, at du læser lektion på spillet "The Sims 4", at flytte til et andet hus med din familie eller ét tegn. For nu er der andre måder at gøre det end i "The Sims 3".

Som i "The Sims 4" for at flytte ét tegn gennem byen kontrol menuen

For at gøre dette, gå til menuen byer. Dette kan gøres på to måder: at hente et spil fra starten, eller afslutte spillet processen. Derefter skal du klikke på den beboede hus. Der er en menu vises med knapper. Vælg "Administrer familier." Det samme konsol kan kaldes på en anden måde - klik på knappen i højre hjørne af skærmen med det samme navn. I det vindue, skal du vælge den familie, du vil dele. Klik på "Flyt tegnene mellem familierne." Det forestiller to parallelle pile rettet i forskellige retninger. I det vindue, kan du flytte en sim alene eller sammen med en anden familie.

Hvis du vil have tegnet til at leve uafhængigt i et nyt hjem, så i toppen klik "Opret en ny familie", skal du vælge sim og klik på pilen peger mod højre. Klik på fluebenet. Har du et vindue, hvor listen over familier, der allerede genbosat karakter. Vælg et websted og befolke det sim. Hvis du ønsker din karakter til at leve med en anden familie, i stedet for "Opret en ny familie," vælg fra den foreslåede liste over nye naboer.

Vi leverer overførsel via telefon

I "The Sims 3" kunne slå sig ned for at leve i et andet hus ved hjælp af telefonen. Og i "The Sims 4" til at flytte til et nyt område med hele familien? For at gøre dette, skal du vælge alle tegn i game mode. Klik på fanen med billedet af bilen. Vælg "Flyt" funktionen. Når du ser kortet, skal du vælge det ønskede sted og bekræft beslutningen om at flytte.

Vi organiserer familien flyttede via computeren

Planlæg et træk er muligt, og ved hjælp af en computer. Hvordan? I "The Sims 4" til at bevæge sig lige nok. Det er nødvendigt, at det valgte tegn sad ved computeren. Så, at finde i det menuen "Familie" og i den efterfølgende fane, skal du vælge "Flyt en familie." I det vindue, skal du vælge det nye websted og bekræfte din beslutning.

Afregner velkendt Sim i deres hjem i et virtuelt liv tilstand

Din simmer mødtes med den nye persnonazhem, og du ønsker, at han / hun begyndte at leve med dig. Da tilbud om at flytte til "The Sims 4"? Dette gøres på samme måde som i den tidligere del af spillet. Til at begynde, hæve kommunikationen med ham - få venner eller at oprette et romantisk forhold. Når indikatoren strimmel venskab eller romantik vil blive fyldt mere end halvt fyldt, kan du samtidig interagere med en anden simmer vælge "Friendship aktiviteter" og "Foreslå et træk". Det er det! Nu i din familie er der en anden karakter.

Jeg vil gerne have en anden by

I spillet "The Sims 3" i den seneste tilføjelse mulighed for at flytte din karakter i en anden by. Minus var, at hvis en simmer er flyttet, mister du alle de gamle bekendte. Også kunne familien ikke bare gå til en anden by.

I "The Sims 4" sådanne problemer længere. Ikke alene kan du købe nyt land for livet i en anden by uden at miste venner og bekendte, men også bare sende din simmer til en bar af de omkringliggende landsbyer.

Inden vi går i "The Sims 4" til at flytte ét tegn eller hel lille familie i en anden by, skal du gå i menuen for at flytte nogen af de metoder, som er blevet foreslået ovenfor: via telefon, computer eller byforvaltning menuen. Når du ser et vindue med udsigt over byen, i det øverste venstre hjørne kan du se en runde ikon med en planet. Klik på den. Du forlade menuen med billedet steder for livet. Deres antal afhænger af den version af spillet "The Sims 4". I de allerførste spillere inviteret til tre byer. I den seneste opdatering af simmere kan leve og rejse mellem de seks steder. Vælg et sted. hans opfattelse vises. Vælg nye site og bosatte Sim. Hvis du ikke kan lide den nye by, og klik derefter igen på knappen med billedet af planeten.

Du slog sig ned i en ny by! Samtidig har dine simmere ikke mistet deres omgangskreds, og få adgang til andre steder i de omkringliggende områder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.