FormationUngdomsuddannelse og skoler

23. februar: Festival i grundskolen. De script, hilsner og konkurrencer

23 Februar - en ferie i folkeskolen, som ikke kan efterlades uden opsyn børn. Dette bør bidrage ikke kun til lærere og andet personale på skolen, men forældre og elever. For at gøre ferien var interessant og usædvanligt, huskede børnene i lang tid, er du nødt til at sætte en stor indsats. Det bør nøje planlagt på forhånd alle.

Højdepunkter

Først skal du oprette et script til den 23. februar. I folkeskolen, bør dette gribes an ansvarligt og med begejstring. Når scriptet er kompileret, kan du begynde at forberede til ferien: bestanden op på de nødvendige egenskaber, rekvisitter, vælge den rette musikalske akkompagnement. Børn kan bede om en formular på fædre og bedstefædre eller lejede huse i kostume kultur. Fejringen kan opdeles i flere dele.

Omhyggelig planlægning af arrangementet - nøglen til succes. Undervisning personale bør være forpligtet til at engagere forældre og elever. Til begivenheden fandt sted på højeste niveau, bør alle overlade deres rolle. Den ene del af klassen vil være ansvarlig for udsmykningen af hallen, den anden - til planlægning konkurrencer. Advance bør overveje udførelsen af børnene i skolen hele koncerten. Jeg er nødt til at bruge drenge og piger, der deltager klubberne har særlige talenter.

Advance bør inviteres til veteraner begivenhed. Det bør takke de mennesker, der var i stand til at forsvare deres hjemland.

dekorere rummet

Du er nødt til at pre-vælg det rum, som vil blive afholdt et arrangement dedikeret til 23. februar. Celebration i grundskolen har at gå ud af boksen og huske ikke kun deltagerne, men også ledelse, skolens tilbud. Kan hænges med bånd og flag, stjerner, trækker på papir, pin dem til gardinerne, gør modeller af våben lavet af papmache og sætte dem i hallen.

Det bliver interessant at sætte et felt køkken med grød, kogt i skolens cafeteria. Hver del af rummet bør få en lille souvenir. Det kan være et ikon, bånd, buket. Artikler fremstillet af papir med 23 februar på folkeskolen kan gøre arbejds- klasser eller cirkel "Dygtige hænder". Det tager lidt tid og kræfter, og vil efterlade positivt i hjerterne hos publikum i lang tid.

Du kan gøre en lille foto shoot for ferie gæster med en sømand i sin kasket og et felt sygeplejerske. Børn i en interessant måde at blive en reel fremhævning af begivenheden! På ferie i forvejen skulle invitere en professionel fotograf. Kvalitet udstyr kan overføre meget lysere atmosfære af begivenheden.

Tidens gang vil gøre en collage af fotos. Den oprindelige plakat kan bogføres i lobbyen på skolen, hvor hver gæst vil være i stand til at beundre skabelsen af børns hænder. Således kunne nyde atmosfæren i det forløbne ferie.

om veteranerne ikke vil glemme

Veteraner bør gøre postkort til 23. februar i folkeskolen. Studerende med deres egne hænder vil blive skåret ud af pap, lim tillykke. Håndværk er designet til alle, der lukker festivalen. Postkort til den 23. februar i folkeskolen kan repræsenteres i form af en tank eller en hjelm, skåret fra papir.

På lektioner arbejde børn kan gøre de oprindelige tal på militære spørgsmål. Piger vil være i stand til at øve en nål og tråd, og drengene har at arbejde med skærende værktøjer under vejledning af en lærer. Håndværk til den 23. februar i folkeskolen skal være lyse og originale.

Udstillingen af børnenes værker

Arrangementet med titlen "håndværk til den 23. februar med deres hænder" i folkeskolen vil være en stor succes. Talentfulde børn kan udtrykke sig fuldt ud, for at skabe et originalt produkt personligt. Dette kan være en foder hætte, et skib bygget af tændstikker, flyet lavede en cirkel på modellen design.

Det kan også indstilles og postkort til 23. februar. Ikke alle børn vil være i stand til at gøre en reel mesterværk i folkeskolen med deres hænder. Derfor velkommen og vil tiltrække forældre. Håndværk kan være dekoreret quilling elementer eller bånd. Oprindeligt vil se hack af slik i form af en tank. Raket, vævet af ris eller avis rør, også være i stand krav toppen stedet. Selv almindelig plak, udskåret i træ - det er oprettelsen af børns hænder, og det er hjemsted for sjælen. Et sandt mesterværk bliver artefakt af kaffebønner på papir.

Tillykke drenge

Direkte involveret i tilfælde er piger. Som tillykke kan bruges til at Applique 23 i februar. I folkeskolen, kan piger hjælpe forældre, fordi ikke alle formår at børns hænder. Du kan lave badges (applikationer, der er knyttet til jakke drenge). Lignende badges tilbyde mandlige lærere. Applikationer i form af en sjov båd eller en raket vil se lyse og tilføje en festlig stemning, ikke kun drenge, men også pædagogisk kollektiv.

På dagen af 23. februar pigerne nødt til kraftigt at ligne den stærke halvdel af, hvad de har brug for at være rigtige mænd. Børn vil føle forsvarere, få selvtillid.

konkurrencer afholdes

Konkurrencer til drenge 23. februar i folkeskolen er særligt tilbageholdende og usædvanligt. Fremtidige forsvarere af Fædrelandet ønsker at udtrykke sig til fulde. Konkurrencen "Hurtigere, højere, stærkere" kan opleves fyre på smidighed og evnen til at køre. Skal tænke på forhånd om præmierne. Du kan holde en quiz på viden om verden kortet eller en historisk begivenhed.

Der lægges særlig vægt en litterær konkurrence. Fyre kan konkurrere på evnen til at læse smukke digte om militære spørgsmål. Det er muligt at afsætte en særskilt lektion interessant rapport. En sådan begivenhed vil ikke kun være interessant, men også informativ.

Valg til konkurrencer og konkurrencer kan utallige. Den vigtigste ting, at de lærere og børn arbejder i dette team, og søgte at holde en mindeværdig begivenhed.

Uddannelsesinstitutionen kan virkelig lyse gennemgå 23 februar måned. Celebration i folkeskolen skal bestå en organiseret måde. For at deltage skal tiltrække ikke kun børn, men også forældre. Mødre og fædre kan virkelig slappe af ved arrangementet.

intellektuel konkurrence

Konkurrencer relateret til matematiske problemer og gåder, vil være af interesse for børn og forældre. Klassen kan opdeles i 2-3 grupper. De vil blive brugt paradeforestillinger og gåder. Dynamikken i konkurrence og hurtig rytmisk musik vil have det sjovt.

Advance at vælge kaptajn på hvert hold. Det er ham, der vil afgøre den part, der vil give det rigtige svar. Puslespil, gåder og paradeforestillinger bør have en militær tema.

verbal konkurrence

Konkurrencer bør forholde sig til emnet den 23. februar. I folkeskolen, at børn med stor interesse løse gåder, arbejde som et team og forsøge at bevise sig selv. Som i det foregående tilfælde er hele klassen opdelt i to grupper. Børnene bliver nødt til at komme op med ordene på en given brev om militære emner. Hvert ord vil have et vist antal point. Vinderen er det hold, som har været i stand til at huske flere ord.

Denne konkurrence er meget interessant at børn. Primære skoleelever er uddannet hukommelse, vise deres viden og ordforråd.

Association

En af de spillere på holdet navne fire ord. Ethvert barn skal kaldes det største antal foreninger i 5 sekunder, kommer til at tænke. Vinderen er det hold, som vil huske flere ord vedrørende et bestemt emne. For eksempel, lederen stiller spørgsmålet: "Hvad gør vi håndværk til den 23. februar med hænderne i en folkeskole". Elev på samme tid kan svare: flyet, bouquet, kort, tegning. Det næste spørgsmål: "Hvilken slags våben kender du?". Svar: en Makarov pistol, Kalashnikov Stechkin pistol, en granat RGD.

slideshow

Høj kvalitet edb-udstyr i dag er tilgængelig i næsten alle institutioner. Kom til støtten, og forbindelsen til World Wide Web. Med hjælp fra et særligt program læreren kan gøre en interessant slide show om den teknik, der anvendes i løbet af kampe, og bekæmpe medalje tildeles soldater. Derudover kan du lave en præsentation om veteranerne, der bor i det sponsorerede skoledistrikt til at bruge deres billeder af krigsårene. Denne præsentation kan præsenteres ikke kun i skolen, men også i byens veteraner møde.

Du kan også lave et dias rapport om gruppen, som udfører udgravninger bunkers og grave fra Anden Verdenskrig. Du kan optage et kort interview med veteranerne. De er glade for at tale om deres bedrifter og militære venner, som ikke vendte tilbage fra slagmarken.

Med hjælp af dias, kan du lave en original lykønskning for veteraner. Til dette er det nødvendigt på forhånd at forberede tabletter med inskriptioner. Lærer fotografier af børn med separate sætninger på etiketterne og former alle billederne i en enkelt præsentation. Sådanne komplimenter sikkert behage bedsteforældre, brødre og fædre.

Resultat af børnegrupper

Utvivlsomt det vigtigste i fejringen af 23. februar i folkeskolen er en repræsentation eller en koncert, som vil vise børn bedstefædre, fædre og lærere på skolen. Dette kan være en konkurrence af militære sange under titlen "dristigt kammerater i benet" eller "Do not cry pige" og en visning eller et eventyr kaldet "Fyrtøjet", "Tre helte". Mindeværdig er også en dans konkurrence.

Koncerten program kan være involveret ikke kun studerende, men også forældre. De fyre er ved at forberede på forhånd deres indlæg. I klassen vil der altid være børn, der går dance klubber eller musikskole. Meget flot ville se vals udført af den lille dame og hendes far. Et sådant billede er sikker på at gøre græde en svag halvdel af menneskeheden. Må ikke forblive ligegyldige tilskuere og for udførelsen af "krig" af orkestret, som var arrangeret af drengene deltager klasser i musik. En militær sang år, at disciplene blev fyldt med deres mødre og klasselæreren, er ikke kun kærlighed, men også stolte af deres hjemland.

For at opsummere

På trods af at den 23. februar - en ferie i en traditionel folkeskole, og han passerer hvert år, betyder det ikke gøre det mindre interessant. Du kan stadig finde hundredvis af måder at tilbringe en ekstraordinær begivenhed og spændende. Start stående med håndværk til konkurrencen, og for at afslutte ferien bold, hvor børn kan udtrykke sig og bare har en stor tid.

Buketter, musikalske gaver, applikationer - alt dette vil gøre ferien den 23. fascinerende og yderst interessant i februar. Kostumer og musikalsk akkompagnement vil gøre atmosfæren af storhed og nåde.

Drengene fra en tidlig alder har brug for at forstå betydningen af denne ferie. Efter alt, er det takket være forsvarere af Fædrelandet alle kan nu gå på land for fred. Det er værd at hylde de mænd, der i dag er på varetægt orden. Arrangementet skal udføres således, at efter afslutningen af hver tilbage med en følelse af stolthed i deres eget hjemland.

Manuskript til den 23. februar i folkeskolen forbeholder sig ret til handlefrihed og valg. Børnene vil ikke være i stand til at organisere alt på højeste niveau. Og det er ikke nødvendigt at bruge en masse penge for organisationen. For eksempel kan kort fremstilles uafhængigt til 23 februar. I elementære skolebørn med deres hænder kan skabe virkelige mesterværker!

Komme til hjælp pædagogisk personale, forældre, ældre søskende. Vi er nødt til at begynde at planlægge begivenheden i månedsvis. I dette tilfælde er der en garanti for, at alt vil gå rigtig højt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.