FormationUngdomsuddannelse og skoler

Den antikke verden: Hvor er Kina?

Oldtidens Kina - en af de store gamle civilisationer. Hvor var Kina? Hvor er rødderne af denne magt? Hvad er dens funktioner? Dette fortæller i artiklen.

antikke Kina

Oldtidshistorie siger, at Kina i tusinder af år var det stærkeste land i verden. Arkæologiske udgravninger på den Gule Flod bevise, at dette er det område, hvor denne civilisation blev født. Data fra landsbyen Anyang tale om dannelsen af Kinas første stat i det 17. århundrede før Kristus. Taler som blev Kina, er det nødvendigt at præcisere, at dalen af Yangtze-floden er også fyldt med artefakter fra perioden. Fra dette øjeblik begynder historien om Shang-dynastiet. Shang-Yin folk var stærkere og mere storslåede naboer, så staten Shang-Yin hurtigt sprede sig til det centrale område af det moderne Kina. For eksempel er den kinesiske provins Henan holder arkæologiske alder 5-7 årtusinder, herunder Yangshao og Dahe. Henan og blev hovedstad i den senere Zhou af den kinesiske stat, der eksisterede indtil det 3. århundrede f.Kr..

Den Gule Flod - et sted, hvor gamle Kina. Zhou har bredt sig til hele vandløbsoplandet. I de vestlige lander i den Gule Flod dalen blev etableret skæbne Qin. Senere blev han centrum for foreningen af Kina.

Tidligere fragmenteret område forenet Qin Empire, som eksisterede indtil det 2. århundrede f.Kr.. Perioden var vidne til opførelsen af den kinesiske mur. Kejser Shi Huang kørte Xiongnu mod nord, udvidet område af landet, men hans styre var brutale og barske.

Det anses for en af de stærkeste af Han Empire (indtil det 2. århundrede e.Kr.). Denne periode er forbundet med udviklingen af konfucianske ideologi. Stærkt udvide statsgrænser, ned til den indokinesiske halvø og Pamir. Fra det 1. århundrede er der penetration af buddhismen i Kina.

Kina: En ny æra

Den æra af Jin tilstand præget af grasserende barbari og grusomhed i det område, hvor Kina. Dette skyldes primært invasionen af nomadefolk fra nord, som slaver det kinesiske folk. Dette har ført til faldet af kultur og økonomi. Mange kinesere, herunder viden, vi bevæger os mod syd, hvor de civilisere ris og sukkerrør.

Adskillige århundreder blev restaureret efter de barbariske invasioner. De kejsere forsøgte at forene landet. Men ved det 10. århundrede landet igen begyndte at opleve stormløb fra nord. Og i det 13. århundrede var der en razzia af mongolerne, der invaderede Kina på længere sigt. Dette har ført til et fald i økonomien, kultur hæmning. Secret bevægelse skabt på det område, hvor Kina befriet landet fra mongolerne. Senere udvikling af landet forhindret europæiske kolonister, den japanske verdenskrig.

Kina i dag

I dagens verden, Kina er det største land i verden. Om placeringen af landet Kina, kendt over hele kloden. Efter alt, er dette en af de stærkeste og mest udviklede lande i ledende indikator af befolkningen. Banebrydende videnskab, en stor kultur, en fremragende filosofi. Inden for dette land er der Beijing, Hongkong, Taipei, som er vigtige centre for verdensøkonomien.

Funktioner af kinesisk kultur

Kinesisk kultur er fantastisk og unikt. Der opstod de store filosofier taoisme og konfucianismen. Her, tusinder af år dannet en unik kinesisk musik, absorberet musikalske traditioner i hele Asien. Stor præstation af kinesisk kultur er håndværk. Stone-skæring, træbearbejdning, smykker, urbane. I et område, hvor der var Kina, blev født den kult of the Dragon. Han blev afspejlet i kinesisk maleri, teater, litteratur. I Kina er dragen hædret hvert år. The Dragon Boat Festival, som opstår sommeren, er der en masse begivenhed på både, teaterforestillinger og traditionel tilbedelse af dragen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.