FormationUngdomsuddannelse og skoler

Pighvar fisk: hvorfor det er så værdsat?

Pighvar fisk hører til rækkefølgen af fladfisk og er en type af stråle-finner fisk. Nogle gange kaldes det den "store diamant" eller "hav fasan". Den lever i farvandene i Sortehavet, Middelhavet, Østersøen og Nordsøen, og det kan findes i Atlanterhavet. Pighvar er en meget værdifuld kommerciel fisk.

udseende

pighvar fisk har en interessant form. Stammen er høj, øjne er placeret kun på venstre side. Den nederste del af den hvide farve, og har en øvre omgivende medium farve, der er en god måde at maskering. Desuden gør den øverste del ikke har skæl, men der er knoglefremspring. Torso væsentlige cirkulær form, kan nå en længde på 50 til 70 cm, nogle gange op til 1 m. Dette er et kommercielt fisk.

Pighvar er en meget aktiv rovfisk lever af små fisk og bløddyr. Ofte kan findes begravet i bundlaget.

typer af pighvar

Afhængig af hvor fiskene svømmer, er det opdelt i:

  • marine;
  • hav.

Den mest værdifulde er Middelhavslandene og oceaniske arter, fordi disse personer har en større dimension i forhold til andre. Derfor er prisen på en sådan fisk er høj. Fisk pighvar fanget i Østersøen, lidt ligesom atlantiske arter. Sortehavet er mærkbart ringere end resten - dens kød har en grålig nuance og smag af slim med jod.

Pighvar er en nær slægtning til "Smooth diamant". Men i modsætning til sin fætter, kroppen ovale og male det grå eller brun med små hvide pletter, som er større i størrelse, tættere på kanten. Fins ham bleg og med mørke brune pletter. Organ asymmetri indekser og stærkt fladtrykt sideværts. Rækken af denne art er den samme som for pighvar. Glat diamant er en rovfisk.

Når bedre til fiskeri efter pighvar

Husk, at denne fisk ikke er dyrket i et kunstigt miljø, kan det findes kun i deres naturlige habitat. Det anbefales at fange det sene efterår og vinter. Fordi vandtemperaturen bliver koldere, vil mere mættede være smagen af fiskene. I løbet af denne periode, den vandige medium er renere, og foråret og sommeren, begynder pighvar ynglesæson.

reproduktion

Pighvar vælger at gøde vand i Nordsøen og Østersøen i foråret og sommeren. Hunnerne orlov til 10-15 millioner æg i en dybde på 10 til 40 m. Efter omkring en uge af ynglen æg vises.

Hvordan til at bestemme kvaliteten af pighvar

Eftersom denne art er et rovdyr af den dybe, så kan defineres farven af den øvre del i enhver vandmiljøet det var. Hvis farven er mørkegrå med grønlig skær, eller kan det bo i slammet vil derfor være til stede smag slim. Hvis lys, vil fiskene svømmede i havmiljøet med sandbund, og smagen af det har en ren, raffineret.

friskhed kan også bestemmes ved en specifikke egenskaber, i modsætning til andre arter, er pighvar kvalitet dækket med et transparent slim med lidt grålig skær. Frisk fisk øjne er konvekse og belyse indersiden, gællerne vil være rødlig i farve og lugt af jod vil være til stede.

Den kommercielle værdi af pighvar

Pighvar er en af de mest værdifulde fisk, takket være dens fremragende smag og højt indhold af stoffer til gavn for menneskers sundhed. Det er meget veltolereret af kulden, så hvis du fryse det efter reglerne, vil det beholde alle sine nyttige egenskaber.

Madlavning kan være næsten en hvilken som helst måde, men foretrækkes at bage, stege, kogt og stuvet. Næsten identiske fremstillingsmetoder pighvar anvendes i hele verden. God side parabol til fisk er grøntsager kogte på grillen. Der bør lægges særlig vægt på saucer - de skal være let, det er bedst, hvis de er baseret vil tørre hvidvin.

Kommerciel fisk: deres anvendelse og beskyttelse

Fiskeri er en vigtig industri for manden, fordi fiskene har en vigtig plads i kosten. Men det betyder ikke, at den konstante fiskeri i de samme områder ikke vil påvirke antallet af individer. For at forhindre udryddelsen af nogle arter af fisk, er det nødvendigt at korrekt beskæftige sig med deres fangst.

Det bemærkes, at hvis de voksne fange op til en vis alder, antallet af fisk stiger. Dette skyldes det faktum, at unge poyavletsya flere muligheder for vækst, hvilket fører til en stigning i antallet af fisk. Derfor er minimumsalderen indstillet, på hvilket lov til at fange fisk, og det bør være højere end den, den gyder.

Fiskenet fangsten så sæt en specifik celle størrelse til netværket ikke ved et uheld ramte unge. Hvis det viser sig, at det blev fanget, er større end planlagt, så på et tidspunkt på denne hjemmeside er forbudt fiskeri.

Det er meget vigtigt at fastholde befolkningen til at beskytte stedet for gydende fisk, bygge særlige migration af dæmningen, og, selvfølgelig, har at gøre med vandforurening. En vigtig beslutning for beskyttelse af fisk er opførelsen af rugerier, der opfostre deres unger i stort tal, som bidrager til væksten af fiskebestanden.

Kommerciel fisk - deres anvendelse og beskyttelse - er vigtige spørgsmål fra synspunkt økologi. Selvom pighvar og ikke hører til de arter, der er truet af udryddelse, alligevel ovenstående regler anvendes, og når det er fiskeri til befolkningen forblev på et acceptabelt niveau. Hvert år netværket får omkring 3000 tons dyre og velsmagende fisk. Og fangsten på denne skala er ikke meget indflydelse på antallet af pighvar fisk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.