SundhedPræparater

Medicin "Bifidumbacterin" (lys). instruktion

Medicin "Bifidumbacterin" (stearinlys) instruktioner er til den probiotiske gruppe. Lægemidlet bidrager til normalisering af tarmens mikroflora.

Bifidobakterier indeholdt i lægemidlet i store mængder, er gavnlige for fordøjelsessystemet funktion, øge ikke-specifik modstand af organismen til forskellige skadelige faktorer. Endvidere stimulerer midlet syntesen af vitaminer, metabolisme, akkumulerer et stort antal giftige stoffer.

Det stof "Bifidumblakterin" (stearinlys) manual beskriver hvordan man kan helbrede en lang række effekter. Lægemiddelaktivstof et relativt stort antal af skadelige mikroorganismer. Lægemidlet er effektivt mod enetropatogennoy E. coli, Staphylococcus, Proteus, visse arter af gær-lignende svampe.

Lægemidlet "Bifidumbacterin" undtagen suppositorier, fås i hætteglas og ampuller, kapsler, pulvere.

I betragtning af de egenskaber af lægemidlet, ordinere det til en bred vifte af sygdomme.

Medicin "Bifidumbacterin" (stearinlys) redegørelse anbefaler, at tarm dysbiosis, også efter behandling med hormoner, ikke-steroide anti-inflammatoriske lægemidler, antibiotika, efter kemoterapi i stressede situationer.

Midler ordineret til tarminfektioner, akut flow (rotavirus, shigellose, stafylokok enterocolitis, salmonellose), kronisk forstoppelse, malabsorptionssyndrom.

Lægemidlet "Bifidumbacterin" (stearinlys) manual anbefaler på dysbacteriosis, der ledsager forskellige sygdomme i galdevejene, fordøjelsessystemet, leveren, herunder cholecystitis, ulcus, pancreatitis.

Betyder ordineret til bakteriel vaginose og fedme. Lægemidlet er effektivt i lever, bugspytkirtel, tarm, til præoperativ korrektion intestinale mikroflora.

Det stof "Bifidumbacterin" (stearinlys) brugsanvisning anbefaler forgiftning, hvis årsag er ikke fastslået.

Medicin ordineret til dysbacteriosis på en baggrund af betændelse i urinvejene, lungebetændelse, akut eller kronisk bronkitis.

Det stof "Bifidumbacterin" (stearinlys), læger anmeldelser bekræfte dette, kan bruges både rektalt og vaginalt.

Intestinal patologier stikpiller administreres i rektum af et eller to stykker tre gange om dagen. Det anbefales at kombinere brugen af stearinlys med at tage orale former af lægemidlet. I kroniske tarmlidelser suppositorier behandlingsvarighed - fra femten til tredive dage. I akutte former for behandling varer fra syv til ti dage.

I gynækologi indgivelse lys "Bifidumbacterin" transporteres dybt ind i vagina to gange dagligt ved hjælp af suppositorier. Som regel terapi varer fra fem til ti dage.

Når lægemidlet administreres i den anbefalede mængde bivirkninger opstår ikke.

Lægemidlet er generelt veltolereret. Men med fremkomsten af bivirkninger har brug for at stoppe med at bruge medicinen og konsultere en læge.

Det stof "Bifidumbacterin" ikke ordineres til børn under tilstedeværelse af laktoseintolerans, samt overfølsomhed.

Nogle patienter viser forekomst af nogen terapeutisk effekt af brugen af narkotika. Som regel ikke noget resultat er konsekvensen af manglende overholdelse af de instruktioner eller anbefalinger fra lægen, eller indikerer, at patienten behov for yderligere behandling.

Det stof skal opbevares på et køligt og tørt sted. Ved stuetemperatur, kan et middel opbevares ikke længere end ti dage.

Før du bruger stoffet "Bifidumbacterin" har brug for at rådføre sig med en specialist.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.