SundhedPræparater

Drug "Encephabol." Vejledning til brug

Lægemiddel "Encephabol" henviser til en klasse af neurotrofiske lægemidler med metaboliske virkninger på kroppen. Han er en repræsentant for nootropics, som i sine sammensætning elementer identiske biologisk aktive stoffer, der udgør det centrale nervesystem af det menneskelige legeme. Disse komponenter er involveret i metaboliske processer, der forekommer i hjernen.

Præparat "Encephabol" brugsanvisning, der beskriver de grundlæggende doseringsformer fremstillet af fabrikanterne i form af tabletter og suspensioner. Den vigtigste aktive bestanddel er pyritinol midler. Dette element er tilsvarende i kemisk struktur pyridoxin, men dens egenskaber er forskellige fra vitamin B6 og har en specifik virkning. Præparat "Encephabol" (tabletter) kan købes fra apoteker i pakker indeholdende halvtreds eller hundrede stykker, og suspensionen - i et hætteglas med et volumen på to hundrede milliliter.

Medikamentet har en virkning stand til at aktivere fremgangsmåderne til opsamling og anvendelse af glucose og udveksling af nukleinsyrer, og også øge frigivelsen af acetylcholin ved synapser og øge hastigheden af cholinerge neuronal transmission. Som et resultat af denne normalisering af metaboliske reaktioner i hjernen. Præparat "Encephabol" brugsvejledning, som forklarer de vigtigste farmakologiske egenskaber frembringer optræden med henblik på at stabilisere cellemembraner funktion, forebyggelse af forekomsten af frie radikaler. Lægemidlet øger blodgennemstrømningen og elasticitet af røde blodlegemer. Hans ansættelse øger blodgennemstrømningen, øge ilt forbrug samt aktiveringen af glucosemetabolisme i hjernen regioner, der er modtagelige for iskæmisk skade. Lægemidlet kan genoprette metaboliske processer i nervevæv, øge mentale ydeevne og hukommelse.

Lægemiddel "Encephabol" brugsvejledning, som beskriver mekanismen af dens virkninger på kroppen, har en biotilgængelighed, der i gennemsnit er fem og firs procent. Lægemidlet binder til proteiner, der findes i blodplasma, i en mængde på fra tyve til fyrre procent. Den maksimale lægemiddelkoncentration opnås efter tredive til tres minutter efter administration. Metabolitterne dannes i leveren og udskilles i fæces og urin. Selv hvis nyrefunktion er nedsat, gør toksiske koncentrationer af lægemidlet i kroppen ikke forekomme.

Lægemiddel "Encephabol" brugsvejledning, som beskriver de vigtigste områder inden for dens brug, anbefales til følgende lidelser:

- overtrædelser af hjernen fungerer med kronisk;

- syndromer på demens, manifesteret forringet tænkning og hukommelse;

- træthed;

- manglende motivation og motivation;

- affektive lidelser;

- reduktion af koncentration ;

- Demens vaskulær, primær og blandet karakter;

- Overtrædelse af intellektuelle evner en kronisk karakter;

- aterosklerose i cerebral type

- encephalopati posttraumatisk natur;

- mental retardering;

- tserebrastenicheskom syndrom ;

- Børns encephalopati;

- virkningerne af hjernebetændelse.

Lægemidlet kan forårsage uønskede bivirkninger hos patienter, der har en særlig følsomhed over for pyritinol og fruktose. Ikke tildelt medikament i patologier nyre og lever, samt autoimmune sygdomme, akut natur.

Det har drug "Encephabol" modparter, som er repræsentanter for en klasse af nootropica. Disse omfatter medicin "Nootropil", "piriditol", "Pentoxifyllin."

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.