ComputereComputerspil

"STALKER: Clear Sky": passage og tips om spillet

"STALKER: Clear Sky" er en slags en anden historie, som fortæller om skæbnen for en af lederne af zonen. Det skal bemærkes, at i sammenligning med den første del af spillet har en masse nye ting og muligheder. For eksempel, at motoren Røntgen 1.5 understøtter DirectX 10, hvilket gør billedet tager endnu mere underholdning og fotografisk. Kæmpe udvalg af nye våben, udstyr og dets opgradering, nye monstre, steder og figurer. Og nu overveje særskilt "Clean Sky". Passage af spillet består af en række trin, der udfører mekanisk intuitiv og nem.

moser

Det hele begynder med at se åbningen sekvens, hvor vores hovedperson med en gruppe forskere falder ind under de emissioner, hvor han alene overlever. Da han vågnede, vi befinder os på et af referencepunkterne placeret på marsken, hvor vi underviser grundlæggende aspekter af spillet. Den første opgave er at gå til bartenderen og tage det alt det nødvendige udstyr. Efterfulgt af snak med Lebedev - den vigtigste person i denne lejr. Under samtalen, spurgte han os om at hjælpe afvise angreb på en af de forposter. At have en følsom og medfølende hjerte, vi er enige. Ved døren af helten vil give den vigtigste - en pistol, et haglgevær og ammunition. Frastødt angrebet, er vi udsat for, er ikke en meget behagelig ting - den næste udgivelse. Endnu engang hovedpersonen vågner op i samme seng i samme lejr. Nu kan du gå til bartenderen og indsamle sin Løn. Gennem hele spillet "Stalker: Clear Sky", hvor passagen er sammenflettet med gennemførelsen af opgaver, vil helten gives en belønning i form af penge, sjældne artefakter eller udstyr.

voksende indflydelse

Lebedev bedt om at udføre en anden opgave - at øge indflydelsen af hans gruppe ( "Clean Sky") i sumpene. Hovedpersonen vil have, sammen med en guide til at gå der. tilfældigt kort (tårn, et fiskerleje eller andet) vil blive indlæst på, hvor du skal hjælpe de allierede til at forsvare mod angreb eller erobre et nyt referencepunkt. Som du ved, er vi nødt til at spille udelukkende på gruppen "Clean Sky". Passage af spillet vil kaste op mange gange denne form for mission: at fange eller forsvare. gribe gården, hvor bunden af Renegades (modsatte side) - Når effekten af vores gruppe i marsken blive dominerende, en ny opgave vil være til rådighed. Efter at have behandlet problemerne i marsken, du har brug for at ramme vejen til cordon til Sidorovich, velkendt for mange spillere i den første del af spillet Shadow Of Chernobyl. Nu en gammel ven dukkede op i spillet "Stalker: Clear Sky", hvor passagen vil reducere antallet af gange med ham helten.

en gammel ven

Sidorowicz præcis som Lebedev, vil give os de forskellige opgaver primært i forbindelse med konfrontationen modsatte gruppe. I dette tilfælde, militæret er det største problem af vores gamle ven. Et interessant punkt i spillet, "Clean Sky", hvor passagen er en særskilt historie linje er, at her er der mulighed for hurtigt at bevæge sig fra et sted til et andet, så for ikke at spilde tid på lange ture (men nogen er tværtimod, glæde) . Ødelægge vigtigste base af militæret, vi taler med Sidorovich og få en ny opgave - at vælge en sag med tyvekoster op. Ved ordet "tyvekoster" i spillet "Stalker: Clear Sky", vil passagen af hvilke være fuld af sådanne overraskelser, er det underforstået nogle stash, som har en forholdsvis høj pris. Passage af de andre opgaver som den sidste mission er at erobre nye områder, kamp med fjendtlige bander eller søger efter sjældne artefakter. Blandt andet anbefales det at installere mod "Clean Sky - Zmeelov", hvor passagen vil føje til spillet en masse nye muligheder og eventyr.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.