Mad og drikkevarerDrikkevarer

Sukker sirup. Opskriften fremstilling og fremgangsmåder til anvendelse

Sukker sirup bruges meget ofte i forberedelsen af forskellige konfektureprodukter fra testen, såvel som for frugt præparater. Dette er i sandhed en universel basis for alle slags kompot, marmelade, kandiserede frugter og mere. Og hvor høj kvalitet og ordentligt tilberedt sirup afhænger af, hvor smagen af frugt præparater og varigheden af opbevaring.

Sådan koge sukkersirup? Opskriften er meget enkel. Panden hældes vand, hældes sukker, hele blev blandet godt og lagt på pladen, således at stærkt opvarmet kun den ene side, så den anden vil samle sig på skummet, som er nødvendig til periodisk rengøring af skeen. Når skumdannelsen ophørte, bliver puljen skiftede helt ved høj varme og kog blandingen, indtil den ønskede tykkelse af sirup.

Afhængigt af det formål, som er beregnet sukkersirup opskrift valgt med et bestemt forhold af sukker og vand. Så til imprægnering af konfekture, kager, rom bab, kager osv er forholdet af siruppen bør være 1x1, dvs. 50% sukker og 50% vand. Sirup til imprægnering lang madlavning er ikke nødvendigt at opvarme vandet tilstrækkeligt med sukker, indtil den er opløst. De sirup til imprægnering tilføje forskellige varianter, samt rom og likører, at give dem en bestemt smag og aroma.

Hvordan man laver en sukkersirup til søde præparater? For at forberede siruppen er kogt frugt kompot, så længe forholdet mellem vand og sukker i det vil ikke være en 3x1, der er, 25% vand og 75% sukker. Der er en måde at kontrollere parathed sirup. Hvis du holder en varm dråbe sirup mellem fingerspidserne og derefter skubbe dem tilbage, mellem fingrene skulle danne en tynd tråd af sød sirup. Frugt eller bær (og undertiden, begge sammen) er fastlagt i krukker og hæld sukkersirup på toppen. Opskrift hjemmelavet frugtkompot forberedt på denne måde er meget almindeligt. Sirup af den samme densitet og tykkelse anvendes som grundlag for fremstilling af fast marmelade tætte frugt.

Hvordan forbereder kandiserede frugter? De er nedsænket i tyk kompakt sukkersirup, en opskrift som tilvejebringer forholdet mellem vand og sukker som et 1x6, dvs. 85% sukker og 15% vand. Saftevand holdes varm til den er afkølet, derefter forsigtigt lagt på en flad overflade og tørres.

Mere tyk sirup, der anvendes til fremstilling af sukker fondant, som er glaseret wienerbrød. For sådan en sød færdig sukkersirup bør være andelen af vand og sukker som 1H9. Det koges til den ønskede densitet og tykkelse (til verifikation af dråber rullede blød bold). Derefter, efter afkøling, piskes indtil mat hvid plastmasse hvortil der sættes til smag forskellige varianter. Det kan være flavored likør, frugtsaft, likør mv

For frosting honningkager, cookies, gær konfekt og frugt ved hjælp såkaldt cirkulation - det kogt aromatiseret sukkersirup. Opskrift på den næste udgave. God kogt sukkersirup (til et forhold på 00:50) er let afkølet, citronskal, orange eller mandarin og varm påføres med en pensel på overfladen af produkter eller kager blev anbragt i en gryde og hælde varmt top cirkulation. Panorer en god ryste, indtil alle elementer ikke er dækket med sukkersirup.

Sukker og vand - to af de vigtigste og den eneste ingrediens i produktionen af tiltrængt og alsidigt produkt, kan ikke undvære i udarbejdelsen af kompot og syltetøj, samt mange konfektureprodukter. Tykkelse og tæthed af siruppen er afhængig af forholdet af dens vand og sukker, som kan bestemmes ved forskellige metoder (test for tykt og tyndt garn, bløde og hårde ball).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.