Hjem og familieHelligdage

International dag af smil: historie og traditioner i ferien

Smile - det er stemningen i karakter visning af den indre verden af hver person. Du kan bruge den til at charme, for at spørge overtale. Det hjælper i alle situationer, et folk for sig selv. Smile - motoren i menneskelige relationer. Uden den ville verden faktisk være grum og grå. Det er derfor, vi åbent og, når det er muligt, demonstrere det. Til ære for det har de selv opfundet en særlig dedikeret til hendes begivenhed - den internationale dag for smil.

ferie Historie: hvordan det hele begyndte

Ved roden er mere derefter en enkel, ukendt kunstner Harvey Bell værd. Denne mand levede i midten af det XX århundrede, skrev det sædvanlige mønster og ikke særligt forskellige fra de hundredvis af kreative mennesker. Men en dag en middelmådig mester spurgte medarbejdere i forsikringsselskabet beder dem om at tegne et interessant logo. Harvey tog jobbet og, uden at tænke to gange, sjove gul malet et ansigt med øjne og en smilende mund. Han kaldte sit mesterværk "smiley", og rakte det til forsikringsselskaberne, at skulle arbejde i alt 45 dollars.

Hvad det var hans overraskelse, da, i den nærmeste fremtid smiley blev populær i hele verden. Han begyndte at trække på frimærker, T-shirts, kalendere og redskaber. Som for forsikringsselskaberne, at de hurtigt indså, at deres nye logo vinder hele verden, og hurtigt beordrede alle medarbejdere i stifter og badges på tøj med hans billede. De blev pionererne og de første mennesker, der stolt viste gul ansigt på alle andre.

Hvor smiley erobret hele verden

Verdensberømmelse kom til dette tal i 1970. Det var dengang, at franskmanden Franklin Loufrani besluttet at omgå USA. Han sagde, at ideen var hans symbol og registreret som varemærke. Selvfølgelig har denne forfatter ikke kan lide det, og Harvey Bell også officielt legaliseret smilende ansigt med sine initialer i købet. Manden åbnede også en hel stor virksomhed dedikeret til ham. Den eksisterer stadig i dag, og kaldes "World Smile Corporation". Lederen af hendes søn, kunstneren - Charles. Organisationerne siger, at overskuddet kun går til betaling af skatter og velgørende aktiviteter.

I dag smiley er blevet meget populære på internettet. Dets aktivitet er indsat i forslaget, at skildre sine følelser, når du skriver e-mails, postkort og bare chatter. Det er interessant, at et kolon med et beslag som sin grafiske foreslog Scott Fahlman fra University of Pennsylvania. Selvom uofficielt underskrive ":)" Jeg blev første gang brugt af den berømte russiske forfatter Nabokov, men at få mennesker kender.

For første gang en ferie til ære for smilende ansigter bemærkede i 1999, den 1. oktober. International dag af smil siden da fejres den første fredag i den anden måned af efteråret. I 2014 - er den 3. oktober.

International dag af smil: hvad man skal give?

Hvis du ønsker at lykønske dine venner med folk på denne ferie, skal du forberede Nuværende tema også. Hvis dette er den internationale dag for smiley-smil, derefter på den nuværende nødvendigvis elsket af alle smiley, der skal vises. For eksempel, i butikkerne kan du købe en kalender dedikeret til denne karakter. Hver dag du holder dig humørikoner skildrer dit humør. Dette skaber en følelsesmæssig billede af hele året du boede.

Du kan også donere brødrister, der producerer knækbrød med billedet af smil. Et andet tema vil Prezent undertøj sæt, på hver kopi af hvilket er på samme tid malet en anden stemning. Takket være ham, er der en mulighed hver dag til at sætte på et sæt, afhængigt af deres sindstilstand. En god løsning ville være et udvalg af puder og smiley, smilende sol hjemmesko og sengetøj med et mønster af smil. Alt dette kan købes i butikken, til gavn for en bred vifte af vores dage. Med sådanne gaver vil blive afholdt den internationale dag af smil sjov og cool.

Sådan fejre den internationale dag af smil

Selvfølgelig, alle beslutter for sig selv, hvor de skal gå i den første fredag i oktober. Men selvfølgelig, for at fejre denne begivenhed på kontoret behov. For det første, det er fredag, og det er allerede et smil symbol. Og for det andet, hele holdet er lettere og kreativitet til at komme op med et program på den internationale dag for smil. Scenariet kan omfatte en generel tegning, skæring og sætte op gule smileys på studiet, sang af børnenes sang "Smilet vil lysne alle" under munter te.

Noget lignende kan arrangeres, og hjemme, men der er en mulighed, der skal udvikles mere bredt, da dette område egne love, og du derefter har ret til at gøre hvad du vil: fra bage kagen i form af et smil til graffiti på væggene i de gule ansigter. Det vigtigste er, at mens alle medlemmer af familien var glad. Medtag i færd med at ikke kun børnene og endda bedsteforældre, klæde dem i ferie hætter, åbne champagne og chokolade og arrangere rigtig sjov med alle dens egenskaber.

Interessante fakta om smil

Det er ingen hemmelighed, at med dens hjælp vi selv kan løfte dit humør. Selv når sjælen skrabe katte, smile øget energi opladning, øger årvågenhed, og forbedret intern følelsesmæssige tilstand. Det kan også lindre stress og berolige knust nervesystem. Smil stabiliserer blodtryk og forbedrer drift af alle systemer i kroppen.

På det tidspunkt vi smiler, er ansigtet involveret mere end 50 muskler. Går en lille afgift, forbedrer den overordnede tone i faderlig, en hudlidelse i nasolabiale af hovedet. Det betyder, at vi ser smuk og yngre. Og 15 minutters latter har længe været sidestilles med en fuld halv time træning. Så kan det hjælpe os mere og tabe sig, holde en figur i perfekt stand og forbedre funktionen af hjertet på samme tid.

Internationale Dag for smil kun en gang om året. Men nu har vi masser af grunde til at fejre det ved enhver lejlighed. Efter alt, smil og latter ikke kun sætte stemningen, men også gøre os mere sund, smuk og ung.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.