HjemlighedKonstruktion

Self-kappe sidespor hus

Beklædning hjem sidespor - ikke sådan en kompleks øvelse, det styrke til at udføre en hvilken som helst vært, selv om naturligvis bliver nødt til at bruge lidt tid på dette og opnå nogle færdigheder. Mine tips vil hjælpe dig ikke kun at tænke på forhånd alle faser af arbejdet, men også til at foretage købet af de nødvendige materialer til din sidespor sidespor hjem med deres egne hænder blev så let som muligt.

Baseret på hvad du skriver på struktur, samt nogle sæsonbestemt bopæl i det, to paneler sidespor står. Den første - med anvendelse af isolerende materialer, og den anden - uden dem. Her er det klart, at der i bygninger med året rundt bare nødt til at bruge en radiator, men mulighederne for midlertidig indkvartering, for eksempel, hytter, giver det ingen mening at bruge de ekstra udgifter til opvarmning materiale.

Beklædning home sidespor foretaget fra bunden (socket) i retning af taget. Til dato, markedet byder på et bredt udvalg af materiale til at dække hætten. Denne specielle sokkel saydingovye panel, som kan være af forskellige teksturer, såsom vilde eller ornamentale sten. Tilladt hele huset sidespor kælderen sidespor, vil det skabe indtrykket af et stenhus.

For de bedste resultater, beklædning sidespor med deres hænder udføres alene på et fladt plan, ellers strimlen vil blive dannet i en bølge og bakker. Lav en flad overflade, kan du bruge lodrette striber Afstandslister lavet af bjælker, i de mest "vanskelige" områder, såvel som i steder åbninger til døre, vinduer - vandret stribe dreje-. Tykkelsen af stængerne til styreoverfladerne afhænger af niveauet dråber og kan være fra 20 til 50 mm. Fastgørelsessystemer stænger udføres ved intervaller på 30 til 40 cm.

Yderligere sidespor sidespor hjem i flere trin. Den første er udgangs fastsættelse kantede profiler og led. Den anden - fastgørelse trimmer gennem de forbindende afsnit, som holdes eller lap eller røv. En strimmel sidespor i gennemsnit har en længde på 3,6 - 3,7 meter, hvis brug jorden sidespor, dens længde er en meter, og det er fastgjort ryg mod ryg med en speciel hul. For at lukke den øvre ende panelet benytter en speciel efterbehandling strimmel og alternativt kan være en universel dekorativt profil. Under alle omstændigheder, du har brug for at studere i detaljer i installationsvejledningen til en bestemt type sidespor, der fulgte med købet.

Beklædning hjem sidespor har forskellige opfattelser af, "for" og "imod". Lad os forlade denne debat, og endelig snakke lidt om fordelene ved efterbehandling sidespor. Først og fremmest - det er æstetik. Strukturen har en frisk og smukke udseende. Den anden - er manglen på behovet for periodisk opdateringer facade (farvning, lakering, etc.). I en tredje - saydingovye panel sammen med efterbehandling materialer giver en ideel beskyttelse struktur fra miljøet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.