Kunst og underholdningLitteratur

"Guttaperka dreng": resumé, virkelige hovedpersoner

Artwork "guttaperka dreng" blev skrevet af den berømte russiske forfatter Dmitry Grigorovich i 1883. Det fortæller om det hårde liv af sjældne sygdomme Petit, giver uddannelse cirkus akrobat Becker. "Guttaperka boy" - den mest berømte historie Grigorovich. Hendes læsning gør læserne medfølelse og medlidenhed med den uheldige barn, der i sin lille liv måtte se kun afsavn og grusomhed.

Lidt om den kreative ophavsmandens levetid

Grigorovich Dmitry Vasilyevich (1822-1900) blev født i familien af en russisk officer og fransk. Hans første offentliggjorte historie forfatter i litterære antologier. Rigtig berømmelse kom til ham efter at have skrevet i årene 1846-1847 de store historier "The Village" og "Anton Uheldigt".

Med de 60-erne af det XIX århundrede, en lang pause i den litterære biografi Grigorovich. Over 20 år senere, fungerede han som sekretær for den aktive i "Foreningen til Fremme af Arts." Kun i 1883 var han i stand til at vende tilbage til sit litterære aktivitet Grigorovich. "Guttaperka dreng", og et par flere stykker kommer i denne periode af hans pen. Historien om en stakkels lille akrobat Pete kom især på den offentlige mening. Mange familier i præ-revolutionære Rusland bogen "guttaperka dreng" blev anset obligatorisk læsning for den yngre generation.

Betydningen af bogen

Empati, evnen til at forstå de behov og nød af en anden person - det er, hvad lærer læseren historien "guttaperka dreng". Kort indhold af arbejdet giver rigelig repræsentation af det hårde liv for de fattige barn af otte, der er tilbage i den tidlige barndom uden en far og mor. I modsætning hertil Pete Grigorovich viser billeder af børn fra en rig familie (Tro, Zina og Paul). På baggrund af deres luksuriøse liv elendige eksistens Petit ser endnu mere elendigt.

Kendskab til Edwards, Petya og Becker

7 små kapitler er historien "guttaperka dreng". Synopsis introducerer hovedpersonerne og begivenheder. Først, historien foregår i et cirkus. Begynd genfortælling historien følger en beskrivelse af Edwards - en midaldrende klovn med en malet ansigt, som er de vigtigste dekoration ideer. Han skiller sig ud fra resten af cirkusartister til sin triste udsigt. Edwards går jævnligt ind i sprut. Direktøren for cirkus klovn meget bekymret stak vaner og beder ham om ikke at vaske ned i det mindste indtil udgangen af Carnival, fordi så kommer stolpen og cirkus vil ophøre med at give præsentation. Edwards svarede ham ikke noget forståelig og går at ændre.

På vej til omklædningsrummet ser Edwards ind i rummet akrobat Becker - grov og grusom gigant, hvorfra ingen kunne høre et venligt ord. Klovn acrobat interesseret i eleven - en mager dreng Peter. Han henviser medlidende til en lille kunstner, kæmper for at klare tungt fysisk anstrengelse, hvilket giver ham en mentor. Edwards anmoder Becker lade ham gå drengen, forsøger at forklare ham, at, efter en kort pause, Pete indtastede kræfter, og det vil være lettere at arbejde med, men en akrobat selv høre om den ikke ønsker. Mentor svingede en skræmt og næsten grædende barn pisk og tager det til gymnastik.

Den triste historie om en forældreløs dreng

Særlig opmærksomhed på de første år af livet viet Petit i hans historie Grigorovich. Guttaperka dreng var søn af Anna og kokken af en soldat. Når moderens liv han ikke bare nødt til at gå sulten og lider hendes prygl. Peter blev forældreløs da han var på vej til det femte år. For at drengen ikke døde af sult, vaskekonen Varvara (Landsmandinde Anna) gav det at hæve akrobat Becker. Cirkus tilhørte et barn meget dårligt. Han tvang ham til at udføre de mest vanskelige stunts, som ikke altid var under hans magt. Selvom drengen faldt mens træning med stangen og knalde sin mentor fortrød ikke, og nogle gange endda et beat. Den eneste, der er godt betragtes Pete var Edwards. Han kunne dog ikke beskytte et barn fra vilkårlig Becker.

Afkom grafer Listomirovyh

I historien "guttaperka boy" hovedpersoner - det er ikke kun Peter og de andre cirkusartister, men også til børn af grev Listomirova. Otte-årige Vera, hendes lillesøster, Zina, og bror Paul (CFA) voksede op i luksus, og på alle sider var omgivet af kærlighed. I de sidste dage af Carnival som en belønning for god lydighed af børn blev taget med i cirkus. Vera lært af de plakater, der i et af værelserne vil være den guttaperka dreng, og hun kunne ikke vente med at se det.

Sidste udseende Petit

Og her, i arenaen dukkede Becker og guttaperka dreng. Synopsis af, hvad der skete næste, gør du græde, selv voksne. Klatring en pæl højt op, Peter gør nogle farlige akrobatik, cirkus, hvorfra publikum er glade. Drengen forbliver i luften for at udføre den sidste vanskelige manøvre, og så lige pludselig han falder til jorden.

Cirkus hurtigt tage vægtløs krop Petit og bære ham backstage. For at aflede opmærksomheden fra publikum fra hændelsen, skyndte sig at arenaen klovne. De forsøger at underholde publikum, men var frustrerende for tilskuere forlader cirkus. Gennem støjen fra tilskuerne kan høres gråd og Vera desperate råb: "Åh, dreng! Boy! "Pigen i lang tid, kan ikke falde til ro, selv efter det, sammen med sin bror og søster bragt hjem.

Og hvad med Peter? Hans brækkede ribben og en brudt bryst indpakket i klude og derefter til venstre på en madras i en øde cirkus. Kun Edwards bekymrer sig om den stakkels barn. Han er den eneste tilbage i nærheden af døende dreng. Vi chokerede klovn igen begyndte binge: langt fra det står tom karaffel af alkohol.

Den næste dag, plakaten ikke nummer blev opført med en lille akrobat. Og det er ikke overraskende, fordi Petit dengang ikke blev levende. Således ender historien "guttaperka dreng". Synopsis dens ikke så farverig som den fulde version af produktet Grigorovich. Alle dem, der er interesseret i dette triste historie, anbefales det at læse den helt.

"Guttaperka dreng": læser anmeldelser

Tale af en lille akrobat Pete bekendt for mange børn af gymnasiet alder. Meget interessant at lære om, hvad læserne mener om arbejdet, "guttaperka dreng". Anmeldelser af romaner for børn og voksne er meget trist: alle oprigtigt beklage Petya oplever på grund af det faktum, at skæbnen var ham så negativt. Indimellem kan man høre den idé, at denne bog er ikke værd at læse som barn, da hun indhenter på børns tristhed og depression. Hver læser udvikler en mening om det arbejde, men vi kan ikke acceptere, at fortrolighed med disse bøger giver dig mulighed for at bringe i en person sådan en vigtig kvalitet i medfølelse for sin næste.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.