Kunst og underholdningLitteratur

En liste over populære udvidelser bøger: Romantik, fantasi, eventyr, detektiv

De siger, at papir bøger hører fortiden til, og nu er det tid gadgets og elektroniske medier. Men er det? Er det muligt at erstatte den friske duft af den nye bog? Den raslen af sider? Mulighed for at dykke ned i historien uden tilstedeværelse generer bannere på begge sider af papiret? Papir bøger vil ikke gå væk, er de stadig folk, der værdsætter deres magi. Det betyder, at der altid vil være vigtigt at offentliggøre en liste over populære udvidelser. Hvilke bøger har vundet mest seere kærlighed?

Hvorfor vi elsker bøger

Bogen virkelig fanger, hvis den har en historie og intriger. Hvis historien er ikke otpuskat og vinker sit højdepunkt, det bare beder om at skrive en fortsættelse af bogen. For eksempel magasinet "Forbes" refererer til den højest betalte forfatter i verden Eric L. James, gav verden historien om Anasteyshi Still og Kristiana Greya. Og Storbritannien er simpelthen går amok på hver ny bog Dzhoan Rouling. Hvordan er det at i dag, i verdens bedst sælgende regel af messen køn?

Fantasi og eventyr

Fænomenet Dzhoan Rouling er blevet den mest uventede i verden, på grund af sin succes begyndte med en simpel eventyr. Historien om Harry Potter ikke ønsker at udgive, og til at tage i en hvilken som helst forlag, indtil der var en modig mand. Som et resultat af de bøger om guiden drengen gik amok hele verden, og Joan, og med det alle involverede i historien om de tegn, blev millionærer. Faktisk kunne Joan hvile på laurbærrene og fortsætte med at skrive, men det stopper ikke der. Efter den syvende bog om magi, Rowling kiggede mere nøje til ovenstående er det også lærebøger om magi og skrev dem selv. Slående er den dybde, hvor Joan komme på arbejde. Ikke underligt det - verdens første forfatter, litteratur, tjente en milliard dollars. Hun er forfatter til bogen serie af lodtrækningen med flest cash-screen tilpasninger. I alt er det solgt 400 millioner af hendes romaner, og i dette tal omfatter ikke de nye "ledige stillinger" og "Call of the Cuckoo." Joan seneste udgivet under pseudonym, fordi hun ønskede at føle sig som en nybegynder. Omhyggelig medier afslørede hemmeligheden og bogen steg til første sted i salget.

Kongen af rædsel

Populære fortsættelse fantasi roste den anerkendte kongen af rædsel Stiven King, som allerede er mere end et kvart århundrede, er det stadig på listen over mest indbringende forfattere. Potterianu han kaldte historien om mod, udholdenhed og venskab. Kongen selv - er ikke nyt for forfatterens dygtighed, men ikke udlevere de holdninger og regelmæssigt opfordrede sine læsere frugter. Især værdsat af mesteren og hans tilhængere i serien af bøger om mørke tårn, som er blevet fokus for livet og verden akse. Kongen selv indrømmer, at han ønskede at bygge som en global historie, ligesom Tolkien, men kun gøre det mere "hans" liv og skinger. Hver bog i serien ventede med bæven og rædsel og den endelige viste sig at være uforudsigelig, trods antagelsen af kritikere. Kongen indrømmer nu, at serien af bøger om tårnet var hans mani, og alle hans andre værker, han skrev om forholdet til hovedtemaet.

Igen om kærlighed

Stefani Mayer blæste verden kærlighedshistorie simpel pige og en vampyr. Den mest Mayer sommeren 2003 var kun 29 år, men de tre børn gav hende stof til eftertanke, og kom til at tænde det mest kontante barn - sagaen "Twilight". Et år efter deres første kontakt med litterære agenter Meyer modtog en kontrakt for tre bøger til en værdi af næsten en million dollars. Et år og "Twilight" rev kontanter salg. Listen over populære udvidelser kærlighedshistorie om Bella og Edward befandt sig mere end én gang. Lagt pop historie roman filmatisering af de allerbedste - Kristen Stewart og Robert Pattinson. Efter vampyrer Stefani Mayer flyttet til de udlændinge og komponeret en "gæst". Fans straks fejet bogen fra hylderne, men på, mens Meyer ikke skrev. Siden 2008, gik hun i biografen og åbnede hans produktionsselskab.

inspiration

Bøger Mayer gav nye impulser tv arbejdstager Eric Mitchell, der skrev fanfiction af "Twilight". Hun ønskede at skabe en historie med et skarpt fokus på fysisk forhold af hovedpersonerne. Og teksten er blevet et særskilt produkt - "50 gråtoner" Dette blev efterfulgt af en fortsættelse af bogen "50 gråtoner", en trilogi i elektronisk form, den rekord for antallet af downloads og enorme cirkulation af papir versioner. Forfatteren sluttede sig til listen over de mest indflydelsesrige mennesker i verden og kom til toppen af listen over de rigeste forfattere af magasinet "Forbes". Den første filmatisering af at vente utålmodigt, men det blev erobret af få. En del af publikum enige om, at filmen er mere puritanske i forhold til bogen, og Dakota Johnson overtog for meget af spillet Kristen Stewart. Fortsættelse af bogen "50 gråtoner" i filmen har lovet at gøre mere åben, så vi venter.

teenage fantasi

Syuzen Kollinz - en professionel forfatter. Hun skrev scripts til børns tv-show og helt lykkedes dette. Som et resultat, har det skabt en pen teen fantasi "Gregor Forhøjet". Fortsat bøger i fem bind fik et fælles navn - "Chronicles af Underdark" bog helt - 10-årige Gregor var i et magisk land gennem kloak mandehul i Central Park i New York. Efter finalen Syuzan Kollinz virkelig fundet en guldmine - kom op med franchisen, "The Hunger Games", så og fik en liste over populære udvidelser. Romanen, der åbner en trilogi, et år domineret bogen diagrammer for New York, og en filmatisering af ramte jackpot på 700 millioner dollars.

usædvanlig kreativitet

Dzhillian Flinn altid været interesseret i popkulturen, selvom hendes forældre forbød sin datter og indpodet en smag for klassisk mesterværker. Gillian årti arbejdede på en historie fra optagelserne Hollywood-film, og så er det pludselig fyret. På dette tidspunkt, hun udgivet den første roman "skarpe genstande", blev rost af Stephen King. Den næste bog, "Dark Places" ramte bestsellere og romanen "forsvundne" rette ind på listen over populære udvidelser. Filmen rettigheder er blevet solgt for 1,5 millioner, og de vigtigste mandlige rolle gik Benu Affleku.

Silviya Dey lykkedes kvinders prosa, krydret med erotik. Det går aktivt i fodsporene på EL James, en gang på listen over fremhævede udvidelser af deres bøger om kærlighed milliardær og skønhed, hvilket beviser, at kvinders interesse i smukke erotik.

På fanfic "rose" og Kassandra Kler, skrive et essay baseret på Harry Potter og Ringenes Herre. I 2007 producerede hun en række bøger om "Død Machines" i seks bind, med den syvende del er afsluttet. Så kom for dagens lys to mere i trilogien, "The Chronicles of Bane" og "Hells mekanismer." Det er faktisk en blanding af Harry Potter og Twilight, og i virkeligheden plus plus minus kan ikke give. Skud, om franchisen på box office, er det ikke klart, men der er fokus på teenagere. Hvis det er en succes, så alle dele af skyderiet rundt om hjørnet.

Selvfølgelig er det ikke alle de populære efterfølger, men at nævne dem er ikke så let. Det er værd at bemærke den nuværende tendens - forfattere tager som udgangspunkt for en vellykket idé og flavored det med nye dele. Måske er hemmeligheden bag en succesfuld karriere? Det er værd at se nærmere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.