Af teknologiMobiltelefoner

Sådan bruger iTunes til iPhone? Nogle funktioner i programmet

De, der havde ændret sin mobiltelefon til Apple-produkter, i første omgang ganske vanskeligt at bruge de nye enheder. Vanskeligheden ligger ikke i forskellen mellem de OP iOS sædvanlige operativsystemer, men snarere den manglende evne til at downloade videoer fra internettet, musik, bøger, og installere programmer. For at gøre dette, skal brugerne være bekendt med iTunes. Denne form for filhåndtering, som har forskellige funktioner, herunder en medieafspiller, og. I netværket en masse information om, hvordan du bruger iTunes til iPhone, men de nytilkomne er bedst at bruge artiklen i en trin for trin instruktioner.

Hvor iTunes downloade?

Den allerførste fejl af ejere af helt nye iPhone - forsøger at købe programmet til en betalt site. iTunes er fordelt helt fri fra Apples officielle portal. I øverste højre hjørne af hovedvinduet har en blå knap - "Load", klikke på hvilket nogen vil modtage den oprindelige version af det nødvendige software til smart telefon USA.

Forud for starten af downloading iTunes til iPhone 4, såvel som andre versioner af gadget, skal brugerne være bekendt med kravene i computerens operativsystem, mængden af RAM, mængden af ledig plads på harddisken. 2 minutters læsning instruktion kan spare timer (og nogle gange mere), som vil skulle bruges på mislykkede forsøg på at installere på din computer programmet er ikke den version.

Sådan bruger iTunes til iPhone?

Efter at downloade og installere, det er godt at forstå, hvad handlinger kan udføres med hjælp af dette program. Kør iTunes. I modsætning til den første gang, vil alle fremtidige lanceringer af programmet ledsaget af et forslag om at opdatere softwareversionen. Kunder, som er tilfreds med installeret option kan sætte kryds i afkrydsningsfeltet menuen og ikke at modtage sådanne beskeder overhovedet, men nyere versioner tilbyde flere funktioner til at organisere filerne lettere at arbejde med film og musik.

Efter start af programmet bliver tilgængelige for at tilføje forskellige mediefiler, der er placeret på din computers harddisk brugerfunktioner. Overfør og sat til musik, film og bøger, kan du bruge menuen "Media Library".

Tun, musik, enhed

Betragt eksemplet med tilsætning af den valgte sang fra computeren for at flytte filen til iTunes til iPhone 5, med efterfølgende overførsel til selve gadget.

 1. I øverste venstre hjørne af programmet er et lille ikon i form af et kvadrat opdelt i to dele i forskellige farver. Næste - en pil, klikke på som brugeren vil se en rullemenu. Det er nødvendigt for at vælge linien med titlen "Føj fil til bibliotek".
 2. I vinduet Stifinder, angive stien til den valgte sang.
 3. Når du har tilføjet en fil, skal du tilslutte din iPhone til computeren ved hjælp af USB-kablet. I det øverste højre hjørne af din computer vil blive vist med billedet af en ikon smartphone - dette er den direkte menu til mellem iTunes og enheder.
 4. Du skal klikke på ikonet, men ikke på pilen ved siden af. I det vindue, der åbnes, vil brugeren se hjemmesiden, hvorfra det er nødvendigt at gå til afsnittet "Musik".
 5. Programmet vil give et udvalg af nogle parametre. For første gang vil være tilstrækkeligt at bemærke strengen "Selected kunstnere, genrer albummene" og defineret med afspilningslisten.
 6. der er en "Synkroniser" ikonet i nederste højre hjørne af alle dele af programmet. Hvis du klikker på det vil være det sidste skridt for at tilføje udvalgte sange til enheden.

synkronisering operationen tager omkring 2 minutter, hvorefter du kan afbryde iPhone fra din computer og nyde lyden af dine yndlingssange.

Sådan bruger iTunes til iPhone, hvis du har lyst til at se filmen i gadget? Ligesom i tilfældet med lydfiler, video kun overføre til den valgte enhed skal have fanebladet "Video". For at tilføje bøger - gå til afsnittet med det passende navn.

iTunes Store

iTunes Store - er en praktisk online tjeneste, hvor ejerne af æble smartphones kan erhverve ved bankoverførsel eller downloade uden at betale, forskellige film, album foretrukne kunstnere, software til deres enheder. På et tidspunkt, brugeren udtrykkeligt ønsker at hente programmer, spil, musik fra Apple Store. iTunes til iPhone 5s giver en sådan mulighed. Men at købe Apple-produkter virksomheder skal registrere den Apple-id. Den nemmeste måde at gøre dette på den officielle hjemmeside. Når du tilmelder dig skal du være forberedt på det faktum, at du skal indtaste dit kreditkortnummer. Du kan bruge det til at købe et produkt fra iTunes Store

Gratis applikationer i Apple Store

Sådan bruger iTunes til iPhone, hvis du ønsker at downloade en fil fra iTunes Store?

 1. Det er nødvendigt at køre programmet.
 2. I øverste venstre hjørne af ikonet for at vælge butikken navn.
 3. Indtast modtaget under registreringen Apple-id og adgangskode. Indtast sektionen App Store.
 4. Bestem type filer (lyd, video).
 5. Vælg fra de tilbudte frie filer som, og klik på det.
 6. I det vindue, der åbnes, skal du klikke på "FREE" ikonet.
 7. Handle i overensstemmelse med programmet beder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.