Mad og drikkevarerOpskrifter

Kyllinger i georgisk. interessante opskrifter

Når udtrykket "kyllinger georgiske" Mange kommer til at tænke chakhokhbili eller sacivi. Men det er ikke alt, hvad du kan tilberede kylling opskrifter til kaukasisk. fjerkræ er ofte serveret med peanut eller tamarind sauce, drys med granatæble frø.

Georgiske køkken: kylling i sovs med nudler (gedlibzhe)

Dette er en meget tilfredsstillende fad. Velsmagende og økonomisk. Det kan anvendes til den første og den anden. Denne opskrift Kylling georgiske involverer madlavning hirse eller majs gryn på en særlig måde (dampning). Den erstatter brødet i skålen. Det vigtigste produkt - kylling og kylling nudler - serveret med en sauce. Mængden af ingredienser gives til en stor virksomhed. Lad os starte madlavning. Kyllinger georgisk kan fremstilles som en hel slagtekrop, og hver for hofter og fuglens vinger. Hvis du tager bare hakket kød, så bliver du nødt et dusin ben. Og lige så meget som vinger. En pakke som tynd noodle leder af hvidløg, løg halv kilo, tre pakker creme, krydderurter, salt, peber, kartoffel. Det er tilrådeligt at tilberede denne parabol i en stor gryde. Afskåret fra overskydende fedt ben, først vask alt kødet. Fjern de resterende fjer fra huden. Opdel hver fløj i halve ved samlingen. Skær løg, skrælle kartofler og hvidløg. Kyllinger georgisk først fremstillet ved kogning i en gryde med kartofler. De bliver så stegt i kyllingefedt indtil den er gylden sammen med løg. Igen sættes i gryde, som blev kogt kød. Fjern fedt fra suppen, tilsæt salt og peber. Efter 10 min. overfylde creme fraiche og knust hvidløg. Dæk og lad det bryg. Nu, i de nuværende bouillon kogt nudler. Serveres separat med brød, grøntsager, krydderurter (en blanding af basilikum, koriander, og fennikel).

Kogt kylling i georgisk med granatæble frø

Du skal bruge en hel fugl, 15 fed hvidløg, pillet et par glas af valnøddekerner, koriander frø, vand og salt. Først kog kylling i koldt vand. Så vaske det, skæres i portioner og sted på en flad, bred fad. Sno nødder i en kødhakkemaskine eller mask, blandes med knust hvidløg og krydderier. Blandingen bør være ved en konsistens ligesom creme fraiche. Tør det gennem en sigte til homogenitet. Hæld kyllingen det. Drys fadet med granatæble frø.

Kylling med grøntsager

Kroppe opskåret i stykker og steges i en stegepande i smeltet smør. Hæld den klare, koldt vand og kogt. I slutningen tilsæt salt og peber. Tilsæt 200 g brunede løg, for at smage - grøn selleri. To medium aubergine skæres i terninger. Krydr med salt og vente i en halv time - skal forlade bitterhed. Vrid og tilføje til kyllingen. Lige før slutningen af madlavning put hakkede tomater (3 stk.). Der serveres varme måltider med en bouillon i stedet for sauce, drys med dild. Hvis du ikke ønsker at rode med quenching af fugle nafarshiruyte slagtekroppen fedt kylling halv kilo rosiner. Det første er det nødvendigt at koge indtil de er bløde. En rosin slukke i ghee med honning. Fyld fuglen få fyldet, sy tråden og bages i ovnen, indtil bruning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.