Mad og drikkevarerOpskrifter

Georgiske køkken ved bordet

Georgiske køkken er berømt langt ud over grænserne i Georgien. Det blev dannet i århundreder, og selv om det har sine egne gamle kulinariske traditioner, har oplevet en stærk iransk og tyrkisk indflydelse. Nogle retter har længe været internationalt, for eksempel khachapuri, kylling tobak og grub.

Georgiske køkken er heterogent, så historisk. Østlige del af landet et århundrede siden kom under iransk indflydelse og Vesten - under tyrkisk. Dette kunne ikke påvirke madlavning. For eksempel, i en del af Georgien foretrækker fårekød, den anden - fjerkræ. I det vestlige Georgien, populære krydrede scones mchadi, og i øst - hvedebrød. Kort sagt, kan en enkelt køkken i dette land kun tale med noget besvær. Men den georgiske køkken har én ting til fælles: Det er kontrasten af varmt og krydret. Det er også kendetegnet ved omfattende brug af grøntsager, ost, krydderier og alle former for nødder. I det vestlige Georgien, populære krydrede retter. Saucer, der er derude bruger forskellige fra dem, der blev vedtaget i øst. Af kød Sakartvelo borgere er mest glad for fjerkræ og oksekød. Sjældent undvære et måltid sauce tilføjelse.

Noterer de vigtigste elementer, og nu taler om mad, som er rig på georgisk køkken - khachapuri, grub, lobio og andre. Khinkali - er en særlig slags ravioli, påfyldning - hakket lammekød (det er bedst at tage kødet fedt) og krydderier. Dejen er meget enkel, lavet af vand, mel og salt. Endvidere er det valset, skåret ud fra det cirkler på størrelse med en underkop. I midten af hver sætte en skefuld fyld, derefter pakket ind. I én rå khinkali fordybe i kogende saltet vand. Simre i femten minutter.

Georgiske køkken er meget rig, khinkali - er blot en af de mange retter. Overvej, hvordan man kokken khachapuri. Sigt halv kilogram mel, tilsæt mælk til stuetemperatur, 20 g smør (blødgøres), lidt olie. Bland dejen og del den i fem lige store dele. bruge dem straks eller sende i køleskabet. Halvt kilo ost suluguni og 200 gram imeretinskogo ost rist, blandes med æg, og den resulterende masse tilsættes 20 gram af olie, hvis fedtfattig ost. Dele af dejen rulle ind cirkler fem millimeter tyk. For at frigøre luft, på kanten gør dem punkteringer. Hak krydderurterne (dild, purløg, persille - alle af 25-30 gram). På hver af cirklerne lægge ud 250 gram ost påfyldning og drys med krydderurter, forbinde dem zaschipnuv i diameter, og Knib kanterne. Rulle kagerulle til en tykkelse på 1 cm., Igen gøre punkteringer. Hvad har du, sende den til ti minutter i ovnen, forvarmet til grænsen.

Georgiske køkken tilbyder en vidunderlig udsigt over suppe som en larve. Tag tre hundrede gram lam bacon, hakke det og koge. Hak løg, tilføjer jorden sort peber. Sautér i olie og tredive gram tomatpure. Hak og bland de urter og hvidløg. Sættetid ris korn, og derefter sende det til det kogende vand sammen med tomatpuré og hakket løg. Fem minutter før start plade, i potten tilføje urter, hvidløg, 10 g adzhika, spiseskefuld tkemali sauce, 5 g hakkede chili ringe 1 gram nelliker og 1 g Khmeli Suneli. Alle mix. Klar suppe kan hældes på pladerne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.