FormationUngdomsuddannelse og skoler

Hvor mange leveår fyrretræ nål. hemmeligheder skov

Alt vi plejede at se nogle træer i skove og parker, er haver og plantager konstant klædt: og varm sommer, og endda sne om vinteren. Kun i stedet efterlader dem på grenene af fyrrenåle. Nåletræer er stedsegrønne. De vigtigste repræsentanter for fyr og gran, gran og enebær, lærk og sequoia, cedertræ og taks. I øvrigt betyder navnet "nåletræ" ikke præcist afspejler de grundlæggende karakteristika af afdelingen af planteriget: ikke alle medlemmer har en nåleformede blade. Men generelt, nåletræer flere end 600 arter, der er!

fyrrenåle

Pine alle kender fra barndommen. For mange er dette den magiske af jul og nytår træ, der er klædt op til vinterferien. I modsætning til lærk nåle (blade), der bliver gule i efteråret, og derefter falder ned, fyrrenåle på grenene er rund, hele livets træ. Men det er den samme, uanset om det efterlader nålen? Selvfølgelig gør nogle nåle ikke leve i årtier (ligesom træet selv), men meget mindre. Og fyrrenåle af forskellige slags træ har også en anden levetid. Hvad vil det være for nogle repræsentanter for nåletræer?

Hvor mange leveår fyrretræ nål

Så længe træet vokser og når alderdommen, har tid til at vige for mange generationer af nåle. Men denne ændring er ikke synlig, så at sige, for det blotte øje, og øjet er gennemsigtig. Nogle nåle falder af, andre vokser, og hele træet er en evergreen, og denne proces påvirker ikke sit udseende indtil alderdommen. Hvor mange leveår fyrretræ nål? Det afhænger af arten. Således i skovfyr nåle opdateres hvert 2-3 år. Nåle udvikle parvis, i par, og falder fra træerne forbundet til hinanden søstre. På ethvert tidspunkt af året på jorden under fyrretræ nål kuld synlige. Term liv nåle til at bestemme er ganske enkel: du er nødt til at se på fyr gren med en tæt hold (bedre til dette formål at vælge en ung og lille træ). Så det allerførste vil stige i år - gren flugt med de lyse grønne nåle. Næste er stigningen i det sidste år med mørkere nåle. Den tredje stigning fra året før, er næsten helt blottet for nåle (eller de vil være på en gren i en lille mængde og har en gullig farve). Så vil følge en nøgen gren (fjerde år), som nålen på en gevinst gemt i højst 3 år.

Centenarians i verden af nåle

Men ikke alle former for fyr har sådan en kort alder for deres nåle. Gæt hvor mange års levende fyr nålen spinalis (eller holdbarhed)? Dette træ er en slags rekord: nåle leve op til 45 år, ifølge forskerne studerer flora. Af den måde, på en og samme art af fyrretræ i forskellige klimatiske forhold forskellig levetid af nåle. I midterzonen, for eksempel 2-3 år. Hvor gammel skovfyr nål liv i det høje nord? Næsten to eller endda tre gange - 5-7 år. De nåle af fyr og gran, gran og cedertræ, og mange andre nåletræer har denne funktion.

Nåle af gran og gran

Den adskiller sig fra den fyr. Nåle er placeret én efter én og lever ca 5-7 år. kan defineres leveår for dem på samme måde som fyr - på den årlige stigning. Fir nåle er blødere end gran og fyr, ikke stikkende. De lever op til 12 år, og hun har en temmelig tyk gran krone, god skraverede jorden plads.

Når det flyver nåle

Dead nåle af fyr, for eksempel flyve rundt i det tidlige efterår periode, i en forholdsvis kort periode. Inden da, i nogle områder (ældre grene) de bliver gul-orange farve, bliver synlig langvejs fra blandt yngre grønne fyrrenåle. Så falder den ene efter den anden og hurtigt. I henhold til betingelserne og ved den tid af året skovfyr er meget lig nogle træer med løv. Når denne proces kan kaldes hvoepadom og træet ikke slippe fra alle nålene, men kun fra den ældste. Dette er især mærkbar, når jorden omkring træer dækket med mos: det er helt fyldt med gule nedfaldne nåle.

På gran, gran nåle fra grenene falder af mere eller mindre konstant, næsten hele året: om vinteren og efteråret, og selv i foråret. Før tab, de er ikke så farvestrålende som fyrrenåle, og er brunlig, ikke orange.

Fordelene ved nåle

Fyrrenåle og det er traditionelt anses for at være en stærk energi og biostimulanter. Nålelignende blade indeholder en række vitaminer (fem gange mere end C-vitamin, end citrusfrugter), sporstoffer, æteriske olier. Lugt gavnlige nåle og en helbredende virkning på patienter åndedrætsorganerne. Og æteriske olier anvendes til forebyggelse af tuberkulose (lov om sin patogen kupiruya reproduktion), hjerte-kar-sygdomme. Så det, at have været i en fyrreskov i efteråret, hvor jorden er overstrøet med nedfaldne fyrrenåle lige efter inhalation nok, kan alle føle den ekstra energi og en byge af munterhed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.