ComputereUdstyr

Digitalisering af videobånd derhjemme. Liste over hardware og software til digitalisering VHS-bånd

Tiden går fremad, og fremskridt erstatter konservativ teknologi. Derfor hver person, der af skæbnen i sine hænder VHS format kamera, gad vide hvordan digitalisering videobånd derhjemme.

Way videobånd

På det XXI århundrede. Hvem mener ikke, at den velkendte VHS standard, som er kendt af mange for så behagelig hørelse ordet "videobånd" I næsten 40 år. I vores land, det var den mest almindelige videooptagelse standard, som har formået at vokse mindst 2 generationer. Ældre mennesker formentlig huske den første sovjetiske videobåndoptager "Elektronik VM-12", samt video salon.

De fleste mennesker har sikkert deres egne butikker erobrede film eller optager forskellige særlige begivenheder. Dette format arbejdet længe nok og for nylig ophørt med at eksistere: i 2008, rapporterede afsendelsen af den seneste i verden af videobånd part.

I nogle tilfælde er det nødvendigt at digitalisere videobånd

I rapporteringsperioden, har ejerne af videosystemer fået en enorm mængde af filer. Selvfølgelig, hvis vi taler om film eller tv-shows, de kan findes i de oplysninger relevante medier, men kan ikke finde det. Af denne grund, mange mennesker fortsætte med at holde en gammel videoafspiller, som bruges til at se de "Tape sjældenheder."

Magnetbånd, desværre, kortlivet: det bliver ældre, det magnetiske lag ødelægges over tid, optagelse, først miste kvalitet, og derefter fuldstændig uegnet til visning. Hvis du ikke giver grund vægt på dette, når du opdager, at unikke bryllup ceremoni, kan optagelserne på båndet og omhyggeligt gemt i feltet for det med bæven ses på årsdagen for hans bryllup, håbløst forkælet. Fordi ejerne af video arkiver er nødvendigt at reflektere over behovet for at overføre oplysninger om optiske diske.

Mange ved ikke engang tyder på, at digitaliseringen af videobånd i hjemmet er ikke meget kompliceret, og til gennemførelse af dette eksemplar er ikke nødvendigvis søge efter specialiserede studier, der er udstyret med den unikke udstyr. Bemærk også, at de yderligere betingelser for digitalisering løgn og at afspille båndet drev - de ikke vare evigt, og lider af slid og ælde.

I øjeblikket er der ikke så mange eksperter, der er klar til at foretage forebyggelse, konfiguration eller reparation af komplekse mekanik af tape videoafspillere. Der kan være problemer med forskellige dele. VCR pauser, og med det vil henvende sig til støv og alle arkiver.

Hvad kræves der for at digitalisere videobånd

For at overføre udstyr til digitalisering videokassetter starte, i virkeligheden, fra en personlig computer udstyret med en stor mængde af harddisken. Det faktum, at du har brug for at overføre data i den oprindelige, ukomprimeret form og det vil kræve meget mere plads på drevet end normalt i løbet af den færdige optagelse.

For at digitalisere VHS-videobånd blev gennemført i komfort, bør du bruge harddisken, hvis kapacitet er mindst 320 GB og spindelhastighed - ikke mindre end 7200 rpm. Vi anbefaler at installere drevet i systemet som en separat enhed.

Bør foretrækkes til den eksterne drev, der kan tilsluttes via højhastigheds-grænseflade, fordi USB-enheder kan forårsage problemer på grund af den relativt lave båndbredde. Det er umuligt, dog tavse om de tilfælde af deres vellykkede anvendelse.

produktivitet

Computer, der er designet til at fange, er det nødvendigt at give tilstrækkelig kapacitet: processorhastighed på mindst 2,5 GHz, og også fra RAM 2 GB, harddisken skal være tilstrækkelig plads til de udvalgte programmer.

Kravet for hele systemet - krævede udstyr UPS (Uninterruptible Power Supply). Det bør være strøm nok til korrekt lukke systemet ned. Bemærk, at digitaliseringen af videobånd i hjemmet vil være mere høj kvalitet, UPS kan levere strøm til computeren, inden proceduren er afsluttet (ca. en time).

Dog kan denne løsning kaldes unødigt dyrt i mange tilfælde. Alle andre parametre af PC er direkte afhængig af de valgte stikprøvemetoder. Der er flere af dem, de er baseret på de hardware- og softwarekomponenter.

Den næste krævede punkt - brugen af høj kvalitet videoafspiller, eller videobåndoptager med en arbejdende mekanik, og rene hoveder. Hvis din enhed til digitalisering videokassetter ikke opfylder de nødvendige krav, skal du vælge en anden mulighed. Halvdelen succes her, afhænger af pålideligheden af signalkilden. Andre krav digitalisering videobånd i hjemmet ikke producerer nok lavfrekvent output, en rengøring og en god video-kabel.

Hvad er de metoder til videooptagelse

Vi kommer til den mest interessante del: En metode til at konvertere video til den traditionelle bånd på den moderne personlige computer. Der er en mulighed for at digitalisere grafikkortet ved skovhugst, men det giver ingen mening at betragte det i detaljer, at der opnås et billede af tilstrækkelig kvalitet i dette tilfælde er yderst vanskeligt. Og hvis ja, bliver nødt til at ty til andre metoder.

Vi bruger tv-tuneren

Påfør en tv-tuner til digitalisering videokassetter - er nok den mest overkommelige løsning. En sådan indretning skal have en PCIe eller PCI interface. Vi understreger også, at tuneren til digitalisering videobånd kan købes enten uden at betale meget opmærksomhed til prisen. De vigtigste ting - er tilstedeværelsen af lavfrekvente indgange til tilslutning videobåndoptageren. Men du nødt til at tage sig af den software-del.

Særligt program til digitalisering videokassetter iuVCR kan give tilladelse til 768 af 576 pixel. En sådan fremgangsmåde ville derefter Lossless konvertere video til dvd-størrelse med en opløsning på 720 af 576 pixel. Hvis adapteren til digitalisering videokassetter og tv-tuner du har til rådighed, og du er nu planer om at købe dem opmærksom på, at iuVCR program virker bedst med specielle kort baseret på Conexant BT848 og BT878 chip.

På fordele og ulemper ved videoredigering kort

Dernæst overveje de mindste omkostninger løsning, som dog giver dig mulighed for at få en højere videokvalitet. Det handler om at bruge en dedikeret bestyrelse videoredigering (videooptagelse). Disse moduler er tilgængelige i USB- og PCI-versioner. Velafprøvet løsninger fra Pinnacle Systems, blandt hvilke fortjener særlig opmærksomhed Dazzle serien og Studio MovieBoard. Et særligt træk ved disse enheder kan kaldes hvad de leveres med speciel software, der giver videooptagelse, og kræver ikke yderligere brugerhandlinger.

prisen på sådanne sæt betydelige, så der i fremtiden vil dog nødt til at tænke over, hvad du vil gøre med det udstyr, efter afslutningen af processen med at digitalisere sin egen video arkiv.

bærbar tilgang

Hvis du planlægger at digitalisere videobånd på din bærbare computer, eller du kan ikke installere et PCI-kort i en stationær computer, kan en god løsning være AVerMedia DVD EZMaker 7.

Nå, hvad kan man sige her? Meget underholdende enhed, givet sin lille størrelse, USB-interface, samt et stort udvalg af stik til videoafspilleren. Utroligt praktisk, hvis du har at gøre med digitalisering uden for hjemmet, for eksempel til en fest med venner eller familie.

Digital videooptager - den mest sparsommelige løsning

Denne løsning er velegnet til dem, der har noget ønske eller evne til at forstå den komplekse computerteknologi. I dette tilfælde kan du bruge digital videooptager. Med en sådan anordning, kan du kopiere data fra video nemt: Forbind udgangen fra konventionel VCR til indgangen på digitale, indsætte den sidste DVD-disk og starte kopieringen.

Efterfølgende kan resultatet nemt overføres til en computer til efterfølgende bearbejdning. Den største ulempe ved denne metode - det er kun egnet til dem, der ikke særligt vigtigt at billedkvaliteten.

Næste trin med de omskrevet videoer?

Spørgsmålet er ikke så primitiv, som det ser ud ved første øjekast. Efter at have erobret den resulterende videostream gemt på harddisken i sin rå form, men dens kvalitet er maksimeret. Næste bør behandles med kildematerialet at bringe den i en form egnet til optagelse på DVD.

Du skal have mindst en lille smule klart billede fra forskellige lyde, samt at korrigere luminans og farvebalance. I nogle tilfælde bliver du nødt til at gøre alvorlig redigering: Juster farven, anvende overgange og andre effekter. De enkelte processer omfatter videoredigering (om nødvendigt), arbejdet med lyd (rengøring, volumenjustering) og undertekster.

Ved afslutningen af en sådan omhyggelige lektioner nødt til at omkode videoen i hvilket format og gemme den på en dvd-medier.

Dette vil kræve et stort antal af en bred vifte af software, og en bred vifte. Sæt af nødvendige programmer afhænger af dine præferencer, finansielle ressourcer og hardware.

For hver type behandling den originale video kræver speciel software. Hvis du ønsker, at videobehandling er blevet en del af dit erhverv og aktivt tage op undersøgelse af emnet, der kun bruger den specialiserede litteratur.

i stedet for en epilog

Før du beslutter dig på din egen videobibliotek digitalisering, nøje afveje deres egne evner. Det er nødvendigt og vigtigt er dog, er i sin essens, er det en engangsforeteelse. Hvis du ikke har til hensigt at gøre det til en ekstra indkomst i overveje sin skæbne under indkøb af udstyr.

Når dine filer er ikke for stor, er af god kvalitet, og der er ingen grund til at udføre deres større restaurering, mere rentabelt at søge hjælp fra fagfolk, som kan findes i enhver virksomhed klar til at udføre alt det nødvendige arbejde. Det er billigere og nemmere end at lære et nyt erhverv, samt finde unikke udstyr. Selvom ... arbejde med video er altid utrolig spændende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.