HjemlighedVærktøj og udstyr

Krydser til fliser - perfekt resultat

Når æglæggende fliserne er meget vigtigt, at mellemrummet mellem fliserne var det samme. Forskellen mellem 1-2 mm kan påvirke kvaliteten og udseendet af den procedure materiale. Fordi at skabe glatte fuger, ved hjælp af specielle kors flise. De kan modstå tryk mellem fragmenterne af fliser og ikke forhindrer indtrængningen af bindemiddelopløsningen.

Hvad er det og hvordan man anvender?

Krydser for flise korsformet, og fik dermed sit navn. De er lavet af plastik. Fraværet af urenheder i sammensætningen af materialet tillader produkter at give en homogen glat overflade uden indeslutninger og modhager. Den absolutte nøjagtighed af spacer vinkler giver en perfekt glat leddene, når lægning af fliser.

Sådan vælger kors

I betragtning af hvor meget det koster at sætte fliser, et ønske om at lægge en flise gulv eller væg ved dig selv, ingen er ikke overraskende. Det er tilstrækkeligt at have visse færdigheder og forstå kvaliteten og karakteristika materiale, der anvendes. Som for støttemateriale pågældende, dens anvendelse som i udlægning af fliser på både gulv og væg med afsluttende arbejde kræves. Desuden er det nødvendigt at vælge de kors er baseret på de afsluttende flise størrelser. Den mindre flisestørrelse elementer, jo finere anvendelsesformerne. Måske er dette den eneste regel, der skal følges, få kors flise. Da mezhplitochny søm udfører mere dekorativ funktion, er det nødvendigt at vurdere på forhånd, og udseendet af den påståede mellemrum mellem fliserne. I betragtning af den vifte af udbudte kors, vil det være let. Producenter tilbyder produkter, der spænder i størrelse fra 1,5 mm til 10 mm.

At vælge fliser kors, bør man foretrække produkter med den samme profil på begge sider. Betydningen af dette øjeblik, du kun stemme, når det er nødvendigt at gå efter de plastik kors fra "omfavne" af tørret lim. For at lette denne proces, mens det er nødvendigt krydserne til at sætte den samme side.

Sådan bruger kors

Der er to versioner af programmet. Den første anvendes ved lægning af keramiske fliser granit, som den er kendetegnet ved fraværet af en fas og nøje overholdelse af størrelse. Her krydser indsættes mellem de fire fliser. Denne metode vil ikke fungere, hvis afsluttende materiale har nogen uregelmæssigheder.

Den anden metode involverer placeringen krydser de vandrette og lodrette dele. Og de er indsat i flise sømmene kant. En sådan udførelsesform muliggør korrekt stabling de estimerede forvrængninger og uregelmæssigheder i svejsningen.

Crosses fjernes den næste dag efter lægning fliser. Det skal sikres, at bindemidlet hærder.

Crossings flise

Nylig krydser til lægning af fliser erstatte den særlige tværstykke, som ændrer sin form, når det opvarmes. Fra den sædvanlige produkt er kendetegnet ved, at den er fremstillet af metal. Brugte edderkop følger. På væggen eller gulvet påføres mørtel. Mellem fliserne installeret korsform metal, trykkede alle fire hjørner tæt til skabelonen. Efter størkning af cementslam, er et korsformet produkt opvarmes med varm genstand (fx lodning). Som følge af de tværgående bjælker erhverve bueformet og fjernes let fra spalterne mellem fliserne. Det er bemærkelsesværdigt, at efter afkøling spider får sin oprindelige form, som tillader gentagen brug af produktet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.