Mad og drikkevarerOpskrifter

Sådan koger grød med græskar: opskrifter

Som du ved, græskar er et meget nyttigt produkt, da det indeholder mange essentielle menneskelige vitaminer og mineraler. Hertil kommer, at denne grøntsag henviser til en lav-kalorie, hvilket gør det meget populært i kosten. Græskar kan tilberedes en masse mad, men en særlig plads blandt dem er besat af den rigtige grød, som bevarer alle næringsstoffer af denne vidunderlige grøntsag. Måske spørgsmålet om, hvordan man kokken grød med græskar, hver familie har sin egen svar. Vi besluttede at samle alle de opskrifter og for at fortælle dig om de mest populære måder at gøre denne sunde og velsmagende retter.

Sådan koger grød med græskar, ris og mælk: opskriften

Til denne lækker ret, vi har brug for 700 gram græskar papirmasse, 0,5 kopper vand og den samme mængde ris, en halv kop mælk, en tredjedel teskefuld salt, en tredjedel kop sukker og smør.

Renset Hak græskar i små tern og sat i en gryde. Tilsæt vand og sat i brand. Når vandet koger, skal du reducere varmen og fortsætte med at koge i 10-15 minutter, tilsæt derefter mælk og bring i kog. Tilsæt derefter sukker og salt, bland, pour-vasket ris, fin fordeling på overfladen. Nu ikke komme i vejen, ellers grøden vil brænde. Vores kok vælling omkring en halv time, indtil kogt ris. Bland godt indholdet af gryden, ske knusning svejsede stykker af græskar, tilsæt smør og tjene. Mælk grød med græskar og ris er klar! Da Rådet vil gerne tilføje, at hvis grøden var meget tyk, i en færdigretter kan hælde lidt varm mælk og rør.

Sådan koger grød med græskar og semulje: opskrift

Denne ret er ikke kun nyttig og nærende, men meget velsmagende. Det vil appellere til både børn og voksne. For at forberede grød vi har brug for følgende ingredienser: renset græskar - 300 gram semulje - to spiseskefulde mælk - 200 gram smør - 1 tsk sukker og salt smag.

Græskar skåret i små tern. Hæld i en gryde en halv kop mælk, vente, indtil det kommer i kog, og tilsæt græskar. Madlavning indtil græskar blødgør. Resten af mælken mix ligeligt med kogt vand og bringe blandingen til tilbagesvaling. Hæld semulje, salt og sukker og kog grød på lav varme, ikke at forglemme at røre hele tiden. Når semulje er klar, føje den til den kogte græskar og smør, alt blandes godt, dække med et låg og lad det trække i et par minutter. Så vælling klar til at blive serveret.

Sådan koger grød med græskar og Pshenko: opskrift

Til fremstilling af denne meget velsmagende og god grød vi har brug for: 400 gram græskar, 200 gram hvede, 800 ml mælk, 50 gram sukker og kanel, at kardemomme smag.

God vasket hirse spredt i en gryde, fyld med koldt vand og bring i kog. Derefter bliver vandet drænet. Renset græskar gnide på et rivejern, tilføje til det sukker, kardemomme og kanel, bland godt. Vi spredt i en keramisk eller lerkrukke græskar først, derefter hirse, og derefter græskar. Fyld potten med indhold af mælk og sende i forvarmet ovn i 50-60 minutter.

For nylig, til rådighed for mange husmødre kom multivarka. Ris grød med græskar kogt i det viser sig meget velsmagende og ikke mister sine gavnlige egenskaber. Til dette har vi brug for en kop grød af ris, 300 gram græskar allerede renset, to glas vand, tre glas mælk, et par spiseskefulde sukker og lidt salt.

Hakket græskar sammen med den vaskede ris i en gryde tilføje op Multivarki. Tilsæt sukker, salt, vand og mælk. Færdigretter i "mælk grød" mode.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.