Af teknologiElektronik

Sony SmartWatch 3 - SmartWatch. anmeldelser

"Sony" præsenteret for offentligheden af tredje generation SmartWatch med en indlysende ønske om at "spil ud" en lovende niche i markedet for smarte ure. Fra sin forgænger med præfikset 2 til den nye model er stadig kun navnet, alt andet - det er et helt andet produkt. Den gadget har vist sig meget interessant, og ud over at arbejde på fortidens fejltagelser serie af selskabet har givet timers ekstra og nyttig funktion, helt nydesignet funktionalitet og struktur af selve modellen.

Således helten i denne anmeldelse - smart ur Sony SmartWatch 3. Lad os prøve at identificere alle de fordele af modellen, sammen med manglerne i at stole på udtalelser fra eksperter og almindelige brugere anmeldelser.

udseende

Det menes, at de vigtigste konkurrenter til "Sony" med hensyn til design og innovation er Apple og "Motorola". Faktisk er den måde, det er: hvis man ser på alle de gadgets fra det japanske selskab udefra, vil du bemærke, at de alle har deres egen særprægede og genkendelige design, uanset om det er et armbånd, telefon eller tablet.

Men ser man på de Sony SmartWatch 3 timer, for at se på dem virker ikke noget entusiastisk eller let genkendelige godt på nogen måde. Model svagt skiller sig ud fra sine konkurrenter, såsom Galaxy Gear fra "Samsung" eller G Watch fra LG. Men så vidt design, så alle er svært og let på samme tid.

Det er svært, fordi hver ventilator wearable deres smag og præferencer, og måske er det dig, vil være ligeglade med udseendet, men nogen han zapadot intriger og sjæl. For at forstå, "din" eller ej, vi behøver kun se på dem fra siden.

Som for farve, betyder det ikke skinne mangfoldighed og begrænset til tre muligheder: hvid, sort og citron. Som makeweight til alternativ kan være at købe en strop til Sony SmartWatch 3 i lyserød design.

På den internationale CES, som blev afholdt i år, selskabet annoncerede en model med en metal rem. På vores område, indtil de er solgt, men vi allerede kender deres værdi - 15 500 rubler, som er dyrere end den almindelige 6000-versionen. Af den måde, med en aluminium rem inkluderet ure ser meget mere interessant end den dyre udgave af Sony SmartWatch 3 metal, og minde mærke "Sony» Style.

samling

Som standard, er Sony SmartWatch 3 bruges gummieret materiale udvalgt sortiment af dig. Hånd af lang iført fik ikke træt, men vi skal huske på, at meget stramme bæltet er ikke det værd. Styremodulet i timer kan let fjernes med en rem, som er yderst bekvemt for genopladning.

Den forreste del er beskyttet af glas timer, og bagsiden er lavet af stål. Den højre side af Sony SmartWatch 3 kan ses på afbryderknappen, og bagved er et stik til mikro-USB-stik. Ure er udstyret med pålidelig beskyttelse standard IP68, som garanterer deres fugt- og støv-modstand - teoretisk set kan de svømmer, men brugerfeedback indikerer et svagt punkt model i lyset af stikket, så der er risiko for at få den under vand.

Dimensioner

Dimensioner Sony SmartWatch 3 til en person kan virke lidt overdrevet, da dette kan medføre nogle ubehag under brug, hvilket begrænser mobiliteten af håndleddet, men at dømme efter de anmeldelser af forbrugere, sådan et problem - en yderst sjælden sag.

Dimensioner timer 36h51h10 mm og vejer 40 gram uden bæltet, det vejer lidt mindre end grundmodulet - 35-38 gram.

Skærm Sony SmartWatch 3

Oversigt skærm viste typiske bærbare karakteristika: Display diagonal - 1,6 inches, TFT-matrix med en opløsning på 320 x 320 pixels, beskyttelsesglasset kombineret med oleophobic coating.

Pixelering selvom mærkbar, når du ser en tæt, men læsningen af oplysninger fra uret hævder ikke - skrifttyper er perfekt skelnes, og hvis der var nogen problemer, kan du altid bringe hendes hånd til hendes ansigt. Særligt tilfreds med tilstedeværelsen af oleofobisk belægning - det er virkelig vigtigt og nyttigt element for lignende tilbehør.

Uhøjtidelig TN-matrix klart nedotyagivaet til gode resultater i Sony SmartWatch 3. Oversigt vippes eller dæmpes, eller væsentligt invertere farver, så det er nødvendigt at arbejde med uret på det rigtige vinkel. Men hvad der behager mig er manglen på AMOLED-matrix, som er så bruger aktivt en lignende gadget beslutningstagere. Sagen er, at strømmen i SmartWatch PenTile systemet gør det læsbar skrifttype ved lave skærmopløsninger og skimte teksten på uret er meget lettere end at læse den på Galaxy Note fra "Samsung" med AMOLED-matrix.

Hertil kommer, at uret har en interessant feature, som ikke har "naboer", kaldte hun på / på -. «Holde skærmen konstant aktiveret" Når det aktivere baggrundslyset er slukket, men brugeren er stadig tilgængelige tid information og vigtigste meddelelser. Takket være hende, kan du nemt se den tid, selv i en lys og solrig dag.

tilslutning

Sony SmartWatch 3 ure er udstyret med NFC-modul, som giver synergi med enhver smartphone kører "Android" operativsystem 4.3. og ovenfor. Er det tilstrækkeligt at fastgøre modulet til det samme i telefonen og kan overføre data. Som softwaren kan anbefale testet og den officielle ansøgning "Google Plei» - Android Wear.

funktionalitet

Funktionelle egenskaber Sony SmartWatch 3 kan groft inddeles i to dele: anmeldelsen og taleopkald.

Når urene er synkroniseret med din smartphone, hver ny anmeldelse og duplikeret dem. Hvis dette ikke er nødvendigt, kan du deaktivere denne funktion i menuen. I sig selv, denne funktion er meget praktisk, især hvis du har en "rig" postkasse og rigt socialt liv online. Før du se oplysningerne på din smartphone, kan du først pre-læse det på uret, og beslutte, om at tage telefonen i almindelighed. Af den måde, højttaleren er ikke på uret, men mere end nok for vibration meddelelse.

Som Voice Assistant kan du bruge alle de samme Andriod Wear. Du kan nemt diktere noter eller beskeder for at finde noget på nettet eller køre et program på en enhed, for eksempel spilleren. Muligheden for at skifte spor til rådighed som i stemmen tilstand, og skærmen er låst.

Stand-alone drift

Ure er udstyret med privat nonremovable batteri kapacitet på 420 mAh. Forvent nogle mirakler fra batteriet er ikke nødvendig, men med sine grundlæggende funktioner det klarer. Den gennemsnitlige download-tilstand (konstant synkronisering, periodiske inspektion meddelelser, navigere gennem menuen), er batteriet afladet i 20-30 timer. Hvis du aktivt bruger gadget, kan det ikke være nok for de lyse timer. Batteriet oplades i en time fra standard netværk til 220 volt.

Opsummering

I butikkerne kan findes SmartWatch 3 til 9000 rubler. Hvis du har brug for en mere imponerende model med en metal rem, så gør vi en forhånds-ordre ved 15, 000 og ser frem til dit køb.

For de penge, du giver, købe en SmartWatch SmartWatch 3, får du en gadget, der giver dig mulighed for sjældent får en smartphone op af lommen, der forstår at tælle dine skridt, GPS-tracker og meget mere, hvis du installerer flere programmer.

Først og fremmest skal du forstå for sig selv - uanset om du om du har brug en sådan anordning og er villige til at bruge så mange penge på det, jo mere så for 9000 rubler, du kan købe en perfekt passende smartphone fra et solidt brand. Men under alle omstændigheder, uret svarer til kriterierne i "pris / ydelse", og pengene værd.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.