Hjem og familieTilbehør

Beholder til opbevaring af produkter: optioner

Du ønsker at finde din ideelle beholder til opbevaring af fødevarer? Så denne artikel - hvad du har brug for. Enhver værtinde meget glade for den overflod af alle slags i køkkenet "sklyanochek", krukker, kasser. Og hvis før hylderne var foret med uensartede kapaciteter med ordene, ikke det relevante indhold, er det tid til at ændre alt dette. Efter at have købt en ny krukke, vil du forstå, hvor meget de er bedre end den gamle. Men for at vælge dem er ikke så let. Hvad er han, den perfekte beholder til opbevaring af fødevarer?

Massen af muligheder: lyse, have en anden form og kapacitet? krukker og spørger i hans hænder. Men du behøver ikke blive fristet til at købe dem alle. Det er nødvendigt at tage hensyn til de regler for anvendelsen af visse beholdere til opbevaring af fødevarer.

Først under den sovjetiske æra, et køkken dekoreret med dejlige blikdåser. De er ikke blot holdes fritflydende produkter, bliver de også elementer af plads udsmykning. Men deres liv, desværre kortvarig. Efter alt det materiale, de er lavet, er genstand for rust.

Så begyndte vi at dukke plastbeholdere til opbevaring af bulk-produkter, og andre. De havde en række fordele: nem at bruge, komfortable. Men disse produkter var meget skrøbelig, mesh dækker revner fra en skødesløs bevægelse. De holder som regel salater og kager. Disse engangsprodukter. Så det er bedre at købe en genanvendelig plast beholder til opbevaring af fødevarer end en masse af disse. Her valget er bredere: med snaplågene, skrue-vakuum og andre. Nogle egnet til opbevaring af fødevarer i frysere, andre - til opvarmning i en mikrobølgeovn. Genbrugelige er lette, holdbare, de kan være af forskellige former og størrelser. Sælges hele sæt, såkaldte "nested dukker", når en beholder er indlejret i den anden. Men de skal vælge meget omhyggeligt. Se altid efter, hvad de er: en beholder til opbevaring af bulk-produkter kan ikke være egnet til opvarmning i en mikrobølgeovn. Desuden ofte indbefattet i plasten melamin - formaldehyd, hvilket gør beholderen stærkere. Dette stof ophobes i den menneskelige krop uden at forårsage skade på ham specifikt, men fremtidige generationer kan blive påvirket. Den anden farlige stof, som kan holde din plastbeholder til opbevaring af mad er - asbest. Tag et kig på mærkning af produkter, før de køber det. Køb ikke produkter af lyse farver - det siges, at sammensætningen har en masse kemikalier. Altid bede om certifikater for kvalitet for varerne. Det er vigtigt, at beholderen forblev sikker og efter opvarmning i en mikrobølgeovn.

Meget populære opbevaringsbeholdere glasprodukter. de har som regel en plastdæksel. Med disse produkter skal håndteres med forsigtighed, men de ikke skader sundheden. Bare ikke sætte i mikrobølgeovnen beholder af glas, du er lige kommet ud af køleskabet. Glasbeholderne, udstyret med låg fremstillet af det samme materiale på låsene, lagres typisk produkter, der kan miste smag og aroma, for at absorbere lugte.

Således vælge et produkt beholdere, ikke kun i udseende, men også på grund af deres sikkerhedsmæssige bekymringer for dit helbred.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.