Hjem og familieTilbehør

Bil sæde Romer King Plus - lad dit barn bevæger sig sikkert og bekvemt!

I dag, i de fleste lande, du vil ikke være i stand til at rejse eller bare ride rundt i byen i en bil med et barn, hvis du ikke har en komfortabel bil sæde, der er valgt i overensstemmelse med dets alder og vægt af barnet. Og i nogle lande, selv fra hospitalet er ikke aflades mor med en nyfødt, indtil lægen godkender sædet i bilen, og se, om det er korrekt installeret. Ved denne vej i første omgang kræve reglerne i bevægelse, og for det andet, er det yderst belejligt. I korrekt valgt et produkt, som for eksempel den autostol Romer King Plus, vil den unge passager være i en behagelig stilling.

Bilen sæde blev oprettet for at beskytte børn i alle aldre (fra fødsel til 12 år) fra mulige utilsigtet dråber, stød og forskellige skader. Hvis du har et behov presserende at sætte farten ned, foran en farlig drejning eller andre pludselige manøvrer er planlagt, at barnet, der er næsten ikke mærke. Og når der virkelig farlige nødsituationer, et sådant produkt er simpelthen uerstattelige.

Hvis du ønsker at gøre erhvervelse virkelig høj kvalitet, den bedste løsning er autostol Romer King Plus. Tyske mærke Rømer i mere end et halvt århundrede, der producerer produkter af den nuværende europæiske kvalitet. De kombinerer sikkerhed og komfort, nem betjening.

Firm Romer optrådte før krigen som producent af barnevogne. Men under krigen efterspørgslen til kørestole faldet markant på grund af den lave fødselsrate, og i 1958, ændrede fremgangsmåde, der tager spørgsmålet op af tre-punkts sikkerhedsseler. Men sådanne produkter ikke giver tilstrækkelig sikkerhed for barnet. Det næste skridt i den succesfulde udvikling af virksomheden er produktion af særlige autostole til børn.

Den første nyhed blev offentliggjort i 1969, og et år senere den tyske regering, blev det besluttet at forbyde produktion af biler uden sikkerhedssele. Da Romer selskab har fuldstændig gået i spørgsmålet om bilsæder, og på markedet i den første modtaget i 1971.

Virksomheden producerer mere end otte hundrede tusinde autostole om året, blandt dem - den berømte autostol Romer King Plus. På anlægget placeret butik med det nyeste udstyr. Der er også en dedikeret test site og design udvikling bureau. Hver model barnesæde er grundigt crash-test med booster katapult forskellige vibrationer og diskontinuerlige stande.

Moderne udvalg af bilsæder er enorme - bred farveskala af polstring materialer og inventar giver hver familie for at vælge det produkt til at smage. Men dem, der allerede er stødt denne Producenten anbefaler, en komfortabel og pålidelig bil sæde Romer King Plus.

Produkter af denne model kom på markedet i 2007 som en serie ved hjælp af forskellige stoffer. Bil sæde Romer King Plus Trendline fremstillet af fin holdbart stof med en lille Teflon imprægnering. Classic Line Modellen er lavet af en behagelig stoflignende bomuld og Highline - typen af fnug materiale ruskind eller ruskind. Sæde Romer King Plus Highline afviger også fra den anden elegant design, for eksempel i form af mariehøns. Og den nyeste model - navle - har ingen fnug eller imprægnering, men stoffet med det mest holdbare.

Alle modeller er hurtigt og let fast med et automatisk remspænding. Sædet enkel bevægelse kan oversættes til "sidde" eller "ferie", og specielle puder, puder under skuldrene i høj grad reducere belastningen i det område af hoved og hals.

At liste de egenskaber og fordele ved autostolen Romer King Plus er muligt for en lang tid, men det vigtigste, når du vælger et produkt, får du en garanti for, at dit barn er godt beskyttet på den måde!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.