Hjem og familieTilbehør

Perler Preciosa: produkt, produktsortiment og ideer

Præsentere din opmærksomhed den tjekkiske perler Preciosa! I dag, vil vi diskutere, hvad er så gode perler af dette selskab, kan du gør det, og hvad det gør I modsætning til andre producenter af lignende varer.
Nedenfor ser vi ikke kun den omtrentlige pris, størrelse rækkevidde, form perler, men også tale om, hvad originale artikler kan gøres.

Fordelene ved de tjekkiske perler

Enhver needlewoman speciale i beading, ved, at de bedste tjekkiske glasperler. Han kan ikke sammenlignes med den japanske eller kineserne. Hvad er fordelene? Lad os se:

  • høj produktionskvalitet;
  • bredt udvalg af farver og størrelser;
  • perler af forskellig art, former;
  • perfekt færdige produkt.

Hvis du har en masse tid på at gøre forskellige ting fra perler, håndværk, har du sikkert lagt mærke til, at næsten halvdelen af perlerne defekte - ingen huller og / eller forvrænget formular. Tjekkiske glasperler Preciosa er næsten blottet for denne mangel.

Du vil sætte pris på, at der i næsten alle pakkede perler hele, glatte, flossefri og stamme, har en farve i deres helhed. Enige om, at fremstilling af høj kvalitet band eller kunstige træer skal have en hensigtsmæssig materiale.

Forskellige farver

Vi vil ikke nævne farven tjekkiske perler Preciosa, fordi en masse af dem. Sig kun, at fabrikanten fremstiller et komplet udvalg af flere farver fra lys til blød pastel. Du skal blot beslutte, hvad du vil spinde i enhver farvekombinationer.

Perler Preciosa changerer i lyset, der ikke kan behage. Af den måde, hvis du kan lide olien tidevand eller iriserende glød, så du kan finde i salget af noget lignende. Eller du drømmer om perler kamæleon? Og disse kan købes.

Salget er stribede perler, eller en kombination af flere farver, samt en række dekorative aggregater og sten.

Valget af størrelse

Hvad vil du gøre? For eksempel, du ønsker at flette Kugler på linjen eller lave øreringe? Se nødvendigvis størrelsen af perler. Jo mere dens nummer er, jo mindre huldiameteren og. Perler med 12 meget lille antal, og hvis du ønsker at flette en dekorativ træ ved hjælp af en wire, det vil ikke fungere. Du skal vælge større, såsom perler Preciosa numrene 10 eller 11.

Hvad er godt beskrevet af vores producent, så det faktum, at der er stort set alle størrelser for enhver smag og for enhver form for produkt.

Udstedelse pris og udstyr

Sammenlignet med produkter fra andre producenter, selv tjekkisk, perler Preciosa er en af de dyreste. Men dette er begrundet i sin høje kvalitet. Salget kan findes på emballagen 5 og 50 gram. Den gennemsnitlige pris for 5 gram - 35 rubler, og 50 - 160 rubler.

Hvis du ønsker at gøre en seriøs og dyrt produkt, er du velkommen til at købe netop sådanne perler.

Hvad du kan gøre ting ud af perlerne

Ideer kan være en masse, lad os liste i rækkefølge:

  • dekorationer;
  • træer og blomster;
  • broderier;
  • legetøj;
  • layout;
  • gardiner, tasker, tøj.

Du kan vælge en hvilken som helst ordning af fremtidens produkt, omskrive de ønskede farver og størrelser perler og købes på specialbutikker.

Lad os sige, du kan lave dekorative blomster eller træ i en potte / vase. Du skal bruge tråd, hvis tværsnit diameter på 0,3 mm. Husk vi diskuterede ovenfor, er det meget vigtigt at vide, hvad antallet (størrelse) vi har brug for perler. I dette tilfælde, 10 eller 11 er fint.

Næste er din opgave - at vælge den rigtige farve, så de blander sig med hinanden og på samme tid ikke fusionere. Dette refererer til, for eksempel, blade og blomster. Pick perler Preciosa netop de farver, hvad du har brug for. Det er også vigtigt at bestemme rækkefølgen at være uigennemsigtige korn eller glitre.

ornamentik

For smykker og dekorative bær fit glasperler, perler, perler og chips uregelmæssigt formet. De er til salg, er der flere muligheder. Du kan købe perler og andre producenter, mens kombinere det med den tjekkiske. Det endelige produkt vil tage sig godt! Og vigtigst af alt - præcist.

broderi

I øjeblikket populær brodere ikoner og andre billeder af perlerne. Du kan vælge at udvikle en ordning eller købe i butikkerne til håndarbejde, købe tjekkiske glasperler Preciosa, materiale og begynde at brodere. Dit arbejde vil se usædvanligt. Tænk, du er broderet ikon, indviet det, blev placeret i den hellige hjørne. Når du tænde et lys i bøn, du se, hvordan det ændrer sig, det kommer til live!

Afslutningsvis vil jeg gerne fortælle dig: sparer ikke penge, hvis du ønsker at gøre den perfekte gave til dig selv eller kære. Bedre lidt dyrere, men du vil holde i hænderne på et stort mirakel skabt af dine hænder fra materialer af høj kvalitet!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.