Hjem og familieTilbehør

Hvordan man vælger en baby tæppe og sy det som en teknik til patchwork?

Fødslen af et barn - en vigtig begivenhed, der kræver seriøs forberedelse. Med fremkomsten af barnet i huset er behov for at skabe en passende atmosfære af varme og komfort til den lille mand var komfortable.

Forberedelse til en baby, forældre foretage ændringer til lejligheden, tildele en plads i børnehaven - en lille rige søn eller datter. Dette tager højde for alt, selv sådanne ubetydelige ved første øjekast, detaljer som gardiner skygge og tapet, ure eller tæppe, baby tæppe og en pude, og meget mere.

Først skal du tænke på farveskema i rummet. Plads til piger kan være indrammet i lys rosa, beige, citron-gul, bleggrønne eller orange toner. Den tillod kombinationen af 2-3 forskellige farver på den betingelse korrekt udvalgte farver, perfekt kombineret med hinanden.

Et vigtigt element er den baby tæppe, dekorere baby krybbe. Uundværlig egenskab af planteskole - en baldakin, sengelinned og bløde bedside kofangere - sælges separat og bundtet. Baby tæppe bør kombineres med den valgte sæt tøj ved farve og mødes kvalitetsstandarder.

Den bedste sammensætning af stoffet omfatter 15% syntetiske og 85% naturligt stof. Naturligt materiale, behageligt at røre ved, har en hypoallergen egenskaber, hvilket er særligt værdifuldt for barnet, og lave en lille procentdel af syntetisk stof holdbart og modstandsdygtigt.

Baby tæppe til en pige eller dreng skal ikke overbelaste svage psyke af barnet, som stadig er først lige begyndt at udforske verden. Det er bedst at vælge et produkt med et simpelt mønster eller ornament uhøjtidelige, helst pastelfarver.

Hvis det ønskes, dækker børn kan gøre med deres hænder, for eksempel at binde eller sy patchwork stof. I dette tilfælde vil du vælge farve, design, stil, mønster produkter. Linked eller tilknyttede bud min mors hænder dækkede fancy baby.

Dyne eller dyne - syning et kludetæppe stof - anvendes til fremstilling af servietter, tæpper, tæpper, duge og andre dekorative elementer. Derudover kan du dekorere væggene i børnehaven hjælp quiltning, efter at have hentet tapet i forskellige nuancer og pokleit deres pæne firkanter.

Quiltning har været kendt siden oldtiden, i det sidste århundrede, populariteten af fartøjet på grund af besparelser og manglende væv. Nu patchwork - en favorit form for kreativitet mange needlewomen og designere. En af de komplekse syning patches er det rigtige valg af farver af tekstiler, fordi det er svært at forestille sig på forhånd, hvordan det vil se det færdige mønster. quiltning eksperter anbefaler at bruge et af de programmer, som modellerer det generelle udseende af et produkt, der er baseret på de indtastede data.

Hemmeligheden appel af færdige bane er pænheden sømme og proportionalitet mønster. anbefales det at bruge specielle stencils til at skære de patches, der er pap eller plast geometriske figurer til at opnå disse kvaliteter. Dele til syning er bedre at bruge en symaskine.

Vanskeligheder med valget af materiale er nemt løses, fordi lagre af varer til håndarbejde kits har de grundlæggende værktøjer og manualer, som indeholder detaljerede instruktioner om, hvordan man laver dine egne hænder duge eller baby tæpper, foto enhver handling udføres, og det endelige resultat.

Skab en hyggelig atmosfære af kærlighed til dit barn, og lad de anførte tips vil hjælpe dig i dette!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.