ComputereSoftware

Program R-Studio: hvordan man bruger og for hvad det er?

Jeg er sikker på mange mennesker i sit liv står med ubehagelige situationer, når du sletter filer fra papirkurven, eller bruge dem til at slette Shift + Del kommando, pludselig indså med rædsel, der gjorde noget forkert ... Hvis "under fordelingen af" hit er nogen de uvigtige dokumenter, der er ikke noget galt med det, men hvis du "brændt" videnskabeligt arbejde, du har arbejdet på mere end én dag, og tæt på et nervøst sammenbrud.

Men panik er ikke nødvendigt: du kan hjælpe programmet R-Studio. Hvordan man bruger det, vil blive drøftet i denne artikel.

Vi skal starte med det faktum, at denne app er udtænkt af talentfulde canadiske programmører. Millioner af brugere verden over allerede har oplevet sine fordele og nu varm tak skaberne, da dette lille værktøj kan udrette mirakler.

Men selv fra R-Studio (hvordan man bruger programmet, vil vi fortælle dig) behøver ikke at vente på noget enestående i følgende tilfælde:

  • du har slettet en vigtig fil, men fortsatte en uge eller to for at bruge en computer;
  • et par gange formateret harddisk eller flash drev, hvor dokumentet blev slettet;
  • installeret på den samme harddisk nogle programmer eller store spil;
  • den ønskede fil er blevet slettet Antivirus grund af sin infektion med malware.

Undgå sådanne situationer anbefales ikke, som i dette tilfælde kan du ikke hjælpe, ingen servicecenter! Således, R-Studio. Sådan bruger?

Første ting først, skal du installere. Advarsel! Under alle omstændigheder skal du ikke installere det på den samme disk, hvorfra det ønskede dokument er blevet slettet! For eksempel, hvis vigtige billeder er blevet slettet fra "C" drev, placere den i drevet "D". Kørsel af programmet, vil du se dens dialogboks. I venstre side er der alle de drev, der er defineret og installeret.

Påmindelse: før du bruger programmet R-Studio, tilslut påvirket harddisk eller flash-drev! Der er tidspunkter, hvor folk ikke selv forstår det, i håb om at finde de rigtige oplysninger i et helt andet sted.

Så skal du klikke på det ønskede drev os til den venstre museknap. Det åbner sin træstruktur, hvor alle de eksisterende mapper er synlige. Når den ønskede (om det vil blive vist grøn boks), skal du klikke på Gendan knappen (genoprette). Åbent opsving dialogen sti udvælgelse.

Hvis du ikke gør noget i sådanne tilfælde ikke forstår, er det bedre ikke at ændre stien foreslået af programmet, men skriv ned eller huske det for at søge efter den gemte fil. Bare rolig: Programmet R-Studio 63 (for at bruge, at vi næppe kender) holder sådanne genstande i "My Documents / RTT».

Efter valg af en sti klik på OK-knappen, og venter tålmodigt på afslutningen af processen. Efter at tænde den ovennævnte rute og nyde tilbagevendende filer.

Bemærk, at søgningen kan tage lang tid, og stort set varigheden af denne proces afhænger af kraften i din computer. Husk, at under søgningen i hvert fald ikke kan slukke for computeren eller med magt afslutte programmet, som ekstra indgange på disken i en sådan situation, du absolut ingen steder!

Det er, hvad R-Studio. Hvordan man bruger det, du allerede kender!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.