FormationSprog

Og du ønsker at vide, hvor mange ord på russisk?

Bare besvare spørgsmålet om, hvor mange ord på russisk, er det svært. For eksempel i ordbogen kun S. I. Ozhegova de mest almindelige ord, der er omkring 57 tusind. Stadig er det muligt at appellere til de mest autoritative af de eksisterende ordbøger - mere akademiske, som indeholder så meget som 17 bind. Liste over russiske ord i denne udgave af bibliografien indeholder 131 257. Af den måde, i 1970 dette arbejde blev tildelt Lenin-prisen, men desværre blev hurtigt en sjældenhed. Udskift den med en smule forældet, men ordbøger Dahl.

På trods af en sådan et nøjagtigt tal, kan vi ikke påstå, at svaret på spørgsmålet om, hvor mange ord i det russiske sprog er givet korrekt. Snarere, at svaret er en betingelse skyldes det store antal forbehold, som nemt kan ændre dette antal ord. Kun bør føjes til den adjektivet endelse til at producere adverbier ligesom ord vil være endnu større, siger, om nogle få titusinder. For eksempel adjektivet "åben" danner adverbiet "åbent". Ordbogen er ikke angivet navngivning af en selvstændig enhed.

Jeg bør tilføje, at i ordbogen er givet kun ordene fra den litterære sprog, der er normaliseret, og alligevel er der stadig et landsdækkende russiske ord for at kommunikere! Sproget er rigt på et stort antal substantiver og adjektiver, der hersker i landområderne, hvor et meget stort udvalg af de mest utrolige dialekt ord. Prøv at gætte, hvad "GB" Vyatskiye landsbyer repræsenterer en fugl! Og verbet "nuhrit"? Umiddelbart kunne man ikke sige, at "søg" fra Vologda dialekt af denne perle betyder. Selvfølgelig, i nogle ordforråd er givet sådanne ord, selv blev skrevet specialiserede dialekt ordbøger for et givet område. Men ingen Ordbog ude af stand til præcist at besvare spørgsmålet om, hvor mange ord i det russiske sprog.

Nå, lad os overlade den dialekt alene. De er ikke ofte findes i det litterære sprog, undtagen i visse kunstværker for at give dem en særlig stemning og interessant historie.

Lad os huske ordene fra en separat gruppe i det russiske sprog, som ikke kan findes i nogen ordbog, selvom alle af dem er velkendte og udbredte. De er, som regel, de vilkår, neologismer, egennavne og andre ordklasser. For eksempel, forkortelsen "RAS" - det russiske videnskabsakademi. Må ikke tælle, hvor mange gange er det navn, der bruges i en eller anden form for nyheder eller forskningsrapporter. Men i de fleste akademiske ordbog, er denne reduktion mangler. Som fremmedsprog, men er en indfødt ordet "computer" - et symbol på moderne informations- og begivenhedsrigt liv. Men alle dets derivater og er ikke i nogen af de ordbøger.

Det er indlysende, at de udenlandske ord i russisk sprog blev meget opfundet af i det seneste årti. Vi ønskede, var at frigive en opdateret Big Academic Dictionary i 20 bind, men ... Efter den fjerde, var det klart, at betydningen af dette har den mindste. Flere og flere nye ord hele tiden optræder i vores sprog. Når der kommunikeres på internettet, se tv eller læse fagtidsskrifter - overalt vil du se dit eget sæt af ord, og her og der, måske, slang.

Så hvor mange ord på russisk, virkelig? Meget meget, og endnu en gang et meget stort antal. Hver af dem i deres egne modificerede, nye ord og deres derivater. Sprog lever sit eget liv, adlyde de moderne tendenser og tidens gang.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.