Nyheder og SamfundNatur

Seværdigheder i Orkneyøerne: de gamle monumenter i keltisk kultur

Orkneyøerne - en øgruppe i det nordlige Skotland, der består af 70 øer. Det er kendt for sine mange monumenter i den neolitiske grave og keltiske stammer. Turister er også tiltrukket af den barske kystlinje øer og unikke flora og fauna. Hvad skal man se i Orkney turist, som kommer til at gøre en tur til Skotland?

Historien om øerne

Fra stenalderen, det område beboet af folk i Orkneyøerne, kalder sig Pikterne. Den første skriftlige omtale af forliget i denne del af Skotland dateres tilbage til det jeg århundrede f.Kr.. e. - tidspunktet for den romerske erobring af de britiske øer. I det IX århundrede Orkneyøerne blev koloniseret krigeriske vikinger sejlede til øerne fra fjernt Norge. De døbt øboerne til kristendommen i år 995.

I 1468 øerne blev afleveret som en medgift til den skotske Kong James III. Efterfølgende Norge har gentagne gange forsøgt at købe dem tilbage, men deres forsøg var forgæves. Senere, i det XVII århundrede, Orkneyøerne, sammen med Skotland blev en del af Storbritannien, hvor de hører hidtil.

På det område af Orkneyøerne har altid blomstret tørv industri. Der er også flere fabrikker beskæftiger sig med produktion af skotsk whisky. I XX århundrede øerne ligger flådebase, som blev opløst efter Anden Verdenskrig.

Hvordan kommer man til Orkneyøerne?

Orkney fjernet fra den civiliserede verden, men at komme til dem er ikke svært. I den største by i Kirkwall øhav kan nås med fly. Fly fra lufthavnene i Edinburgh, Inverness, London og Birmingham flyve til øen næsten hver dag.

Mellem Inverness og Kirkwall fungerer også færge. Turen tager omkring 3 timer. Fra Edinburgh til Inverness kan nås med bus, den tidsplan, der er specielt opbygget til at nå færgen afgang. Før turen skal tage sig af billetter på forhånd og bestille dem i et par dage før afrejse. I sommeren, især i juli og august, kan færger være overfyldt. South Orkneyøerne knyttet til de centrale på motorveje.

Tomb of the Eagles

Eagle grav er beliggende i den nordvestlige del af Kirkwall på Mainland Island, nær afviklingen af Istbister. Det er en gammel kammer grav yngre stenalder. Det er beliggende i klippen. Ifølge arkæologer, der er mindst 15.000 menneskelige rester og resterne af omkring 700 fugle. Ifølge legenden, begravelsen foregik her i årenes løb. Lokale fanget ørne og bragte dem til at ofre til gudinden for døden.

Begravelse blev opdaget i 1958 af skotske arkæologer og de vigtigste udgravninger blev udført i 1970'erne. Tomb of the Eagles er nu åben for besøg af turister, er der guidede ture regelmæssigt.

St Magnus Cathedral

Attraktioner Orkneyøerne - er ikke kun arkæologiske udgravninger, men også arkitektoniske mesterværker. En af dem er St. Magnus katedralen i Kirkwall - den nordligste kirke Storbritannien. Templet blev bygget i det XII århundrede, nordmændene, mens Living Øhav. Det er opkaldt til ære for St. Magnus - søn af den norske konge, som var berømt for sagtmodighed og fromhed. Hans relikvier holdes stadig i templet.

Domkirken er den ældste monument Norman arkitektur. Det er bygget af røde sandsten i romansk stil. På sit område er også gammel katolsk kirkegård. Beliggende i nærheden af tempelruiner biskoppens slot, her er resterne af gamle slot grafer regerede en gang Orkney øhav. Under katedralen er mange huler, der engang tjente som et fængsel. Kommunen afholder jævnligt guidede ture, som også er indviet og ruiner i nærheden.

Skara Brae

Skara Brae - neolitiske unik løsning, som er næsten helt bevaret til i dag. Arkæologer mener, at landsbyen har eksisteret i 600 år i perioden 3100-2500 f.Kr.. e. Det antages, at det, ligesom Pompeji blev ødelagt af en naturkatastrofe, der er skjult for øjnene af en afvikling af mennesker. Skara Brae opdaget ved en tilfældighed i 1850 efter en stærk storm. I første omgang, arkæologer var ude af stand til at bestemme alderen og kultur bosættelser, der tager ham til en landsby vikinger. Senere, under udgravninger i 1926 viste, at Skara Brae - en af de ældste monumenter i den menneskelige kultur.

Afviklingen består af 10 cirkulære bygninger, forsænket i jorden for beskyttelse mod kulde. Hver af dem er udstyret med døre med bolte samt en primitiv kloaksystemet. Det menes, at Skara Brae - fødestedet for moderne toiletter. Beboere spise fisk og skaldyr: fisk, muslinger og østers. De var dygtige murere. I nogle hjem er dekorative elementer bevares: perler, halskæder, ringe med ornamenter sprog ukendt for videnskaben.

Dwarf Stein

Dwarfie Stane er oversat fra skotsk betyder "dværg sten." På det område af Orkneyøerne er mange monumenter af denne art, men denne gamle sten er den ældste og værdifulde for videnskaben. Monolith - en hel grav hugget fra rød kalksten. Indgangen er lukket af en plade, som nu ligger omkring stenen. Den gravplads blev angiveligt plyndret i det XVI århundrede, men det vides ikke - af hvem. Også på stenen er der flere indskrifter på persisk, formodentlig hugget i det XIX århundrede. Dwarf Stein ligger på øen Hoy.

Små South Orkneyøerne, fauna af som er en af de mest unikke i Storbritannien er forpligtet til turister. Ud over den Dwarf-Stein, kan du se de smukke klippefyldte landskaber, der er næsten uberørt af mennesker. Her bor verdens eneste arter af får, der spiser alger.

Orkneyøerne attraktioner er fjernet fra øjnene af almindelige turister, vil være en reel velsignelse for dem, der gerne noget nyt. Folk er interesserede i oldtidshistorie og den nordlige maleriske natur, skal besøge denne øgruppe.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.