HobbyHåndarbejde

Hvordan til at sy en kappe med deres hænder (med mønstre)

Hver husmor ønsker sit hus så værdig. Og en af de enkleste måder at gøre dette er den oprindelige udsmykning af vinduer og døre i alle værelser. Og til dette formål kan den bruges ikke kun de sædvanlige gardiner og persienner, men afdækningskasse. Egne hænder med mønstre og vejledninger i denne artikel, vil selv nybegyndere nål kvinder kunne producere unikke produkter ved hjælp af stof af forskellige teksturer og farver. Det skal også bemærkes, at der ud over de foreslåede ordninger, kan enhver kvinde også bruge deres egen kreativitet, så hendes hus vil få et unikt look.

Den nemmeste måde at sy swags

Fra det faktum, at jo mere kompleks den kappe, smartere det ser ud, er det umuligt at argumentere. Men hvis du bruger penge på luksusvarer ville ikke være ønskeligt, men evnen needlewoman stadig ikke tillader at sy kompleks kappe med deres hænder, med mønster, kan du vente og vælge en enklere metode til at gøre denne ting.

strimmel af den ønskede bredde kræves til fremstilling af skåret mest simple pelmet stof, hvis længde er to og en halv gange vil overstige længden af gesims. Efter dette, at emnet slå i på alle sider og den øverste kant sy såkaldte Curtain tape og træk produktet til rådighed for hendes hud. Denne metode gør det muligt at meget hurtigt producere pelmets egne hænder. Med mønstre lignende produkter du sikker på ikke vil have vanskeligheder. Og når du er allerede en lille mester denne kunst, kan du skære strimlerne at bruge en af følgende ordninger nedenfor. For mere interessant pelmet den nederste kant kan beklædes eller frynsede bånd af kontrastfarve.

Pelmet med "haler": fremstilling af materialer og mønster

Denne indstilling er ikke mindre let at fremstille, og er også ofte gør opmærksom handy mennesker, der stadig ikke ved, hvordan at sy en kappe med deres hænder, men kun på udkig efter egnede ordninger. Til dette produkt, skal du grundlæggende stof, hvis det er nødvendigt - foring og om en fleece eller anden forsegling, dekorative snor længde på 1 m og en blød blyant, afsats eller strimler, som vil blive knyttet til den færdige kappe. Egne hænder med det mønster, produkt, du behøver ikke at rode rundt i lang tid, da de er lavet forholdsvis let og kræver ikke forudgående skabelon lavet af papir. Det skal bemærkes, at eave længde er omkring 30 cm større end bredden af vinduet åbning.

Nu starter vi at skære pelmets. Billeder med dine hænder på dette produkt kan gøres senere. Og nu er det nødvendigt at skære et stykke af stoffet, hvis længde er større end længden af tagskægget på 20-30 cm og en bredde på 74 cm. Af samme størrelse skal skæres liner og pakning. Du kan gøre uden dem, men disse materialer gør mere voluminøse pelmets. Med deres hænder for begyndere needlewomen sy dem - problemet er ganske reel. Der er tætte væv, så de vil ikke have lang tid at rode med andre yderligere materialer.

Procedure til fremstilling af lambrequin med "haler"

Efter fremstilling alle de ovennævnte, kan man gå videre til sammensatte dele. Hvis du bruger alle tre lag, er det nødvendigt at sprede en foring stof oven på hendes ansigt op - den primære og derefter foring, men nedad. Alle lag skal omhyggeligt forsegle stifter og søm, efterlader den ene side af 30 cm er ikke tværbundet. Dette gøres for at være i stand til at vende på forsiden af den tværbundet kappe med deres hænder. Med Mønster arbejdet er afsluttet. Det er fortsat kun at vise sig produktet, strøget det, omhyggeligt syet i hånden forlod et hul - og du kan hænge op. Dette bør ske på følgende måde: produktet skal være fastgjort til midten af gesims eller strimler af det centrale punkt, og fastgør resten af stoffet, hvilket efterlader en dinglende kant. Yderligere dekorativt ledning skal skæres i to, og hver af dem pænt og ryddeligt at binde side af stoffet - "haler" det vil være Her og klar elegante kappe, på trods af, at det er lavet simpelt nok. Det er værd at bemærke, at det ser godt ud i køkkenet. Hvis du har planer om at sy gardiner, swags med sine hænder, er det bedre at være opmærksom på de mere komplekse muligheder.

Kappe, som består af en SMAD

De fleste oprindelige udseende pelmets med SMAD, men også den tid, de er involveret i produktionen af meget mere. Men vær tålmodig, hver needlewoman stand til at få unikke smykker boks. Så for at producere pelmets med deres hænder, med det mønster, vi er nødt til at arbejde hårdt - de skal ske i overensstemmelse med nedenstående skema. Men først skal du forberede alt det nødvendige for jobbet. Så skal du saks, et stykke træ med et mærkede centimeter, vil hvis længde svarer til længden af fremtidige produkter, papir og pap for mønstre og underliggende væv. Erfarne handy ofte brugt og foret, men det tilføjer for meget besvær for dem, der først besluttede at sy deres egne hænder pelmets. Master-klasse på at gøre dette produkt indebærer også ved hånden et tilstrækkeligt antal ben.

Pelmet med SMAD: Mønster

Hvis dette er dit første oplevelse, er det bedst at lave en skabelon af papir den ønskede størrelse af ovenstående skema. I dette tilfælde kan du ikke gøre det hele stykke, men kun halvdelen af det, der fokuserer på midterlinien af figuren. Yderligere skabelon klar til at blive sat på bundstoffet, præ-foldet diagonalt. Selvfølgelig materialet på denne måde, vil snittet tage længere tid, end hvis æglæggende mønster præcist, men i dette tilfælde vil det færdige produkt ser spektakulære. Det skal bemærkes, at bredden af det øverste af de færdige mønstre bør sotvetstvovat tagudhæng længde og højde - to og en halv gange den ønskede størrelse af det færdige produkt. Præformlegemet af væv til fremtidig pelmet skal vedlægges til midten af midtpunktet af den arbejdende tremme. Dernæst skal du gradvist fastgørelse af stoffet hen over toppen.

Dannelsen af folder og med syning pelmet SMAD

Nu kan vi gå videre til dannelsen af rynker. Den første af dem er dannet af det yderste punkt på den højre skulder til venstre ved at sænke såkaldte valse 10-15 cm ned fra båndet linje. Begge endepunkter skal sikres ved hjælp af stifter. Alle efterfølgende perler er lavet på samme måde, så længe der ikke vil blive opnået ved endepunkterne. Afstanden mellem dem bør være den samme på begge sider.

Når formen af produktet er klar, vil du nødt til at skære det overskydende stof i toppen af strimlerne, og placere emnet på en vandret flade, fold alle kanter, og det øverste søm at fastsætte på de ovenfor nævnte punkter. Det er ønskeligt at behandle den øvre del af beslaget afdækningskasse fletning. Det færdige syning swags. Med deres hænder, kan du gøre alt som du ønsker det. Og hvis der for første gang vil ikke fungere - så fortvivl ikke, så prøv at rette fejlene og nå det ønskede mål.

Pelmet med flere SMAD: skæring og syning

Mere rigt ser rummet, vinduesåbninger som er indrettede lambrequins, der består af flere SMAD - du kan endda forskellige farver. De skal skæres i overensstemmelse med den ovenfor beskrevne ordning, bortset fra at den ønskede bredde af det fremtidige produkt bør opdeles i så mange dele som du ønsker at få efter det vil være færdig syning swags egne hænder. Det er ønskeligt at tage hensyn til, at for at gøre det færdige produkt mere interessant form for del skal være let overlappe hinanden, og det er et par centimeter af den samlede bredde. Med hensyn til tekstur af stoffet, for al SMAD er det bedre at tage den samme, fordi alle former for forsøg på dette område er ofte forgæves.

Pelmet med "bånd": foto

Hvis du har brug for at dekorere et vindue åbning i køkkenet, hvor det ikke antages nogen gardiner eller forhæng, ville den bedste løsning være at denne mulighed, så meget desto mere pelmet sy deres egne hænder, som billedet vist nedenfor, selv nybegyndere nål kvinder vil ikke være svært. Til fremstilling af dette produkt vil have grundlæggende stof, saks, 2-3 meter gardin bånd og naturligvis en symaskine. I den indledende fase skal skæres fra et basismateriale strimmel af stof, som vil være på 1 m lange udhæng - dette er den del af stoffet skal "tie". Emne fra alle sider til at blive behandlet søm, hvorefter du kan gå videre til næste trin.

Syning lambrequin med "bånd"

Stepping 50 cm fra kanten pelmet fremtiden, er det nødvendigt, at hele bredden af en lodret placeret deri Gardin bånd og sy det. Den samme operation skal gøres med den anden side. Yderligere produkt med begge kanter skal være forpligtede til en ønsket tilstand og at fastsætte tråd. Efter dette, kan du hænge en kappe til gesims. De resterende "bånd" skulle være rart at bygge allerede i hængende tilstand, hvis det ikke lykkes, kan du skære dem og vedlægge en separat, præ-foldet som en harmonika, og sy langs den øverste kant.

Pelmet med pust: den forberedende fase

En anden interessant udførelsesform til fremstilling pelmet er puffede produkt. Men de har én ulempe - de kan ikke stryges. Derfor lære hvordan at sy en kappe med hænderne, forsøger at samle op til dets fremstilling et stof, der ikke ville miste deres udseende efter vask og det var ikke en mynte. Den enkleste måde at fremstille dette produkt er en forbindelse stof under anvendelse nåle af horisontale punkter. For at gøre dette, skære en strimmel af stof, der er to til tre gange så længe fremtiden for det færdige produkt, fold det og sy den øverste kant Curtain tape.

Processen med at gøre puffede kappe

Dernæst emnet hver 4-5 cm skal anvendes til det punkt, ved hjælp af en vaskbar markør. Sy nødt til at gøre mærkerne på en linje, og derefter, faldt til den ønskede afstand ned den næste. Og så indtil da, indtil hele stoffet razgraflena. Næste, ved anvendelse af en nål og en tråd skal være vandret forbundet med hinanden ved to punkter, der er nødvendigt for at sy sammen mærkaten 1 og 2 og derefter 3 og 4, og så videre. Disse aktioner bør ske med alle mærker. Det er vigtigt, at slips blev lavet som sikkert, ellers udseendet af produktet kan forværres meget hurtigt.

Gardiner med lambrequins

For at sikre, at alle elementer til dekoration af vinduet åbning kombineret godt med hinanden, gardiner med lambrequins skal sy deres egne hænder på samme tid. Dette vil kræve en uigennemsigtig stof, hvorfra du vil skære to gardiner til længde og bredde, samt den ønskede størrelse kappe. Mønster sidste element kan fremstilles ved en af de ovenfor beskrevne reaktionsskemaer.

Med hensyn til de gardiner, deres størrelse afhænger af det område af vinduet eller døren - de er nødt til helt at dække det. Det er værd at bemærke, at sy sammen alle de elementer er ikke nødvendig, fordi blinds er nødt til at være mobile, og pelmet - forblive på plads. For den bedste kombination, og mere af det oprindelige udseende, fremstilling gardiner med lambrequins, kan hænderne sheathe deres fletning eller frynser af samme farve. Desuden kan alle disse dele være dekoreret for eksempel de samme buer eller andre dekorative elementer, der kan producere både deres egen og købe i butiksinventar.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.