SundhedMedicin

Terapi - dette ... metoder, typer

Måske alle mindst hørt ordet terapi og generelt ved, hvad det betyder. Dette udtryk er mest almindeligt anvendt i medicin. Dens fuldstændig definition lyder således: terapi - et sæt af foranstaltninger til eliminering af nogen sygdom, lindre dens symptomer eller gendannelse fra fysiske eller psykiske skader.

I øjeblikket er der mere end hundrede slags terapi. Medicinsk terapi - en absolut synonym for ordet "behandling".

grundlæggende tilgange

Fordel nogle af de vigtigste tilgange i behandlingen af:

1. Causal behandling - er en tilgang til behandling, hvor den grundlæggende opgave at lægen er at fjerne de grundlæggende årsager til sygdommen.

2. patogenetisk terapi indebærer indgreb i sygdommen mekanisme for at lette strømning.

3. Symptomatisk fremgangsmåde anvendes til at eliminere eller reducere sygdomssymptomerne. Denne form for terapi er typisk for genetiske sygdomme, hvor eliminere årsagen eller modificerer umuligt flow mekanisme patologi.

metoder terapi

Der er flere behandlinger. Det vigtigste er følgende:

1. Kemiske Methods. Disse indbefatter virkninger på biologisk aktive stoffer.

2. Fysisk metoder involverer virkninger på patientens krop med forskellige former for stråling til diagnosticering og behandling, samt massage og fysisk træning.

3. Kirurgiske metoder - kirurgi. Normalt bruges, når andre behandlingsmuligheder er ineffektive.

De vigtigste typer af terapi

Terapier, der er mange. De vigtigste typer er velkendte for næsten alt, er farmakoterapi, fysioterapi, strålebehandling, immunterapi, fysioterapi, elektroforese. Lad os dvæle ved nogle af dem.

Farmakoterapi (farmakologisk behandling) - en slags behandling, der indebærer brug af medikamenter. Farmakoterapi er effektiv i et meget bredt spektrum af patologier - fra kolde til onkologer. Kemoterapi anvendes til behandling af cancere og svampe, også en slags farmakoterapi, som indvirkningen på forårsagende middel forekommer involverer giftstoffer og andre kemiske forbindelser.

Fysioterapi - en omfattende del af Applied Medicin, der har forsket i effekten af fysiske faktorer på den menneskelige krop.

Strålebehandling (eller strålebehandling) - et kompleks af foranstaltninger, der indebærer en indvirkning på patientens krop alfa-, beta- eller gamma-stråling.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.