SundhedMedicin

Barselsperiode

Vordende mor i de lange ni måneder, dag efter dag tættere på et klimaks - en spændende, længe ventet og glædelig begivenhed, hvorefter liv tager på en helt anden betydning. Det er ikke overraskende, at kvinder er bekymrede over angst forbundet med forventning om fødsel, fordi det var den dag i dag omkring 280 dage.

Om hvad der sker før og under fødslen, skrevet mange bøger og artikler, men postpartum periode en gang uretfærdigt overset.

Den første måned, målt umiddelbart efter fødslen, kaldes ofte den tiende måned af graviditeten, og dermed gøre det klart, hvor vigtigt det er for kroppen nyfundne mor.

Generelt postpartum periode er omkring otte uger efter fremkomsten af en baby til verden. På dette tidspunkt, den steg aktiviteten af mange indre organer.

For eksempel nyrerne begynder at aktivt at producere en væske, på grund af, hvad kvinden i arbejdskraft er ofte nødvendigt at gå på toilettet, at livmoderen kontrakter, reduceret i størrelse ved udgangen af perioden efter fødslen købe størrelsen på sin normale tilstand.

Tidlig postpartum periode involverer træthed og søvnighed i den nyligt udbygget mor, især umiddelbart efter barnets fødsel, den mulige smerter i mellemkødet og vulva, som er forbundet med en temmelig stor strækning af mange væv under fødslen.

Gradvist mødre føler sig normal, smerte, men ikke intens, passere. Hvis kvinden blev gjort kejsersnit, så kan det være syge led.

Periodisk postpartum livmoder af en kvinde er reduceret, ligner svage sammentrækninger og har født denne proces mindre smertefulde end at erfarne mødre. Kort sagt, kvindens krop begynder at aktivt at vende tilbage til sin tidligere prænatal tilstand.

Fysiologi af den postnatale periode er, at kvinden umiddelbart efter fødslen af deres barn næsten en dag ikke føler trang til at tisse. Dette skyldes, at tonen i hendes underliv er stærkt reduceret, og blærehalsen svulmer på grund af at klemme under fødslen. Derfor, for stimulering af de urinvejsorganer er nødvendigt at flytte en masse, tømme blæren hver tre til fire timer, så de ikke forstyrrer med nedsættelsen af livmoderen.

Formanden for en kvinde, der for nylig havde født, bør være i tre dage, selv om, som regel i disse dage hun ofte forstoppelse er forårsaget af at blive begrænset af motorisk funktion, underernæring, samt tilstanden af bugvæggen. Derfor bør en kvinde bevidst tilpasse deres egen mad og flytte en masse. I sådanne tilfælde, vel hjælpe yoghurt og svesker. Men hvis stolen er ikke normalt på den fjerde dag, så sørg for at gøre en ung mor lavement.

På den tredje dag efter fødslen mor begynder at stige modermælk, mælkekirtler svulme og ondt, hvilket giver armhulen. Derfor, fra nu af behov for kraftigt begrænse væskeindtag, bringe den til 800 milliliter per dag, og oftere at fodre din baby.

Alle ved, at antallet af seksuelle kvindelige hormon under graviditet når sin maksimale grænse, og umiddelbart efter fødslen af deres niveau er reduceret betydeligt. Derfor er mange unge mødre oplever postpartum ødelæggelser, irritabilitet og årsagsløse angst. Typisk er disse fænomener er af sig selv, men hvis en kvinde føler forværring tilstand - apati, angst, fjendtlighed til barnet, så er du nødt til at se en specialist.

Måltider kvinder i perioden efter fødslen skal være nærende og let fordøjelig, skal du sørge for at inkludere i kosten af ost, kød, vegetabilsk olie, nogle grøntsager og frugter, og ved en etableret amning for at øge mængden af væskeindtag til to liter.

En kvindes krop genopretter fuldt fra graviditet i næsten to år.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.