HjemlighedKonstruktion

Projekter på hjem fra en bar 10x10: fremhæver teknologien af bygge og materielle fordele

Projekter på hjem fra en bar 10x10 har flere fordele. De har for nylig i høj efterspørgsel, som i den moderne verden er værdsat miljøvenlighed. I sig selv det formede bjælke er meget æstetisk tiltalende materiale, som der ikke er nogen grund til at bruge yderligere efterbehandling. Bare behandle overfladen med særlige lak materialer, som ikke kun vil give et komplet overblik over rummet, men også beskytter den mod deformation.

Projekter af huse fra 10x10 tømmer præsenterer ret forskellige. Dette område er nok til at arrangere alle de nødvendige rum. At opbygge en struktur kan være relativt hurtigt, især sammenlignet med de perioder af murværk teknologi. Fra en bar, hvis du ønsker det, kan du gøre næsten enhver struktur i en bestemt byggestil. Det kan være både enetages og to-etagers bygninger.

Fordele ved trækonstruktioner

Den rustikke bygning er meget populære moderne sorter af dette materiale - lamineret finér tømmer. For det første, selvfølgelig, er der kriterier som den teknologi, konstruktion og tekniske egenskaber. Huse lavet af bjælker (10x10 projektet), der er bygget et par år siden, uomtvisteligt bevis. Deres kender en masse fordele. De vigtigste er:

 • rimelige priser;
 • miljøvenlighed;
 • lang levetid;
 • højt styrkeniveau;
 • den faktiske mangel på krympning og deformation;
 • naturlige regulering af fugtighed i huset;
 • hurtig og nem installation;
 • lav varmeledningsevne og andre.

Unikke hus fra profileret tømmer af forskellige byggestil nu pryder mange byer og forstæder bosættelser. Opførelsen af husene og palæer i dette materiale, på nogle måder, var endda nogle steder ganske prestigefyldte. Den unikke udseende af disse strukturer uvægerligt tiltrækker sig opmærksomhed, og de er flere og flere tilhængere.

Design huse af træ: teknologien fungerer

Projekter på hjem fra en bar 10x10 er rimelig simpel. Men dette arbejde er bedst at overlade de professionelle, fordi samlingen kræver upåklagelig overholdelse af arbejdsprocesser sekvenser. Denne fremgangsmåde vil sikre fuld overensstemmelse teknologier, og helt fjerne sandsynligheden for fejl, der resulterer i høj grad vil spare byggematerialer. Det betyder, at effektiviteten er meget højere. Hjem fra en bar bygget i et par trin. I første omgang er fundamentet lagt, og så er det klar konstruerede vægge og tag. Efter afslutningen af designet giver lidt tid til at skrumpe. Så lavede alle andre typer af arbejde. Længde Svind er bestemt af, hvilken slags materiale blev anvendt - enten tør naturlige fugtighed. Huse lavet af bjælker (10x10-projektet) bygget af alle de regler, der er i stand til at stå i meget lang tid. Under drift af en sådan konstruktion mere krympning, forskellige deformationer eller forvrængninger af væggene stort set udelukket. I vid udstrækning, vil dette være målbevidst og den del af stangen.

Værelser arrangement - et individuelt anliggende. Som regel flere faktorer indflydelse på dette kriterium:

 • antallet af familiemedlemmer;
 • ejere behov;
 • smagspræferencer.

Projekter af huse fra en bar: Højdepunkter

Materiale funktioner giver dig mulighed for at skabe en virkelig smukke hjem med originalt interiør og eksteriør. De adskiller sig fra konventionelle bygninger af logs, ikke kun udseendet, men også en mangel på tilbøjelighed til at skrumpe. Projekter af træhuse af træ (10x10 Foto se nedenfor) er et godt eksempel på økonomisk konstruktion. Ved opførelsen af en sådan bygning er ikke nødvendigt at opbygge et stærkt fundament. Det er nok til at lægge fundamentet for en letvægts bælte som træ konstruktion er meget lettere at sten. Huset er opbygget af en bar på en færdig kælder, med ingen forberedelse og samling af andre typer af indledende arbejde. Dette kan reducere omkostningerne og udgifterne til opførelse.

loftsrum

Projekter af tømmer 10x10 hus med en kvist der er mest populære. Det praktiske ved dette rum er indlysende for mange grunde. Det andet niveau af huset, du kan bygge næsten enhver scenarie baseret på de ønsker, som fremtidige ejere. Her kan du arrangere en behagelig nicher, hylder, hvor du vil sætte de ting, bøger og andre nødvendige elementer. Attic kan blive en favorit del af huset. Denne facilitet vil bidrage til en bedre varmeisolering af huset. Og takket være de tekniske parametre for vægge, ikke nødvendigt at installere yderligere varmesystem. Således i alle rum i hjemmet bar er altid behageligt uanset hvad tid på året.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.