HjemlighedKonstruktion

Maleri arbejde. Hvad der er behov?

Under reparationer kan spare og gøre en masse med deres hænder. Selvfølgelig er det lettere og sandsynligvis mere korrekt at overlade reparationen til fagfolk, men ofte ejere udføre et sådant arbejde på egen hånd. For at udføre maleri værker, er det nødvendigt at købe værktøj og materialer.

Hvordan forbereder en base

Overflader rengøres, udglattet pimpsten, smergellærred eller ved betjening af maskiner. Tør derefter børster feje støv og undertiden vasket med vand. Derefter vymeryat uregelmæssigheder af væggene og sat op beacons. Det næste skridt - primeren. For stuen er ofte brugt gips gips-baseret, og i badeværelset arbejder med cement-sand mørtel. Der lægges særlig vægt på de vægge, som vil blive udført malerarbejde.

underuld

Ofte folk spekulerer på, hvorfor det er nødvendigt at forberede væggen? Efter påføring af primeren væggen er meget mindre absorberende. Dette betyder, at der er god adhæsion med materialet (maling, fliser, tapet). Gennem shtukaturno maleri, ved hjælp af miljøvenlig primer, en dyb gennemtrængende, med antimikrobiel aktivitet.

Værktøjer til maling værker

Hver mester har i det arsenal af værktøjer, uden hvilken det er umuligt at udføre anlægsarbejdet. Liste over de grundlæggende værktøjer til maling værker:

  • murske (murske);
  • spatel;
  • børster;
  • ruller;
  • sprederen.

trowels og

Dette værktøj bruges til byggeri og afsluttende arbejde. Murske arbejde i murværk, fugning, og de er monteret keramiske fliser. Udbredt brug af et værktøj, der findes i det afsluttende arbejde. Udseende murske kan også være anderledes, og det afhænger af, hvilken slags arbejde, de vil udføre.

spartler

Alle maleriet begynder med fjernelse af belægningen og forberedelse af underlaget. Derfor, i disse værker det spatel er et must. Betjene med metal, træ eller gummi spatel. Specialister arbejder hovedsageligt med metal spatler. Bygherrer anvendes til nivellering kit applikator poluterok.

børste

Børster, der anvendes til store flader - primærfarver (kulbørster). Hår længde sådan børste er omkring 100 mm. I centrifugal børste hule håndtag, der gør det muligt at holde sig til de lange pinde. Pensl med kort skaft lille størrelse - håndbremsen. De anvendes til at male små flader. Før betjening af børste hår bundet med sejlgarn. Børste paneler også anvendes til farvning værker.

ruller

Større ydeevne kan opnås ved at male (priming og malerioverflader) gennemføre valse. De er pels og skum. At arbejde med olie og emalje maling er egnede pels puder, og til vandbaseret maling tage skum ruller.

Udvælgelse af pensler og ruller

For det endelige resultat af stor betydning er det rigtige valg af børster til maling. Før uprofessionel det er altid et spørgsmål om, hvilken type børster bør være i hænderne. Det er kendt, at det er naturligt, syntetisk eller blandet. Børste med naturlige børster bliver til vandbaseret maling. Syntetiske børster kan anvendes til vandbaserede trykfarver, samt for olie. Børste med blandede børster er universelle, da de er egnet til en lang række farver.

konklusion

Skalkonstruktion udføres i den sidste fase af byggeriet, ved hjælp af maling. De fleste efterbehandling og maleri værker kræver en række værktøjer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.