HjemlighedKonstruktion

Metal sidespor: installation - highlights

For nylig markedet for byggeri efterbehandling materialer begyndte at dukke nye typer af produkter. De er lette at samle og installere, høj kvalitet og holdbarhed, samt en række tekniske fordele. Blandt disse materialer kan nævnes metal sidespor, er installationen af hvilket benyttes til behandling af både industrielle bygninger og beboelsesejendomme. Brugen af denne type slut vil fjerne de udvendige fejl af bygninger, giver det nye i faldefærdige mure og beskytte dem mod skader og forbedre deres varmeisolerende egenskaber.

Større værker

Metallosayding (samling, som ikke kræver en særlig indsats) er et ark, hvis ene ende er perforeret med huller lavet med henblik på at kompensere ekspansion ved temperaturændringer. Grundlæggende trin til installation af dette materiale kan repræsenteres som følger:

  1. Det forberedende arbejde. Dette trin omfatter fjernelse fastgørelseselementer tagrendesystem, skodder (hvis nogen), og andre strukturer. Du skal også til at rense facaden fra smuldrende puds og slyngplanter. Desuden er det nødvendigt at kontrollere overfladen vægge med niveau uregelmæssigheder anbefalet bogmærker fjernet ved drejning system.
  2. Stabling ramme. Denne type arbejde kan være lavet af trælister eller metal base for sidespor. Ved valg af sidstnævnte udførelsesform profilet er fastgjort til væggen ved hjælp af bøjler (bånd med perforering). Trælister fremstilles, sædvanligvis fra barer måler 5 x 5 cm, fastgørelsessystemet trin afhænger af bygningens design og konstruktion af metal sidespor.
  3. Udføre mærkning og monteringsbeslag. samling metal sidespor guide indeholder information om forudbestemte afstande, disse værdier er forskellige for hver model, en sidespor, men hovedsagelig værdier variere i området 400-1000 mm.
  4. Lægning isolering. Disse operationer udføres til forøgelse af den termiske beskyttelse af byggematerialet fast sædeventiler dyvler. Hertil kommer, er du nødt til at sætte på toppen af en vandtæt og vindtæt membran.
  5. Metallosayding, hvilket udstyr omfatter også en mount fastgørelseselementer, forbundet til kassen ved hjælp af skruer. Hvor det første sæt start strimmel - 4 cm over den forventede begynde at stable panelerne, er det andet element fastsat til 6 mm fra dette niveau. Den sidste brik udføres under udhæng, beslag installation trin - anbefales 20-40 cm, når forbinde dem til efterlade et hul til at kompensere for termisk ekspansion.
  6. Grundlæggende installation. Når denne fastgørelse udføres med konstruktionen vinkel, skruer skal forbindes til den centrale del mod kanterne i udstansede huller. Åbninger til vinduer skal bemærkes på arket og skæres på samme måde at tage sig af detaljerne under tagskægget.

yderligere oplysninger

Metallosayding (installation, der blev diskuteret ovenfor) kan behandles ved hjælp af værktøjer såsom save, elektrisk sav, saks til anvendelse på metal og så videre. Det er således umuligt at anvende med et skæreværktøj med slibeelement, fx kværne, da dette kan føre til ødelæggelse af strukturen materiale. Hertil kommer, når operativsystemet kan kræve følgende værktøjer:

  • niveau målebånd med tape;
  • Plumb, firkantet, markør;
  • skruetrækker, hammer, klepochnik.

Montering af metal sidespor (pris pr job varierer fra område til område) kan gøres ganske enkelt ved at følge de retningslinjer, der er fastsat i den vedlagte vejledning. Det er også en god ide at tage hensyn til oplysningerne i denne artikel.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.