HjemlighedKonstruktion

Kam til gulvvarme: en anordning montageskitse. Kam til gulvvarme med deres egne hænder

Som en meget vellykket alternativ til varmesystemet baseret på radiatorer er de opvarmede gulve, som kan udformes til ét rum, såsom planteskole eller badeværelset, samt hele bygningen.

behovet for at bruge

Dette system fungerer som en integreret bestanddel af den samlede varmesystemet, er autonom, fordi for pasning kræver særlig uddannelse kølervæske før det kommer ind i varmekredsen, nemlig et sæt af rør, der vil blive integreret i gulvet.

enhed

Før montering kam til gulvvarme, bør du sætte dig ind i sin enhed. Udad, det ligner en kæde af rør, som er kombineret sammen i ét sted. I den proces, de har alt i orden. Alle rørene har et problem, som er at forbinde strømmer varmt vand i én. GM skal huske på, at der er tre slags blanding, nemlig seriel, parallel og kombineret.

Due imponerende præstation er mere foretrukket seriel type, hvor vodoraskhod rettet mod opvarmning. I sekventiel blanding kølevæske med en pumpe tilført fra varmekilden, som der oftest optræder kedlen. Vandet i dette tilfælde kommer til gulvbelægning.

Hvis du bruger den parallelle metode forbindelse vil du står over for tabet af en vis procentdel af varme som kølemiddelledningerne er adskilt fra hinanden. Imidlertid er dette princip anvendes i nogle hjem. Som en generel mangel på handlinger, vodoraskhod der kommer gennem rørene vil være ustabil, men brugeren vil være i stand til at etablere en tovejs ventil, der gør det muligt at styre hele processen.

Hvis du bruger en kombineret blande regenerering kam til gulvvarme, er det muligt at anvende begge principper med et direkte link til en af dem hver for sig. Føreren må huske, at opsamlingsindretningen konfiguration kan variere. I den konventionelle udførelsesform, kredsløb består af en ventil, cirkulationspumpe, tee vaskemaskine, hvor sidstnævnte tilvejebringer et apparat og en proces automatisering indstilling. Ved montering af kamme til gulvvarme vil anvende regulatoriske trevejsventil af blandingsapparatet type, som er monteret på de to grene. Pumpen pumper vand op til det øjeblik, hvor temperaturen når et vist niveau. Efter indtastning af arbejdsudstyr, lukkes ventilen via adgangspunktet af kølemiddel, hvilket resulterer i kredsløbet stop. Hvis du ønsker at engagere sig i selv kam samling til gulvvarme, vil et sådant arbejde levere udstyr og dræning kanalsystem komponent.

kredsløbsaggregat

Hvis du beslutter at gøre montagearbejde, så skal du være interesseret i alt solfangeren kredsløb gruppe, som kan være anderledes. I dette tilfælde kan du vælge rør, tees, cirkulationspumpe, ventiler, og udstyr automatisering og regulering.

Valg og installation af kammen med deres hænder

Reservoiret model vil afhænge af, hvordan og hvor gulvet er varmt. Dette påvirker omkostningerne og omfanget af sikkerhedsudstyr. Som en grundlæggende og meget sårbare del rager blandeenhed, da den er forskellig fra kølemiddeltemperaturen på det niveau. Under blanding kan vandet nå en bestemt temperatur, som holdes inden for visse parametre. Fra de valgte materialer og samlingsmetoder teknikker vil afhænge af den korrekte funktion af systemet, af denne grund disse dele som en blandeenhed, en temperaturregulator eller en pumpe skal håndteres med særlig omhu.

Forbruger råd om at vælge en kam

Når du bliver opmærksom på kammen enhed til gulvvarme, er det nødvendigt at finde ud af, hvad du skal være opmærksom på, når shopping. Værdien samlere til gulvvarme påvirkninger herunder fremstillingsmaterialet. En række modeller fremstillet af messing, mens det i andre udformninger er baseret på rustfrit stål. Desuden vil prisen afhænge af designfunktioner og udstyr kompleksitet. Blandt de forskellige sorter har den mest grundlæggende, som har et mindre sæt elementer. Dog kan salget findes med ekstra enheder udstyret enheder, som er ansvarlige for beskyttelsen. Dette kunne omfatte den udluftningsskruen. Blandt andre isolerede kontrol og justering af kølemiddelstrømmen sensor, samt afløbsventil.

Hvis kam til varmt gulv med deres hænder vil blive installeret, bør du være særlig opmærksom på den populære udstyr, der har en varmeregulering enhed. Strukturen af sidstnævnte omfatter et sæt sensorer, der overvåger det temperaturniveau. Systemet har, og andre instrumenter. Tilgængelighed automatisering sikrer kontrol over distributionsprocessen, mens på det rigtige tidspunkt vil involvere luftmasser shutter ventiler, vil de lukke strømmen af vand. Standard versioner har en del af de to sensorer, som gør det muligt at spare varmetab.

ekspertrådgivning om installationsarbejde

Hvis du kam vil blive installeret til gulvvarme med en pumpe, skal du tage hensyn til tilstedeværelsen af flere varmekredse. I dette tilfælde anbefales det at udstyre hver termoregulering anordning, som består af en strømningssensor. I et sådant kit vil omfatte luftsolfanger arrester, termometer kappe blandingsventilen og termohovedet er en sonde til dypning i vandet. ventil gennem kredsløbet vil opføre sig en vis mængde varm kølevæske, mens det termiske hoved vil være ansvarlig for processtyring, hvilket eliminerer forekomsten af fejl.

Nuancer af installationen

Hvis du tænker på spørgsmålet om, hvordan man korrekt samle kam til gulvvarme, bør du vide, at skulle tage hensyn til den påtænkte anvendelse og gulvplads. Således til små rum typen af badeværelse eller toilet er perfekt til en samler fremstillet af plast, som er blottet for komplekse temperaturniveau kontrolsystem. Men hvis der er et behov for at bruge flowmålere, så kan du købe dem derudover betale en lille pris. Hvis du har arbejdet på det rum volumen, anbefales det at bruge en pålidelig gruppe af blandere, der har en temperatur kontrolpunkt niveau. På denne måde, kan du nå det mest passende kredsløb afbalancering.

Funktioner af installationen

Hvis du vil sætte kammen til gulvvarme, vil forsamlingen ordningen gør det muligt at udføre arbejdet ordentligt. Med det kan du bygge dit eget system ved at forbinde i serie den vigtigste del, nemlig rørledningen, fordelingen enhed, samt kedler. Starte sådan manipulation anbefales at installere et termometer, samt afspærringsventiler, er hvor sidstnævnte er monteret på konturen output. Disse detaljer, som er ansvarlige for regulering og drift af returløbet, bør medtages. Du bliver nødt til at installere en fordeling enhed, til at udføre de tilslutningsrør til dræning og vandforsyning ved at skabe mulighed for at oprette forbindelse efter behov, eller en af flere varmekredse. Når kammen er erhvervet til gulvvarme, får mest sådant arbejde ville være muligt uden at udsætte sig særlige udfordringer. Parring nødvendige elementer til at udføre via kompression fittings. Til fastgørelse af nogle forbindelser mestre anbefaler at benytte standardudstyr, som består af en muffe, en møtrik og klemring. Hvis du støder på et problem, som kommer til udtryk i det misforhold mellem diametre af dele, er det nødvendigt at bruge adaptere.

konklusion

Installationen bør omfatte en kam tilslutning til fordelingen knudepunkt i de to rør, som er ansvarlige for returledningen og foder. I det næste trin, sammenføjningen elementer af varmekredsen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.