HjemlighedKonstruktion

Sådan Strik en forstærkning til fundamentet: Anbefalinger

Hvis du er interesseret i spørgsmålet om, hvordan man strikker forstærkning til fundamentet, er det nødvendigt at vide, at det er den organiserede arbejdsproces, der kræver overholdelse af den korrekte parring og prioritering. Til at begynde forberedelsen af hvert element produceret til installation, og hvis en eller flere af dem vil være defekt, skal de rengøres og rettede. Yderligere svingende udført, så hvert element tilføres direkte til stedet for binding. Så installere de korrekte elementer i design position, og så kan du begynde at strikke. Dette skulle fortælle dig mere.

Sådan Strik en forstærkning til fundamentet: arbejdsprocessen

parring sker ved hjælp af en metaltråd med en bestemt diameter, og gennem fastgørelsespunkter, dvs. montering kroge. Foldning udføres stænger overlapper hinanden, hvorefter de binder banke i midten og ved kanterne ved hjælp af en stålwire. For at undgå at bryde ledningen i leddene, skal dens diameter vælges korrekt, i fuld overensstemmelse med reglerne. parring procedure kan udføres ved anvendelse af en pistol, eller manuelt. Den første mulighed er optimal, som sker automatisk og ikke kræver ekstra arbejde og spare tid. Det øger hastigheden og styrken af bindingen, hvilket har en positiv virkning på kvaliteten af resultatet. Manuel binding - en proces, hvor bindingen udføres ved hjælp af speciel krog. Denne metode har en ulempe - betydelige tid omkostninger. Hvis du er interesseret i, hvordan man strikker forstærkning til fundamentet, er det nødvendigt at sige, at dette kan gøres ved hjælp af specielle beslag kan købes i den specialiserede hardware butik. Meget ofte parringen er gjort for små huse, som beregnet på vægten af strukturen af en mindreårig, der er ved at blive bygget på fundamentet. skal også bemærkes Taler om, hvordan man strikker forstærkning, at for de boligblokke tilslutning fittings produceret ved svejsning. En sådan fremgangsmåde er ikke uden ulemper. For det første taler vi om store mængder af arbejde, der kræver en ekstra mængde af svejsere. Anvendelse af elektrisk svejsning forårsager, at forstærkningen styrken aftager, som er forbundet med udsættelse for forhøjede temperaturer it. Mens svejsningen forøger stivheden af den resulterende struktur, med sin tætning af vibratoren, sker det ofte, at integriteten svejsninger på forbindelsesstederne brudt.

Hvordan til at strikke en forstærkning til fundamentet, for ikke at miste sin integritet? Stigende grad til dette formål anvender vi metoden til at binde stropper eller tråd under dannelsen af rammen. På grund af dette motiv får den optimale grad af forbindelsen reducerer risikoen for brud på forstærkning i færd med at hælde beton og efterfølgende komprimering.

Nu er du ikke kun vide, hvordan man strikker forstærkning til fundamentet, men også har begrebet hvordan du gør det korrekt og præcist.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.