HjemlighedKonstruktion

Hvordan til at beregne grundlaget for huset klogt

Selv den mest uerfarne i byggeri håndværk folk til at forstå, at et hus uden fundament - en dårlig idé. Selv om det er en meget lille hus, lavet af temmelig let byggematerialer.

Hvad afgør, hvilken type af fundament

Ikke at have en klar idé om , hvordan man beregner grundlaget for huset, skal du ikke gøre det selv. Det er bedre at kontakte firmaet, har specialiseret sig inden for byggeri. For at kunne lægge fundamentet for den hjem fra en bar, mursten, betonelementer eller andre byggematerialer, mestrene har brug for at kende en række faktorer. Til at begynde med, du bør være opmærksom på klimaet kort over området af den planlagte opførelse: den dybde af fundamentet vil afhænge af vind og snelast er typiske for området. Reglerne angiver dybden af jordfrysning, som også er en vigtig faktor.

Svært valg: bånd, eller en bar?

Hvad er grundlaget for et træhus kan tilbyde dig byggefirmaer? Hvis du planlægger at bygge et lille hus lavet af træ og jorden på byggepladsen er tæt nok, så den bedste løsning ville være en bar eller tape støtte. Pier fundament betragtes indstillingen budget, men det mest upraktisk: regne med pålidelighed i tilfælde af store belastninger er ikke nødvendig. Belt - er mere holdbart design, der er i stand til at modstå store belastninger. Under opførelsen vil du være i stand til at vælge en monolitisk eller modulært bælte fundament, afhængigt af de særlige kendetegn ved byggepladsen. For eksempel er en solidt fundament er godt, hvis der er en mulighed for jordskred i nogle steder: de enkelte blokke af færdigstøbte fundament prosyadut i dette tilfælde sammen med jorden, og den monolit vil ikke slå sig.

En anden version af båndet base - flush. Ved installation selv skal tage hensyn til niveauet af grundvand og om nødvendigt, for at udføre arbejde på deres kolonihave. Denne indstilling er god, hvis du planlægger at bygge et hus med en kælder, stueetage og underjordisk parkering.

bunke understøtter

Og i områder med upålidelige eller sumpet jord spørgsmålet "hvordan man beregner grundlaget for huset" er særligt vigtigt. I sådanne tilfælde bør du være opmærksom på de pælefunderinger. Dette kan være en strimmel fundament med pæle, installation af hvilket er meget dyrt, men holdbarheden og pålideligheden af konstruktionen er garanteret. Pælene hamres til den ønskede dybde, afhængigt af hvor dybt løgnen bærende lag af jord. På toppen af bunken er forbundet tømmerflåde, Kojima og er i virkeligheden, en stribe fundament. Denne struktur er etableret bygningsværk. En anden mulighed pælefundering - overbygning uden tape - ideel til frame bygninger med lille egenvægt, men bygget på en bøjelig jord.

slab fundament

Ak, er svaret på spørgsmålet om, hvordan man beregner fundamentet til et hus, kan stub. Efter alt, ud over bandet, bunken og mole fundament, og det er ofte brugt plade. Som navnet antyder, er det et monolitisk armeret betonplade, der hældes direkte på komprimeret jord. Denne mulighed, som i tilfældet med bæltet monolit er god med hensyn til mobilitet jord: selv skifter lag af jorden vil ikke være bange for designet på et lignende grundlag. En sådan fond ikke er forsænket, så det kaldes undertiden flydende.

Så du stadig spekulerer på, hvordan man beregner grundlaget for huset? Stol på de professionelle, ikke risikerer sundhed og økonomi, fordi den høje kvalitet støtte - er fundamentet for dit fremtidige hjem!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.