Hjem og familieHelligdage

Smukke tillykke med årsdagen for skolen i prosa og vers

Skole - det er et andet hjem for børn og lærere. De tilbringer en masse tid der og elskede det som sit hjemland hjem. Hvis brygge en storslået fest på dette sted, så tillykke med årsdagen for skolen bør være den samme højtidelige og varm. Efter alle de år brugt her, vil de fyre huske for en levetid! Derfor er du nødt til at forberede sig på forhånd. Poetry, prosa, skitser, danse og plakater - alt dette vil glæde de ansatte lærere og instruktører. Farverige billeder vil forblive i skolen arkiv og fremtidige generationer en gang glad for at se på alt dette arbejde.

Overraskelse fra studerende

Ferie koncerter i skolerne - det er en tradition. Normalt de planlægger og forbereder lærere. Fyrene kan gøre uplanlagte tillykke på årsdagen for skolen i vers. Flere studerende i kjole uniform vil indtage scenen og læse på nettet. Lærerne vil blive glædeligt overrasket og værdsætte den indsats, de fyre.

Hver dag vi kommer her,

Dette sted er vores favorit tid,

Når blomster og buer

Den 1. september linie trin!

Skolen, på årsdagen! Vi juble for dig,

Kærlighed, erfaring, viden komme her!

Favorit lærer

Fordi vi ikke kan være uden dig!

Du prøver så hårdt for os!

I den henseende dig!

Du - meget venligt personale,

Vi ønsker i livet udsigter

Løn til en million

Og pozitivchik bil!

Lærer rørt og have det sjovt med disse ord. Tillykke med jubilæet på skolen, også, ligesom alt i prosa.

ønsker

Studerende på tegning lektion kan fremstille en plakat med ønskerne fra hver klasse. Til farverigt dekorere det, kan du gøre farverig applikation.

  • Skole, vi elsker dig meget! Hvordan til slut - glem ikke!
  • Team - velstand, godt, bygningen - eftersyn!
  • På årsdagen for vores skole! Elever er stolte af dig, tage dig tillykke på denne glad dag!
  • Flourish og opdateret, godt, skal vi prøve! Tillykke med bryllupsdagen!
  • Skole, du er vores støtte i livet, er der en kæreste og venner, den dag du ikke kan leve uden!
  • I dag rund dato, giver vi boldene for gymnastiksalen.

Sådanne tillykke med årsdagen for de skoleelever vil være relevant. Plakaten kan hænges i lobbyen, og hver elev tilføjer et deres ønsker. I en sådan en virksomhed ønsker at deltage en masse mennesker.

lille scene

Hver skole har en teater værksted. Guys besøger det simpelthen ikke kan udmærke sig på en koncert. Du kan slå det sjove, komiske scene. Den har brug for små rekvisitter, som du kan bygge med deres egne hænder. scener Konceptet er simpelt, men interessant.

Efter en vis tid i skolen opkald i en limousine Tycoon. Lang maskine kan gøre ud af kassen fra køleskabet. Selv en oligark - buttet fyr i en dragt med nåle. Han bar en læder dokumentmappe. Pige viser en rektor:

- Hej, du er bag Petrov?

- Nej, jeg er kommet til at lykønske din skole på årsdagen. Meget meget du har det en smuk, talentfulde børn, lærere - fagfolk! Dette er sjældent set i vores verden.

- Tak for de pæne ord.

- Det er sandt, jeg ønsker at præsentere en gave til skolen. (Åbner dokumentmappe, det er fuld af regninger.)

Headmistress besvimer.

Derefter kan du tilføje en hilsen til lærere med skolens jubilæum.

- Vågn op, borgerinde headmistress. Dette er ikke en drøm, der nu læses ud hele listen over gaver. Taget af de gyldne fliser - ét stykke. Vinduer lavet af ren diamant. Gulvene er af bedste laminat på væggen - gips eksklusiv, elite møbler.

- Tak, kære oligark!

- En spisestue i rød kaviar, sodavand, slik, kage, frugt og hvad de vil børn. Tillykke med bryllupsdagen!

Det viser sig, en gruppe af børn, oligark med rektor fjernet.

- Onkel limousine, ser vi frem til alle jer! Kom snart!

Tycoon vender tilbage:

- Jeg glemte at tilføje det vigtigste, alle mine tillykke med årsdagen for skolen - det er de små ting! Det vigtigste tank af visdom og tålmodighed - det er vores lærere! Lærere hæve løn på halvtreds gange. Sådanne talentfulde, intelligente og smukke mennesker bør ikke brug for noget. Kjole fra topdesignere, hvile et par uger på Hawaii. Dette er min gave, at forbedre tilstanden af nervesystemet vil ikke ondt!

Funny tillykke med årsdagen for de skoleelever finder sted Hurra! Alle inviteres til at have det sjovt fra hjertet.

person, Hjem

Den vigtigste person i skole - direktør (rektor), er det nødvendigt at lykønske personligt. Forbered en kæmpe buket blomster og beslutte, hvem der vil læse tillykke. Dette kan gøre en lærer eller en ære falde fyre.

Den øverstbefalende for skolens skuldre har den vanskelige skæbne. Hold styr på alle på en gang hårdt, så nogle gange rektor er nervøse og vred. Men ikke i dag! Venlige ord vil behage hende. Vælg de bedste hilsner til skolelederen.

I spidsen for vores team

Det skal være lige vidunderlige diva,

Direktør - bare den øverste klasse!

Så her siger hver eneste af os!

Streng, men god, og smart, og smukke,

Manierede, flot, meget høflige.

Alt det arbejde, hun giver,

I stedet kun smil af børn vil samle.

Overalt og hele tiden til at hjælpe,

Bedre direktør sker ikke i verden!

Du skal bare ikke smide skole,

Og med hende trives!

Eller en anden mulighed:

Elskede vores instruktør, vi lykønsker jer på denne store lejlighed! Du opretter en positiv og venlig atmosfære i skolen. Og det er en rigtig talent. Hold på det samme skib på havet af viden og færdigheder. Og vi vil altid være der, venter i kulissen.

Det er ligegyldigt, om tillykke med årsdagen for skolen i vers eller prosa, det vigtigste, at alle kommer fra hjertet.

anden mor

Sende børn i skole, forældrene giver dem til lærerne. Med dem, børn tilbringer en masse tid, tage eksempel fra dem, vedtage vaner og udtryk. Hver mand husker sin første lærer. Lad hver klasse vil præsentere en buket blomster til deres mødre sekund, for at gøre dem til at forstå, at de bliver husket, elsket og takke dem for deres støtte i de første usikre skridt i klassen.

Tillykke med årsdagen for skolens fællesskab - ikke en nem opgave. Det kan gøre aktive forældre. Vis dine medarbejdere i institutionen at anerkende og sige tak for hvad eleverne som børn som deres egen.

Inviteret på scenen et par mødre.

Favorit lærer, ikke udtrykke i ord vores taknemmelighed og respekt for dig. Hvor mange søvnløse nætter du brugt på de bærbare computere af vores børn. Hvor mange tårer rullede ned dine kinder med spænding, vrede og glæde. Dit job er kompleks og kræver en masse følelser og viden. Du glimrende klare alt dette. Den bedste fakultet samlet i væggene i vores Hero of the Day! Hold den samme opmærksom og lyttende til børn. Tak og sløjfe!

Lærerne vil sætte pris på det faktum, at mor ikke er for doven til at lykønske dem personligt og aktivt involveret i børns liv.

Præsentation af medaljer

du kan købe chokolade medalje i enhver butik i byen. Med deres hjælp, får vi kølig skole tillykke på årsdagen for kollegerne. Hver lærer vil blive frigivet og leveret sin tale, præsenterede medaljen til skolen! Efter diplomer og medaljer er normalt forberedt lærere og elever. Men skolen er stadig uden ordentlige belønninger. Udfylde hullerne i denne festlige aften.

Tillykke tekst mozht være: På vegne af alle højere matematik, der udgør en medalje til vores skole, fordi det holder ud og kender alle de komplicerede beregninger, gangetabeller har hun optaget i dens vægge.

Lærer of Physical Education skole uddeler en medalje for tålmodighed og vedholdenhed fra stempling og hoppe.

Russisk sproglærer lykønsker skolen på årsdagen og præsenterer en medalje for kendskab til alle de digte skolens program udenad.

Kemi lærer tak indfødte vægge, fordi de er bange for de kemiske eksperimenter og standhaftigt holdt alle.

Lærer rytme undskylder for al den hjernerystelse modtages af skolen af unge og uerfarne dansere.

unge digtere

Tillykke med jubilæet på skolen fra første klasse skal indgå i scriptet. Børn vil lære kun én linje og læse med udtryk for behagelige ord.

Vi har alle kommet til at elske, skole,

Her føler vi gerne hjemme.

I vores klasse, ren og smuk,

Lærer vender høfligt.

Det er bedre her end i børnehaven,

Jeg kommer her for at arbejde.

Jeg vil være en underviser i matematik,

Og jeg nok informatik.

Jeg vil være i cafeteriet brød ovn,

Og natten jeg ser vores skole.

Jeg har tænkt mig at bygge et andet hus,

Og jeg vil også gerne være sammen med dig!

En instruktør jeg vil være her,

Og det er ikke diskuteret!

Sådanne tillykke med årsdagen for skolen rassmeshat alle til stede. Især hvis børnene vil lære gode ord og ytre dem med alle de følelser.

gaver

På årsdagen er accepteret at give gaver. Skolens fødselsdag - er ingen undtagelse. Hver klasse kan levere din gave. Ikke nødvendigvis bruge en masse penge på udstyr, vaser og møbler. Du kan lave en kreativ gave i form af en collage, plakat, håndværk.

En god mulighed er fejringen af triumf talentkonkurrence. Forældre med børn vil forberede rummet: danse, sange, sketches, kan præsenteres med et jubilæum hilsen skole i vers af hans egen komposition. I hver klasse, der er et udestående barn, der studerer ved en musikskole eller engageret i professionel vokal. En sådan fred koncert kan blive en tradition!

muntre fester

I slutningen af aftenen får direktør for ord. Han takkede alle de tilstedeværende til at deltage koncerten og tillykke og tale:

Favorit skole, vi tillykke med rund dato! Du er ikke gammel, vinduerne skinnende, polerede gulve, vægge lugter af maling. Børn glade menneskemængde flygter her. Og alt sammen fordi atmosfæren i vores skole en venlig og positiv. Lad os tage sig af varmen og holde det i mange år fremover!

En sådan ro i lykønskning skole jubilæum i prosa ville være den logiske konklusion af aftenen. Må ikke se bort fra denne vigtige begivenhed, skal du sørge for at lave et script, og lykønske skolen, som det skal være.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.