Hjem og familieHelligdage

Tillykke til lederen af børnehaven - smukke ord taknemmelighed

Beskæftigelse teacher - en ædel sag. Så det mentes i århundreder. Hvis dette er ikke bare en omsorgsperson eller babysitter og hoved - det er en dobbelt ansvar. Det er både en lærer og en leder. Selvfølgelig gør hilsener leder af børnehaven, skal du hvordan til at prøve. Ledere skal behage dine usædvanlige og interessante tekster. Så hvad bør være den ideelle hilsener leder af børnehaven? Hvordan til at etablere kontakt med hende og etablere et godt forhold?

Tillykke til lederen af børnehaven - fra lyrisk at køle

Lad os starte med det vigtigste. Først skal vi bestemme rækkefølgen, hvilke der er dine tillykke til lederen af børnehaven. De kan lyriske og formel, endda sjovt og funky. Alt afhænger naturligvis primært af arten af hovedet. Men de smukke ønsker forbundet med dygtige forældre, enhver person entydigt glæde. Og selvfølgelig, så glem ikke, at hovedet - en kvinde. Tilføj mine lykønskninger til de lyse komplimenter. Meget flot lyd, ved den måde, digtet. For eksempel:

Hvor er det at tage og hvad man kan få -

Du er altid så vigtigt at vide.

Børn tak,

Alle prøver at tælle!

Og du skal være

Velbevandret i alle forhold.

Viden og erfaring værdi

Vi har vores hoved.

eller:

Vi ønsker dig elsker og lykke,

Og humør og energi!

Og hver dag til dit liv

Du bragte inspiration!

Tak for din bekymring og,

For din generøsitet og varme!

Og lad det svar, du tilbage

Held og lykke, glæde og godhed!

På forskellige helligdage

Tillykke børnehave hoved kan være for en række særlige arrangementer. Fødselsdag, nytår, den 8. marts - Helligdage masse. Men en professionel - én! Dag lærer fejres den 27. september. Glem ikke denne dag i taknemmelighed for den oprigtige smil venlighed af dit hoved, med den utrættelige omsorg og uudtømmelig tålmodighed. På det rigtige tidspunkt er leder af børnehaven med deres mødre hænder klar til at tørre væk tårer små børn, dygtigt forklare de grundlæggende regler for venskab blow tilfældige hudafskrabninger på knæ. I et ord, manden gør børnehaven i meget god eventyr, fuld af ukendte og interessante.

forbinde børn

Af den måde, glem ikke også om børnene. Det er ligegyldigt, om det er alvorlige eller humoristiske tillykke fra lederen af børnehavebørn. Det vigtigste er, at de ikke glemmer den lave bue af pleje, bekymring, varme og hengivenhed. Hver dag de ser denne kvinde, hun tænder eleverne energi flamme. På vegne af landets succes i fremtiden, og lyser de små lys i de små øjne krummer. Disse er de første skridt til vores lykkelige liv.

Lad børnene sammen med voksne er villige til at formere den glæde blev arbejdet delt, kedsomhed tager væk, og blev tilføjer inspiration! Men ægte kærlighed i almindelighed kan hæves til magten!

Være taknemmelige!

Tillykke børnehave hoved fra kolleger, forældre og børn har brug for at udtrykke en masse positive følelser. Fortæl hende tak for de små, der, synes det, kom først for nylig frem i lyset. Selvfølgelig forældre i første omgang kun blive rørt over de første succeser deres børn. Men som tiden går, og under sine vinger tvang dem til at tage lederen af børnehaven institution. Bemærk, at en god leder - det er så vigtigt for forældre og barnet, for fællesskabet. De første skridt mod voksenlivet krummer hjælpe med at gøre børnehave personale, og især hovedet. Så lykønske hende så smuk, med hele hjertet, udtrykke deres taknemmelighed. God forældre, du skylder meget til hende!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.