Hjem og familieHelligdage

Helligdage marts i Rusland og i verden

Den første måned af foråret - en af de rigeste i de forskellige fester og datoer. helligdage Marts fejres både i Rusland og i alle lande i verden. Blandt dem er religiøse, faglige, internationale, på verdensplan.

Ferie i marts, kirke

Marts 6th i Ukraine fejre dagen Kozelschanskogo hellige billede af Vor Frue. Den mirakuløse billede i dag er i Pokrovsky Kloster i Redridge, der ejes af Stift Kiev.

7. ortodokse kirke fejrer en vigtig begivenhed i hendes liv: købet af relikvier af helgener i Konstantinopel Evgenievyh ved siden af porten. I det femte århundrede, har der været observeret flere forekomster af healing, og efter nogen tid vil afsløre den hemmelige nedgravning af et stort antal relikvier af kristne martyrer, der blev dræbt under forfølgelse af kristne. I det XII århundrede på stedet blev rejst et tempel.

Alt af marts i år den ortodokse observere fasten (fra 23 februar - 11 April). Marts 14th - lørdag tredje uge af fasten, den dag, hvor de troende kommer til kirkegården for at huske afdøde kære.

Den 15. dag fejres den mirakuløse ikon af Vor Lady Sovereign. Ikonet er placeret i landsbyen Kolomenskoye, i nærheden af Moskva, i Kazan Kirke.

17. - mindet om St. Gerasimos, abbeden af klostret grundlagt af ham i Jordan ørkenen. Det var for at tage prøver af fromhed. Efter at have mødt i ørkenen en såret løve, helbredt han ham, som han tjente som et bæst til døden.

Ferie i marts, er kirken ikke hører til den store, for det meste er disse dage hukommelse af de hellige.

Spring ferie i marts

Marts - den første måned af foråret, og at det tegner sig for den store helligdage fornyelse af naturen.

1. marts fejres ankomsten af foråret. På denne dag, husker legenden om en modig ung mand, der undslap fra solen slange og døde i kamp. Hvor hans blod udgydt på jorden, var der vintergækker - de første blomster af foråret.

20-21 Marts - dagen for den astronomiske ændringen af sæsoner - forårsjævndøgn. Solens skive passerer over den himmelske ækvator, og derfor giver den samme mængde lys både halvkugler. Varigheden af dagen og natten er den samme - 12 timer.

22. fejringen af mødet i foråret og ankomsten af fugle - husskader. Antikke folkefest, genoplive i vor tid.

Professionelle helligdage March

I Rusland i den første måned af foråret fejres deres dage repræsentanter for følgende erhverv:

Marts 1 - en ferie retsmedicinske eksperter. I 1919 blev den retsmedicinske tjeneste i den russiske indenrigsministerium etableret.

Marts 10 - en fest for arkivarer. Forpligtet siden undertegnelsen af Peter I af staten lov om indførelse af tværs statslige arkiver myndigheder og etablering af offentlige embeder aktuariusa (arkivar). Det skete i 1720.
11. - fest til ære for narkotikakontrol Officerer. Ferie der siden 2008.

12. - triumf medarbejderne i Correctional systemet. I marts 1879 Alexander III udstedte et dekret, hvori var forpligtet til at organisere afdelingen fængsel. Dette var det første trin i dannelsen af en enkelt tilstand i fængselssystemet.

16. - fest af sikkerhed i Indenrigsministeriet økonomiministeriet. I 1937 blev Generaldirektoratet for politiet på Commissariat for Indre Anliggender i USSR dannede afdeling for bekæmpelse af tyveri af socialistisk ejendom og spekulation (OBKHSS).
19. - Dag submariner. Ved dekret af Nikolaj II i 1906, i Søværnet ind i en ny klasse - ubåde.

23rd arbejdere hydrometeorologiske service af Rusland fejre deres ferie. Fejret siden 2008.

Den 25. siden 2007 fejres dagen russiske kulturarbejdere.

27. - højtidelig fejring af dagen for indenrigsministeriet i Rusland. Særlige væbnede styrker, ved opretholdelse af orden og sikkerhed i befolkningen, samt at yde bistand efter naturkatastrofer, dukkede op i begyndelsen af det 19. århundrede.

29. - fest af advokater gør tjeneste i de væbnede styrker. Det dannede i 2006.

Hertil kommer, at denne måned rundt om i verden fejre: 3. marts - Dag af forfatteren og den 9. - DJ.

World og internationale helligdage

Ferie i marts verden fejrer de mest forskelligartede henholdsvis traditioner og historiske begivenheder i de enkelte lande. Men der er arrangementer og events, der er vigtige for alle nationer.

1 Marts - en dag dedikeret til civilforsvaret. Fejr sit land - medlemmer af International Civil Defense Organization (International Civil Defense Organization, ICDO), hvis charter blev underskrevet i marts.

8 Marts - kvindernes internationale kampdag.

21 th - fest af digtere rundt om i verden.

23. - fejring af meteorologer.

27. - den internationale dag for Teater.

Derudover er der internationale helligdage marts som dage katte og øl (den 1. marts), de dage af kampen mod dæmningen, og antallet af "Pi" (marts 14), de dage af astrologi, formue, jord, skove (20. marts), den dag den dukkefører (21 marts).

I marts helligdage weekenden vi besluttet at yde Kun 8 marts. De resterende helligdage er sædvanlige arbejdsdage.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.