Nyheder og SamfundJournalistik

Shahri Amirkhanova: biografi, privatliv, karriere

Shahri Khizrievna Amirkhanova er en af de fire børnebørn fra den sovjetiske digter Rasul Gamzatov. Bliv berømt for besværligt arbejde, ikke for familiebinder. På trods af eksotisk Dagestan navn og efternavn blev Shahri født og opvokset i Moskva.

De første forsøg på at blive uafhængige tog pigen om 13 år. Af den måde var hendes bedstemor engageret i Shahri's skønhed, da hun tog pigen til plastikkirurger, hvor hun blev lavet i rhinoplastik. Men i erhvervslivet blev pigen først assistent til den berømte mediemagnet Derk Sauer. Hun arbejdede i The Moscow Times.

Et år senere, da karriereudviklingen begyndte, indså Shahri, at det var tid til at erobre nye toppe og besluttede at flytte til USA. Der fortsatte hun med at studere og forsøgte at afslutte skolen, derefter at blive permanent bopæl og få videreuddannelse. Men i udlandet, pigen og kunne ikke etablere et liv, at erhverve venner og position i samfundet. Derfor kom Shahri hjem efter et år. Denne beslutning var måske ikke let for hende, men det var hendes afgørende faktor i hendes faglige udvikling. På det tidspunkt var pigen fast besluttet på karriere, ambitioner og udvikling i modebranchen.

Forsøg # 1

I Moskva går Shahri Amirkhanova ind i Moskva State University, hvor hun vælger specialet "fremmedsprog". Parallelt med studier tager pigen et job i modeafdelingen på bladet Cosmopolitan. Konstant kontakt med modeindustrien tiltrækker pigen, og hun beslutter sig for at udvikle sig præcist i denne retning. For at opfylde sin drøm forlader Shahri igen Rusland og går ind i London College of Fashion. For russiske projekter og modemagasiner var en sådan uddannelse en nyhed, men Rasul Gamzatovs barnebarn var ikke vant til at være som alle andre og opgive halvvejs.

Opnåelse af mål

Karrierehistorien begynder om 21 år. Det var da, at samme Derk Sauer og det allerede anerkendte Independent Media-hus igen inviterede pigen til at arbejde. Men nu er Shahri Amirkhanova i den nye prestigefyldte position af redaktøren af den blanke publikation Harper's Bazaar. I Europa og Amerika var bladet meget kendt, så mange fashionistas spekulerede på, hvordan en sådan sving vil blive håndteret af en skrøbelig pige i alderen 21 med lidt eller ingen arbejdserfaring. Misundelige mennesker forudsagde, at de første problemer under ledelse af Shahri blev svigtet.

Men alting skete netop modsat: magasinet begyndte at vinde popularitet, og salgs- og printkørslen voksede med hver udgivelse. Især bidrog Shahris interessante beslutning til dette: hun kom op med rubrikken "Dagbøger", hvor pigen beskrev sit liv og begivenhederne fandt sted i hende. Noget denne bevægelse ligner dagens blogs, men så var en sådan beslutning ikke almindelig og var en nyhed for læsere.

Hendes talent- og stålgrebredaktør Harper's basar og Tatler blev officielt anerkendt i 2005 på et arrangement blandt anerkendte forretningsmænd og iværksættere. Der Shahri Amirkhanova modtog kvinders pris "Olympia".

Kardinal kursændring

Pludselig syntes det for hendes hendes pludselige afgang fra redaktionen i 2006. Men faktisk er alt simpelt: hun ophørte med at være interesseret i dette indlæg. Shahri Amirkhanova mener, at man bør nærme sig din aktivitet og arbejde med interesse og investere en del af dig selv. På et tidspunkt var det sekulære liv, dekoreret med oligarkernes rige hustruer, så kedeligt for pigen, at hun simpelthen holdt op med at gå på arbejde.

Redaktionen ønskede ikke rigtig at fortsætte Shahri, og at lave magasiner uden inspiration er heller ikke en vej ud af situationen. Derfor blev pigen ved fælles beslutning afskediget og endelig kunne hun være mere opmærksom på sig selv. I lang tid ønskede hun at miste det vilde tempo og bare nyde naturen, ensomheden og roen. Venlig støtte fra kolleger eller bekendtskaber var fraværende, og som følge heraf lukkede Shahri og ophørte med at lide selv selv. Den kreative, sårbare natur er ikke blevet forenet med ledernes ambitiøse forretningsplaner.

Andre prioriteter

Nu har Shahri Amirkhanova, hvis biografi ændret sig radikalt, også revideret sine synspunkter på livet. Hun har længe forladt fancy designer outfits og høje hæle. Pigen mener, at tingismen er langt ude af mode, og dens unikke garderobe er simpelthen at give væk til venner eller transportere den til dacha. At se godt ud er et simpelt koncept for en pige, det ligger i billedets organiske og lethed.

Hjem og Familie

Selv om Shahri selv i sin ungdom forstod at hun ikke ønskede at være engageret i modebranchen i fyrre år og gennemføre et blankt blad. Derfor er det kreative menneskes nye miljø, ikke travlt med at trække tæppet over, købe yachter, biler, huse, så lignede pigen. Hendes nye bekendtskaber er fri for andres meninger, mener Shahri Amirkhanova. Pigers personlige liv var så godt som muligt med solisten af gruppen Pompeya Sasha Lipsky, han er syv år yngre end hende. Pigen er glad i ægteskabet og bringer lidt Alice op. Shahri klager perfekt mod moderens rolle, fordi hun dedikeret sig helt til opdragelsen af barnet og opretholdelsen af hjemmet komfort, det bringer hende oprigtige fornøjelse. Pigen mener, at nu er hendes hovedmål at være en god mor og kone for at gøre hendes familie lykkelig.

Lektion for sjælen

Selvfølgelig stopper pigen ikke med at skrive, hun har altid ønsket det. Men nu gør hun det udelukkende til sine fans. Shahri har et levende magasin. I det taler hun om rejser, planer, drømme og hvad der sker i livet. Selv om hun gør det sjældent, er der dog i artikler der dybe ord, konklusioner, og også de er skrevet meget oprigtigt og uden overflødige patos. Men i artiklerne i Vogue magasinet afslører Shahri hemmeligheder skønhed og ungdom. Her er hun også velbevandret, fordi modehuse ofte har beundret sin østlige skønhed. Og på hendes konto i "Instagram" deler pigen simpelthen med abonnenter dejlige billeder.

Daglige mål

I gamle tider og sociale arrangementer savner Shahri ikke. Trods familieproblemer har pigen mange friske ideer. En af dem er oprettelsen af en samling børnetøj. I denne rolle vil hun være i stand til at vise sig selv og have mange livserfaringer forbundet med modeverdenen. Ung mor har allerede åbnet en butik af designer børnetøj Alisa & Sonya. I gamle tider har hun ikke nostalgi. Hun er forundret, hvorfor alle så overraskede hendes afgang fra redaktionen, og husker kun lejlighedsvis sine kolleger, som hun arbejdede i samme hold. Fremtiden for Shahri er i limbo, fordi den ikke engang repræsenterer, hvor det kan være efter et par måneder. Og hvad er mest interessant, hun kan lide det. Hun har længe drømt om at bo i Amerika i nogle få måneder, hvor hendes mand vil optage et nyt album, gøre velgørenhedsarbejde, komme til bedstefarens hjemland i Dagestan og besøge en lokal skole der.

Hun har ingen vidtrækkende planer, men Shahri fortsætter med at udvikle sig som en person. Nu er hun ligeglad med popularitet og sladder på fester, men meget vigtigere er atmosfæren i huset. Roligt liv bragte balance og kvindelighed ind i Shahri Amirkhanovas liv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.