SundhedSund kost

Hvordan til at tabe i en måned

Problemet med ekstra kilo, der vedrører mange kvinder og mænd også. Nogle ønsker at få en flot slank figur blot for at forføre mænd, nogen bare for en god fysisk og psykisk komfort, den anden til at forlade hastigt på udkig efter et svar på det brændende spørgsmål "hvordan man kan tabe i den seneste måned."

Den mest almindelige mening om sagen - overholdelse af strenge diæter. Faktisk mange diæter, hvis det gøres rigtigt, giver gode resultater, hvis du stiller spørgsmålet "hvordan man kan tabe på en måned."

Faktisk kan du tabe sig, og i tre dage gennem kosten. Men vil dette være korrekt? For eksempel, en populær fedtfri kost. Det ligger i det faktum, at du alvorligt skal begrænse indtagelsen af fedt. Sådan en diæt eksperter anbefaler sportsernæring. Den er designet til hurtigt vægttab, men er skadeligt for helbredet, så det kan ikke være mere end en måned til at overholde, fordi reshivshayasya på en diæt en kvinde er tvunget til at opgive ikke kun på olie, kød, æggeblommer og pølser, men også på bageriet og konfekture kunstværker ...

Generelt er en kost for hurtigt vægttab effektivitet, men hvis du får ud af kosten, da de dumpede kgs kommer tilbage igen. Men hvordan til at tabe i den seneste måned, hvis der er nogen begrænsning i kosten kan være skadeligt eller ligefrem farligt for dit helbred? Betydelig skade sundhed kan forårsage store kosten restriktioner og ubalance.

Det samme er tilfældet med hensyn til den såkaldte afmålt sult. For det første en person til at torturere dig selv på denne måde, altid i et dårligt humør, det føles ubehageligt, og også meget ubelejligt for andre. For det andet, kan fasten føre til spredning af sygdommen med en smuk fremmed navn "anoreksi".

Men måske du kan tabe sig på en måned uden slankekure?

Én, universal, passer til alle lejligheder, anbefaling af, hvordan man kan tabe sig i den seneste måned, desværre, kan ikke gives. Hver enkelt menneskelige krop og har de funktioner på op til intolerance over for visse fødevarer og forskellene i stofskiftet.

Men der er et par regler, gør det ikke kun tabe sig på en måned uden slankekure, men også forbedre deres helbred og blive tonet, uden brug af enhver kost. Af den måde, disse regler er ikke smertefuldt, og hvis du følger dem konsekvent, er det muligt at opnå ikke blot et fremragende resultat, men også en garanti for, at de kilo kommer tilbage.

Den vigtigste regel er, at i intet tilfælde ikke kan sulte dig selv. Alle de samme, så at tabe vil ikke arbejde - vil bremse stofskiftet, og kropsfedt, i modsætning til forventningerne, vil blive forsinket endnu mere intensivt.

Bedre at spise mindre, og det synes kun rimeligt. Så før du spiser er godt at drikke et glas vand, hvilket vil bidrage til at nedbringe antallet af appetit, og om morgenen for at spise samt en morgenmadsprodukt skål - de indeholder en masse af lav-kalorie fiber, der vil fylde din mave og sløve følelsen af sult for hele dagen. Meget nyttigt at have en lille flere gange om dagen. Den undertrykker også appetitten og aktiverer stofskiftet og hjælper kroppen til at forbrænde ekstra kalorier.

Hvis du stadig ikke kan forstå, hvordan du kan tabe sig på en måned, rart at finde ligesindede mennesker, som heller ikke ønsker at bruge kosten til den vanskelige opgave at normalisering af vægt, og til at kommunikere med dem, udveksling af erfaringer. De kan findes i gymnastiksalen, på stranden eller på et løbebånd i parken.

Rimeligt doseret motion vil have en meget gavnlig effekt ikke kun om, hvor tallene, men også på den generelle trivsel, og lys jogging i byens park eller på søen, især ledsaget af en hund vil styrke erdechno-sosudistuyu systemet vil bringe til livet i åndelig balance, Det kan blive forstyrret af forskellige problemer på arbejdet og i hjemmet, og selv at løse disse problemer! Bare ikke behøver at "spille i sportsmand," fordi det er let at forårsage skade, blå mærker og forstuvninger og som et resultat, igen til de ekstra kilo ...

Hvordan til at tabe i den seneste måned? Er det muligt overhovedet?

Ja. Behøver kun at have.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.