Mad og drikkeAnmeldelser om restauranter

Restaurant "Golubka": adresse, anmeldelser, specialiteter

Ønsker du at tilbringe tid i en hyggelig nest med store panoramavinduer og friske kager? Kom til restauranten "Golubka".

Konceptet af restauranten

I en bygning er der en restaurant med en bar og en lille cafeteria med madlavning forenet. Dette er et stalinistisk hus gennem store panoramavinduer, som tilbyder en fantastisk udsigt over Novodevichy-klosteret.

Institutionens funktion er, at der altid er frisk konditori, som er forberedt lige der. Køkkenet er varieret og hjemmelavet lækkert. Takket være leveringstjenesten og butikskafeteriet kan restaurantens måltider serveres hjemme til middag.

Skaberne af denne institution er tre venner Shpigovsky Sergey, Pronin Sergey og Govorov Govorov, og ikke Andrei Nikolaevich Naumenkov. Restauranten "Golubka" har intet at gøre med det, i hvert fald hvor som helst sådan information ikke blev fundet. Ejerne af institutionen arbejder selv i en cafe, så det viste sig så hjemlig og gæstfri.

Indretningsdesign

"Golubka" er en restaurant (Moskva), som er indrettet i den nu trendy eklektiske. Disse er stribede sofaer, blå nuancer, elegante lysekroner, et kobberloft og Metlakh-fliserne, billedet af den første kosmonaut, der holder en due i sine hænder. Interiøret suppleres af en udstilling af samtidskunst, hvis udstilling periodisk opdateres. Alt dette skaber et usædvanligt, atmosfærisk rum, hvor det er meget hyggeligt at slappe af som hos venner eller familie og tilbringe tid alene og nyde en kop duftende kaffe og friske kager.

Komplementere atmosfæren og en storslået udsigt over Novodevichy Convent, der åbner fra de store panoramavinduer. Det er så smukt at gæster i restauranten altid nævner det i deres anmeldelser.

Anden etage er fantastisk til store virksomheder og festligheder.

menu

Valget af retter i restauranten er omfattende. Hovedmenuen indeholder flere sektioner: morgenmad, salater, supper, snacks, pizza, nudler og pasta, fisk og fisk og skaldyr, kød og fjerkræ, side retter, desserter og brød. Ud over det europæiske køkken er der den mest interessante af de panasiatiske destinationer samt den magre menu.

Til morgenmad kan du foruden traditionelle pandekager eller havregryn bestille thailandske bananfritter eller en kagekage med mascarpone og spinat.

Alle retter er udsøgte med usædvanlige ingredienser og originale opskrifter. Selv navnene lyder utroligt appetitvækkende: Omul under pelsbeklædningen, sydlig salat med aromatiske urter, lyserøde tomater, hjemmelavet ost og valnødder, suppekrem fra røget græskar med ingefær og rejer, kalvekødsandwich i sprød focaccia med parmesanost, kalvekødfilet, bagt I høen med timian og urter og krydrede tranebær.

Fans af fisk har også noget at vælge imellem: tun med asparges på grillen, varm ål med en kartoffelterrin. Valget af desserter er lille, men hver af dem er et lille kunstværk: sevenfredo med tørrede abrikoser, nødder og savoyardi, sorbet, hirse med blåbærsaus på et blødt wienerbrød.

Kort sagt, retterne er her for dem, der kender meget om udsøgt og lækker mad.

drikkevarer

Linjediagrammet er imponerende med et stort udvalg af interessante alkoholfrie drikkevarer, som ikke kan imødekommes så ofte. Restauranten "Golubka" i denne forstand behageligt overraskelser. Dette er en usædvanlig te - mandarin, marokkansk, masala og usædvanlig kaffe - cremet raf, hot mokka, maskulin. Fans af disse varme drikkevarer vil være meget tilfredse. Hertil kommer, mors mors eget præparat, havtornetinfusion, opvarmning af muldedvin.

Samlingen af alkoholholdige drikkevarer er også god. Flere sorter af øl, herunder kraft- og øldrikke. En fin vinkort, der ikke kun indeholder populære stillinger, men også mindre berømte, men ikke mindre interessant. Et stort udvalg af spiritus. Fans af alkoholiske cocktails også vil ikke blive skuffet. Classic Daiquiris, Cosmopolitan og Margarita, Mohito og B-52, virksomhedens grog "Golubka" med sort te, rom, kanel og mandler og meget mere.

Restaurant Golubka: priser

For at etablere et sådant niveau betragtes priserne i en restaurant som demokratisk. Men døm for dig selv.

Morgenmad koster fra 150 til 450 rubler. Ifølge gæsternes anmeldelser er disse de bedste og billige morgenmad i Moskva. Salat fra 350 rubler (aubergine med tomater og pistacienødder i østersaus) til 570 rubler til en skål med fisk og skaldyr.

Den første skål koster fra 300 rubler til en creme-suppe fra mushroom med en trøffel til 480 rubler til en suppe med lam. Pizza: Fra 400 rubler til "Margarita" til 650 rubler til pizza med krabber, rejer og østers champignon. Den anden skål fra fisk koster 400 til 700 rubler, fra kød fra 520 rubler til en kylling til 1400 rubler til en bøf. Dessert - fra 150 rubler pr. Is til 400 rubler per mile eller sevenfredo.

Generelt er gennemsnittet for en gæst uden alkohol fra 1000 til 1500 rubler. Den gennemsnitlige pris for en alkoholholdig cocktail fra et bar kort er 300-400 rubler.

Cafeteria Menu

I cafeteriaforretningen, som opererer på restauranten, kan du købe hjem dejlige retter og friske kager. Disse er vidunderlige morgenmad: ostemasse gryderet, kiks-kish med røget laks eller med kylling, røræg eller pandekager med fyld. Også her kan du købe supper, den særlige form af den første skål afhænger af ugedagen. For eksempel tilberede borscht på tirsdage og grønne supper på fredagen.

Der skal lægges særlig vægt på bagning og desserter. Her bager de vidunderligt brød, ikke kun fra hvedemel, men også boghvede, majs og borodin. Du kan også købe meget lækre kager, både i stykker og hele, kager, pizza ikke kun med traditionelle fyldninger, men også med en pære, for eksempel.

En række andre kurser og side retter - en ideel vej ud, hvis der absolut ikke er tid til at lave mad og ikke ønsker at overføre familien til dagligvarebutikken. Roast, goulash, koteletter, dovne kålruller og ruller - alt er kogt i hjemmelavet lækkert med en sjæl og kvalitetsprodukter.

Hvordan finder man en restaurant?

Denne virksomhed er beliggende i Moskva, ul. Bolshaya Pirogovskaya, 53/55. Dette er et hjørnehus, der ligger overfor Novodevichy-klosteret. Den nærmeste metrostation er Sportivnaya. For gæster med private biler er der en ubeskyttet bekvem parkering på Bolshaya Pirogovskaya Street.

Cafeteriet i restauranten er åben dagligt fra 8 til 23. Telefon til orientering - 8-926-245-33-66. En behagelig gave til alle besøgende - efter 21-00 kan du få 40% rabat på hele sortimentet af butikskafeteriet.

Restaurant "Golubka" kører dagligt fra 9 til 23. For at præcisere oplysningerne kan du ringe 8-926-245-42-44.

For at prøve restaurantens specialiteter er det ikke nødvendigt at gå ud selv fra hjemmet, du behøver kun at bruge tjenesterne fra leveringstjenesten. Ordrer accepteres fra 10 til 21, mængden skal være mindst 1000 rubler. Du skal ringe 8-926-245-42-44.

For at reservere et bord eller bestille en kage, kan du bruge den bekvemme formular på restaurantens hjemmeside.

Anmeldelser af "Dove"

På stedet "Tripadvizor" om denne restaurant forlod mere end hundrede svar. Den gennemsnitlige score er fire point ud af et maksimum på fem.

Gæster skriver, at dette er et yndlingssted, at der er vidunderlig morgenmad og en storslået udsigt fra vinduet, de roser kaffe, en hyggelig atmosfære og venlig indstilling fra personalet, et hyggeligt diskret interiør, anbefaler absolut at tage pladser ved vinduet. Meget gode anmeldelser forlade og om cafeteria, de retter der sælges der.

Men der er også gæster, der tror, at restauranten kun har én fordel - dens placering, nogen skuffede retterne med, at de er kogte "uden en gnist."

Generelt anbefales restauranten til et besøg.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.