TravelingHoteller

Rose Hotel 3 Hotel: badeferie i Kemer

Beskrivelse: En forholdsvis lille, men hyggeligt hotel Rose Hotel 3 er beliggende i et af de mest farverige udvej byer i Tyrkiet under navnet Kemer. Dette er et vidunderligt sted meget tæt på Middelhavskysten.

Her kan gæsterne komfort og fred, samt en masse måder at have det sjovt og have en god tid. Det er takket være den komfort og indbydende atmosfære hvert år turister flokkes her fra hele verden.

Hotel Rose Hotel Kemer blev bygget ikke så længe siden - døren åbnes for turister i 2001. Og i 2011 her havde vi en grundig rekonstruktion, hvorefter hotellet er blevet endnu mere attraktiv. Der er et stort privat område på næsten 3.000 kvadratmeter. Og de fleste af det er besat af swimmingpools og anlagte haver.

Afstanden til centrum er kun 2 km, så det vil være let adgang til kendte attraktioner. Den internationale lufthavn ligger 50 km væk.

Room Beskrivelse: Som allerede nævnt, Rose Hotel 3 Hotel er ikke for stort - på sit område opererer 80 standard værelser. Alle værelser er enkelt indrettede. Men interiøret er behagelig og komfortabel. Af den måde, næsten hvert nummer vedhæftet stor balkon med et spisebord og stole - her kan du nyde udsigten og frisk havluft.

Der er også et privat badeværelse, hvor gæsterne kan tage et brusebad og slappe af i boblebadet. Der er også en håndvask, håndklæder og høj kvalitet kosmetik.

Selvfølgelig er værelserne udstyret med alt nødvendigt udstyr, herunder kraftfulde air-condition, TV, pengeskab og telefon.

Værelserne rengøres dagligt, så renlighed er næppe sandsynligt, at klage. Linned på sengen udskiftes en gang om ugen eller efter anmodning lejer.

Måltider: Hotel Rose Hotel 3 opererer på en "all inclusive" - gæsterne er forsynet med tilstrækkelig næring, der består af traditionelle tyrkiske og internationale retter. Den største restaurant, hvor måltidet er anderledes enorme størrelse og en behagelig og hyggelig atmosfære. Her er der en udendørs legeplads for 180 personer, samt en rummelig marmor hal til samtidig modtagelse af 250 gæster. I lobbyen og pool barer har et stort udvalg af drinks og eksotiske cocktails.

Strand: Velholdt, er sandet stenstrand ligger kun 100 meter fra Hotel territorium. Gæsterne kan prøve på al charmen fra en badeferie, lige fra svømning og solbadning, slutter dykning og motoriserede sport. bare ikke har tid til at kede sig.

Ekstra ydelser: Hotel Rose Hotel 3 giver turister med alt nødvendigt. Til en start er det værd at bemærke, at der er konstant en medicinsk center, parkering og biludlejning. Der er også en frisørsalon, en spa og en butik, hvor du kan købe souvenirs og ting af prime nødvendighed.

Som allerede nævnt, det område af Rose Hotel 3 har flere indendørs og udendørs swimmingpools, hvor man kan snakke med og altid have det sjovt. Der er en sauna, dampbad og massagerum. Gæsterne kan altid spille i poolen eller fordrive tiden efter de bedste brætspil.

Anmeldelser: Hotel Rose Hotel 3 kundeanmeldelser indsamlet overvejende positiv. I virkeligheden er dette hotel er meget populær og har et godt ry blandt feriegæster, der foretrækker den komfort og hygge. Klient oprindeligt være opmærksom på maden - på bordet, er altid et stort udvalg af lækre retter samt frisk frugt. Fejring komfortable værelser og fremragende service. Dette hotel kan virkelig give et mindeværdigt ophold.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.