SundhedSygdomme og betingelser

Hvorfor trække benmusklerne og hvad man skal gøre ved det?

Næsten hver person, uanset køn og alder, kender den følelse, når en ømme benmuskler. Dette sker oftest efter intens og ikke-systematisk øvelse. Smerten giver en ikke-essentiel ubehag og normalt løser sig selv efter kort tid. Ofte er det dog trækker benmusklerne og andre, til tider meget mere alvorlige årsager.

Først skal vi beskæftige sig med dem, præcis hvor smerten opstår: om det er leddene eller musklerne i benene. Anatomi af benet muskler deler sig i 4 grupper: de lavere benmusklerne, balder, den forreste og bageste hofte gruppe. Ubehagelige fornemmelser opstår som regel præcist shin muskler. Lad os undersøge deres årsager.

 • Overtrædelse af lokal blodcirkulation. Når en person ganske lang periode af tid brugt i en ubehagelig position, eller simpelthen ikke ændre sin lange, lemmer "følelsesløs" - alle kender følelsen af svag følelsesløshed og "torne", som er så "run" på huden. I dette tilfælde er det bedst at blidt massere hans stive ben.
 • Forskellige patologiske tilstande fartøjer, primært varicer også forårsage smerte i benene. benmuskler kan trække snurre. Periodisk der tunghed i benene. I denne situation, bør du straks kontakte din læge, da disse sygdomme er behæftet med alvorlige konsekvenser.
 • Desuden benmusklerne trækker ganske ofte, selvom der ikke er nogen indlysende årsag. For eksempel, sygdomme i rygsøjlen, klemt nerver kan meget vel blive givet til benene, hvilket skaber den misforståelse, at det er et problem i musklerne.
 • Sener kan også være en årsag til smerter i benene. Det kan være både inflammation og microtrauma. I en sådan situation heller ikke undgår at besøge lægen.
 • Almindelige helbredsproblemer påvirker også fødder tilstand. Denne overvægt, dårlig cirkulation (herunder tidligere slagtilfælde), og andre.
 • Men den mest almindelige årsag, der trækker dine ben muskler er kramper. De opstår spontant, de kun vare et par sekunder, men ikke desto mindre forårsager næsten uudholdelig smerte. Udseendet af anfald kan være forbundet med almindelige sygdomme (vaskulær sygdom, diabetes, rheumatisk sygdom, thyroid dysfunktion, etc.), og også en ubalance i kroppen mikroelementer. Så ofte opstår krampe når misbrug af transmissionen af en nerveimpuls fra neuron til muskel. Ansvarlig for at mineraler såsom magnesium og calcium. Det er deres mangel på eller overskud kan forårsage fremkomsten af systematisk tilbagevendende anfald. Desuden er der også en skjult komponent i denne kæde - D-vitamin, nødvendige data til optagelsen af mineraler fra kosten.

Førstehjælp, eller hvad man skal gøre, når de trækkes ben muskler?

 • De første ben giver en bekvem og fysiologisk naturlig stilling: sænke dem ned, uden sko og stramt tøj, jævnt belastningen fordeles.
 • Massage - den nemmeste måde at lindre ubehaget. Således vil du gendanne blodcirkulationen og slappe muskler.
 • Varm fodbad med et afkog af urter og opvarmning creme efter det også vil have sine helbredende virkninger.
 • Hvis årsagen til din angst - krampe, ikke meget, men det er følsomt pik eller knibe dig selv i stedet for en krampe.
 • Men husk, at alle de ovennævnte i hvert fald ikke er et alternativ til at besøge en læge!

Endelig lad os tale om, hvordan man kan forebygge sygdomme i fødderne.

 • Det bedste middel, som altid er en sund livsstil! For det første - sport. En god mulighed er en rimelig belastning er nu populær yoga. Det strækker sig forsigtigt musklerne, hvilket giver dem elasticitet, og forbedrer blodcirkulationen.
 • Ernæring - den anden vigtigste komponent i en sund livsstil.
 • Må ikke give slip på akut sygdom i en kronisk form før eller senere færdig kuren sygdommen vil kunne mærkes.
 • Nøglen til sunde fødder er det rigtige valg af sko, især for kvinder. Daglige iført nitter deforme fod, og hvis ikke nu, så i et par år, vil vide om dig selv med fodproblemer.

benmuskler er den vigtigste komponent i bevægeapparatet - med belastninger på ryggen kun kan sammenlignes. Derfor bør du undgå nedsættende holdning til dem - selv de ubetydelige tilsyneladende lidelser kan resultere i alvorlige helbredsproblemer i fremtiden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.